Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćtakkka

Poznałam faceta, jest mega przystojny, ma bardzo dobrą pracę, ale...

Polecane posty

Gość gośćtakkka

coś chyba nie jest z nim ok. Świetnie mi się z nim rozmawia, czyta dużo książek, jest bardzo inteligentny, i w ogóle chyba to nie jest możliwe, żeby taki facet był sam - no nie licząc psa, którego ma - i którego on uwielbia. Świetnie się ubiera, zawsze pięknie pachnie idealnie ułożone włosy. Czy on może być gejem? Dodam, że twierdzi, że nie ma dziewczyny i dawno nie był w stałym związku.

Gość gość
Właśnie dlatego jest taki idealny, bo nie ma kobiety... gdyby kobietę miał, to ona ściągnęłaby go na samo dno.

Gość gość
ale w******** górale

Gość gość
a co jest w tym takiego dziwnego? dzisiaj co najmniej połowa kobiet jest skrzywiona psychicznie, więc nie dziwię się, że wolał być sam. Pewnie natrafiał na same popaprane i dlatego nie stworzył stałego zwiazku ;) swoją drogą fajny facet - woli być sam niż być z jakąś idiotką dla samego bycia ;)

Gość gość
to faceci są popaprani a wine zwalają na kobiety

Gość gość
hehe, pewnie to seryjny morderca :) tacy zawsze są "ułożeni" i "idealni" - dlatego łatwo im być poza kręgiem podejrzeń. Może też być to oszust matrymonialny. Cokolwiek by to było, lepiej trzymaj się z daleka .... od tego gościa, śmierdząca sprawa.

Gość gośćtakkka
no właśnie sama nie wiem jak ma myśleć, ale też mysle, ze to albo oszust matrymonialny albo jest gejem. Trudno sobie wyobrazić, zeby taki facet był w 100% ok i nie był w związku. Do tego ma własne mieszkanie, i to nie jakąs klitkę tylko 50m.

Gość gość
50 m to jest klitka :D chyba za bardzo go idealizujesz

Gość gość
hehehe jak facet jest ułożony i jest sam, to idiotki zaraz wyskakują z chorymi teoriami, bo psychopata, bo gej, itd... I właśnie dlatego jest sam, bo woli to niż bycie z idiotką, a wy dalej latajcie za patologią i później narzekajcie na swój zły los.

Gość gość
ja kiedyś się dałam złapać w taką "pułapkę" :) no facet idealny, pracuje i nadal się uczy, nie pali, nie pije...sam od lat. O cechach charakteru nie wspomnę - ja nie widziałam w nim żadnych wad. Dopiero po jakimś czasie zaczęły wychodzić z niego wady. On był raczej samotnikiem - nie dlatego, że lubił swoje towarzystwo i spokój ale dlatego, ze wg niego nikt nie dosięgał mu do pięt. Kolegów nie miał bo wszyscy źli - ten pije, ten pali, też za mało wykształcony, inny znów siedzi w pieluchach a jemu się nie uśmiecha kolegować z "tatusiami" (facet 30 lat na karku). W końcu mi zaczął wjeżdżać na ambicję - że się nie uczę tak jak on (skończyłam studia - 2 kierunki techniczne i podyplomowe) ale wg niego to za mało...nabijał się z tego, że chodzę do kościoła - bo on był wolnym człowiekiem. Przy bliższym poznaniu to straszna maruda się okazała w dodatku wpatrzona w czubek swojego nosa...

Gość gość
Fujj facet ukladajacy włosy przed lustrem

Gość Heniuś
Może mieć po prosty wyje*ane na baby - jak coraz więcej facetów dzisiaj, nie każdy chce tyrać na drugi etat by ciągnąć za sobą przez życie jakąś babę - lepiej skupić się na pracy, zainteresowaniach, podróżach, relacjach międzyludzkich, samorozwoju - dzisiaj jest od wuja rzeczy, które można robić i cieszyć się życiem. A taka baba co ci da poza bardzo długą listą wymagań i fochów? Raz na jakiś czas od biedy obciągnie i wielce z siebie zadowolona. A potem do kogo pretensje, że faceci mają na was wyje*ane? A wolnych facetów w dużych miastach jest bardzo wielu, bo oni tu przyjeżdżają po prostu za chlebem. Zdecydowana większość ma też za sobą bardzo złe doświadczenia ze współczesnymi dziuniami, więc zastanowią się 10 razy, zanim zdecydują się znów na związek.

Gość gość
Tez mam podobny pakiet cech i zalet tylko raptem 10m mieszkanie większe w którym mieszkam również sam. Jedyne dwa powodu dla których mogę udawać przez chwilę że będę z taka jak autorka to kiedy mam bardziej burzliwy okres na projekcie i potrzebuje mieć posprzątane uprane ugotowane i o*******ete (seks to po ślubie - bo przecież ona mi pierwsza powiedziała że sobie poczekam, mi nie przeszkadza - mam 3 kochanki). Drugi powód to kiedy czaje się na jakąś konkretną kobietę i jakoś magicznie stan zajęty u mnie wpływa że jej nogi jednak się rozkładają, z czym wcześniej był problem. -Przestaje ja podrywac, szukam takiej która odpowiada jej idealom / kompleksom kobiecym, przedstawiam "moją" wybranke od najlepszej strony i od razu target ma mega presję na przebicie jej

Gość gość
gosc z 14.46.pomarzyc to ty sobie mozesz.pustaku.