Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość APOCALIPTA

Niejasny wynik testu

Polecane posty

Gość APOCALIPTA

Witam, proszę o radę. Staramy się o drugiego dzidziusia (pierwsza ciąża przebiegła bez komplikacji, zaszłam w nią "przy pierwszym" podejściu). Kochaliśmy się z happy endem w dni płodne, za tydzień powinna wystąpi miesiączka, ale oczywiście z braku cierpliwości musiałam już teraz spróbować zrobić test i : na jednym wyszła mi blada kreska, a na drugim, który zrobiłam dzień później nic nie wyszło :( dodam, że mamy konflikt serologiczny, ale dostałam po cesarce zastrzyk z przeciwciałami. Jak ten wynik interpretować? Plisss o jakieś opinie

Gość Mama Wiki 2014
z testami różnie bywa. Powinnaś poczekać do dnia spodziewanej wtedy będziesz miała prawdziwy i jasny wynik. Ja robiłam 3 dni przed @ i wyszedł negatyw później zrobiłam dzien po @ i proszę 2 krechy :) za pierwszym razem. powodzenia

Gość gość
Może być za wcześnie. nie powinnaś testować tak wcześnie bo to tylko powoduje niepotrzebny stres. Połowa ciąż się też nie przyjmuje więc kolejny stres. Wczesne testowanie ma sens tylko jeśli masz problemy z hormonami i jest możliwośc że będzie konieczne podtrzymywanie ciąży.

Gość gość
Tez tak mialam w ciazy nie bylam