Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety wybierają...

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego kobiety, gdy szukają mężczyzny, wybierają tego w wyższym wykształceniem? Czym się kierujecie?

Gość gość
Dlaczego nie odpowiadacie na zadane pytania? :classic_cool:

Gość gość
podbijam

Gość gość
Bo sama mam wyższe i nie chciałabym ochlaptusa z zawodowym

Gość gość
Z tego co widzę to nie zawsze:P poza tym zdarza się że ten po studiach jest kompletnie nierozgarnięty

Jeśli chodzi o takich w moim wieku to większość ma wyższe, więc nie zwracam uwagi na wykształcenie.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
zależy o jakich kobietach jest mowa. Niektóre wybierają tych z wyższym bo tak jest fancy i można się pochwalić przed znajomymi itp. Inne poznają na imperzach studenckich studentów i zostają parą A reszta po prostu patrzy na to, że facet może się rozwijać i chce to robić (są wyjątki ale nie o nich teraz), ma dobrą pracę i płacę (nie liczę śmieszków z humana i innych egzotycznych kierunków). Poza tym wśród studiujących jest więcej ludzi czytających, nerdów interesujących się czymś jeszcze niż leżeniem przed TV. O czym ma rozmawiać przeciętna laska po studiach z facetem z zawdy ? Owszem zdarzają się wyjątki, że ten z zawodówki jest bardziej życiowy, interesujący, inteligentny ale ich jest powiedzmy 10%?

Gość gość
jesli same maja wyższe, chca kogos z podobnego środowiska, wiecej wspolnych tematów. Poza tym facet dla kobiety to oparcie, siła. Taka biologia. Kiedys chodzil na polowania z maczuga, teraz jego siłą jest umysł. Oczywiscie, sa rozne studia, ja mysle o tych rozwijających myśłenie...

Gość gość
Obecnie wyższe na mało kim robi wrażenie:o lepsze lub gorsze właściwie każdy może miec. Jeśli już to bardziej kasa i zarobki. No chyba, że ktoś jest kompletnym imbecylem.

Gość gość
Hrabia Heniek Zwalicki dziś kurka, wyższe wykształcenie wcale nie świadczy teraz o tym czy ktoś jest inteligentny hahahah lapka.gif x niemniej jednak jest silna korelacja...

Hrabia Heniek Zwalicki dziś kurka, wyższe wykształcenie wcale nie świadczy teraz o tym czy ktoś jest inteligentny hahahah lapka.gif x niemniej jednak jest silna korelacja... xxxxxxxxxxxxxxxx Czy ja wiem,zobacz ile proporcjonalnie studiuje dziś osób z danego rocznika, a ile było 30 lat temu i ile też studia skończyło. Czy więc kiedyś inteligentni nie dostawali się na studia, a może korelacja nie jest tak silna.

Bo nie chciałabym mieć faceta dużo gorzej ode mnie wykształconego. Poza tym, z kimś na podobnym poziomie łatwiej się dogadać. Chociaż może nie mam racji, bo nie znam nikogo po zawodówce.

Gość gość
Co ciekawe najwięcej w sprawie wykształcenia wymagają kobiety które same skończyły byle co. Jakiś kierunek bezużyteczny po którym szanse na prace w zawodzie są jak 1 do 100 albo kierunek przydatny w pracy którą jeszcze jakiś czas temu wykonywały bez problemów osoby z ukończonym technikum:D