Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalaaaa

Spanie nago a TAKIE budzenie. Czy Wy też uznałybyście to za mocno podejrzane?

Polecane posty

Gość Kalaaaa

Wynajmuję mieszkanie z jedną koleżanką. Mieszkanie jest dwupokojowe więc każda ma własny pokój dla siebie. Jestem nocnym markiem, do późna siedzę przy komputerze i bardzo późno kładę się spać nierzadko dopiero o 2 nad ranem. Poranne wstawanie to dla mnie prawdziwa tragedia i zawsze proszę koleżankę aby mnie budziła bo jedziemy tą samą emką a dla mnie alarm w telefonie to za mało. Słyszę alarm ale zawsze sobie mówię, że jeszcze minutkę poleżę i najczęściej znowu usypiam więc wolę polegać na koleżance. Do tej pory to się sprawdzało bo ona szturchała mnie aż otworzyłam oczy i się podniosłam. Jednak sposób budzenia zmienił się odkąd śpię nago. Zawsze marzłam o nagości pod kołdrą ale dotąd było to niemożliwe ze względu na wspólne mieszkanie z rodzicami i siostrą. Teraz jestem wolna i postanowiłam spróbować. Odkąd koleżanka dowiedziała się o tym to wchodzi do mego pokoju gdy śpię i zamiast normalnej pobudki ściąga ze mnie kołdrę. Ja śpię więc nie zdążę zareagować i powstrzymać ją. A potem stoi z głupkowatym uśmiechem i patrzy jak ja kulę się i zasłaniam naga. Najgorsze jest to, że ona nawet nie próbuje udawać, że interesuje ją co innego niż moje intymności. Gapi się bezczelnie na cycki i ci_pę dopóki nie wstanę i nie założę czegoś szybko na siebie. Kiedy spytałam ją czemu tak postępuje i odkrywa mnie to odpowiedziała, że to jedyny sposób bym szybko wstała bo wcześniej musiała szturchać mnie długo zanim otworzyłam choćby oko a teraz wystarczy, że zabierze mi kołdrę i sekundę później ja już jestem na nogach. Teoretycznie ma to sens i być może uwierzyłabym jej w TYLKO taką intencję gdyby nie jej bezczelne gapienie się. Stoi i gapi się na cycki i uśmiecha się jak zboczona baba nawet kiedy jestem już obudzona i w pośpiechu naciągam na siebie bieliznę. Czy to dla Was trochę nie dziwne? Nie podejrzane?

Gość gość
Sorry czas dorosnąć. Połóż się spać o wcześniejszej porze i wstań sama bez sztur******* i zabierania kołdry. Nikt nie będzie się gapił i po problemie.

Gość gość
moze twoja kolezanka ma na ciebie ochote :) a ty tylko dostarczasz jej ku temu pretekstu. gdybys wstawala sama nie byloby takiego problemu.

Gość gość
Bueheheh ales wymyslil/a

Gość gość
A może koleżanka ma dość bycia budzikiem i chce cię zmusić, żebyś się wreszcie nauczyła sama wstawać.

Gość gość
znowu ten prawiczy zbok i jego durne tamaciki o koleżankach i nagości :o człowieku, zmień płytę, bo to już nudne jest 🖐️

Gość gość
Też bym miała ubaw i zrywałabym kołdrę z koleżanki, gdyby nie potrafiła sama wstawać i musiałabym ją codziennie budzić ha ha ha ha ha jeszcze bym ją polała woda ha ha ha ha może nauczyłaby się chodzić spać o rozsądnej porze.

Gość gość
Od razu wiedzialam ze to znowu ten prowokator. :) pisac potrafi to trzeba przyznac. Ciekawilo mnie co tym razem wymyslil :D

Gość gość
niezle prowo

Gość gość
niunia mala sama nie wstanie ile ty masz lat , zalosna jestes

Gość gość
Dziewczyna robi sobie z siebie podśmiechujki, a Ty sobie wmawiasz, że masz tak boskie ciało, że oderwać wzroku od ciebie nie można. Weź się w garść wstawaj zaraz jak budzik zadzwoni, a nie sobie służących szukasz...

Gość gość
chciałbym być lesbijką

Gość gość
że też są kretynki, które się na to nabierają i odpisują :o a ten koślawy zbok siedzi, czyta to i sobie wali :o

Gość gość
14:55 Dlaczego zaraz kretynki, nie każdy siedzi na kafeterii 24 h na dobę i nie zna wszystkich tutejszych zboczeńców:P Ty ich już poznajesz po stylu pisania, szacun:P A niech sobie wali do woli;) A myślisz, że ta koślawość to od masochizmu właśnie:P???

Gość gość
Zrob maly test. Po wstaniu nie zakladaj nic na siebie tylko tak jak stoisz idz na golasa do lazienki i jesli ona nadal bedzie sie za Toba gapic to faktycznie bedzie z nia cos nie teges i musisz uwazac. Do mnie kiedys probowal przystawiac sie gej na szczescie nie byl moim wspollokatorem

Gość kalaaaa
Sam sobie zrób test na głowę lepiej :O

Gość gość
Ja pisze najzupelniej serio bo to jedyny sposob na sprawdzenie prawdziwych intencji kolezanki. Ona moze usmiechac sie z 2 powodow albo dlatego ze bawi ja sytuacja twojego zaklopotania albo jest lesbijka i napawa sie Twoim widokiem. Jesli pojdziesz przy niej do lazienki i pokazesz ze wcale sie nie wsydzisz to wazna bedzie jej reakcja. Jesli przestanie sie usmiechac to znaczy ze naprawde bawilo ja twoje zaklopotanie i po zniknieciu tego zaklopotania zniknie tez powod do usmiechania sie i wodzenia za Toba wzrokiem ale jesli dalej bedzie sie gapic na Twoje piersi to masz dowod jej lesbijskich sklonnosci.

Gość gość
Oho koślawy onanista się uaktywnił:)

Gość Kalaaaa
@ gość dziś Od razu wiedzialam ze to znowu ten prowokator.:) pisac potrafi to trzeba przyznac. Ciekawilo mnie co tym razem wymyslil :D x Oczywiście, że to JA czyli... ...Wasz oddany PROWOKATOR :D x @ gość dziś niezle prowo x Ja zawszę piszę niezłe prowa ;)