Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

29 letnia dziewica

Polecane posty

Gość gość

Wiem,tragedia. Nigdy nie miałam chłopaka, nie całowałam się.Że z nikim nie spałam to juz wiecie po tytule.Przez tyle lat nikt mnie nie chciał.Nie wiem czy warto dodawać ze nie jestem jakimś cyklopem, ale wiadomo, ile ludzi tyle gustów.Cała energie wpakowałam w studia.I teraz jestem sama.Jestem przerażona tym, że jeśli kogos spotkam (o ile w ogole) to jak mu powiem że jestem jeszcze dziewica?Ze przez tyle lat sie uchowałam? ;) Poza tym boję się seksu, mam strasznie niskie poczucie własnej wartości i ciężko mi na siebie patrzeć nawet w lustrze.TAk sie zastanawiam co byście sobie pomyślały, a raczej może pytanie skieruje do panów- pomyśleli jakby wasza dziewczyna ktora ma prawie 30 lat oznajmiła wam że jest dziewica?Żenada straszna?

Gość gość
Zawsze możesz przebić błonę palcami, albo umytą marchewką :) Nie musisz uprawiać seksu, żeby stracić dziewictwo.

Gość gość
a jesteś szczupla i wysoka?

Gość gość
raczej śednio. 173,70kg

Gość gość
tzn 173 cm, 70 kg ;)

Gość gość
a możesz pokazać swoje zdjecie?

Gość gość
aha 70kg, to wiele wyjaśnia ;)

Gość gość
ja stracilam dziewictwo w wieku 29 lat. to bylo rok temu, poznalam swietnego faceta i po kilku spotkaniach poszlismy do lozka. bardzo tego chcialam, byłam na maxa ciekawa jak to jest. on juz oczywiscie doswiadczomny w te klocki, wiedzial jak sprawic mi przyjemnosc. zakochalismy sie w sobie do szalenstwa, kochamy sie codziennie, czesto po dwa razy, bo uwielbiamy poranny szybki numerek przed pracą i wieczorem przed zaśnięciem. takze nic sie nie martw, na pewno w koncu trafisz na swoja milosc :)

Gość gość
do osoby wyżej: dziękuję za Twój wpis.Pocieszyłam się.Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego :) No faktycznie 70kg to troche dużo.Własnie się odchudzam.