Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monia3101

monte z dodatkami

Polecane posty

Witam Mam przyjemność testować desery monte z dodatkami. Jest to 8 wariantów smakowych czystej przyjemności. Cała rodzinka jest zachwycona. Duży wybór sprawia, że każdy znajdzie coś dla siebie.

Gość gośćNelka
Uwielbiamy całą rodziną Monte z dodatkami. Dzieci przepadają najbardziej wariant z wafelkowymi kulkami i płatkami w w dwóch smakach czekolady białej i mlecznej.Deserki poprostu znikaja z lodówki. Ja mam ulubiony z kulkami capuccino i pilnuję, żeby nikt mi nie wyjadał:) Mąż chrupie czekoladowe cisteczka, w rewelacyjnych okrągłych kształtach. Deserki są naprawdę smaczne.

Gość Marli75
Projekt Trnd to czysta przyjemność i fantastyczna zabawa. Dzięki mojemu uczestnictwu również moja rodzinka i znajomi mają okazję do degustacji :) Idealna konsystencja, raj dla podniebienia. Duży wybór dodatków daje możliwość wyboru ulubionego smaku :) Polecam !!!

Dzisiaj udało mi się dokupić dwa brakujące warianty smakowe( cherry i capuccino). Teraz możemy w pełni testować monte. Desery w mgnieniu oka znikają z lodówki.

Gość kaskarz
Cudo :) Zgadzam się w zupełności. Monte dało nam możliwość rozkoszować się ich tradycyjnym deserem w nowych odsłonach. 8 smaków, każdy całkowicie inny, gdzie każdy znajdzie cos dla siebie . Kocham cookies :D Pychota

Gość mlodaaga
Mam okazję testować Monte z dodatkami dzięki platformie TRND. Wyników i rozpoczęcia tej kampanii nie mogły się doczekać szczególnie dzieciaki w mojej rodzinie – choć nie ukrywam, że ja również. Gdy tylko przyszłą wiadomość potwierdzająca udział w tej kampanii wspólnie z dziećmi wybraliśmy się na zakupy. Miały wielką frajdę z wybierania smaków i wkładania ich do koszyka. Nie ukrywam, że smak tradycyjnego Monte był nam już wcześniej dobrze znany gdyż często gościł w naszym domu. Monte z dodatkami próbowaliśmy i testowaliśmy po raz pierwszy. Wachlarz dodatków jest tak szeroki, że każdy znajdzie dla siebie coś smacznego. Jako, że bardzo lubię kawę najbardziej posmakował mi Monte Cappucino Balls. Dzieciakom wszystkie smaki w czekoladzie, a mężowi Monte Cherry. Pewnie niektórzy powiedzą, że to niezdrowe, słodkie itp. Wiadomo, że nie jadamy ich kilka razy dziennie ale szczerze myślę, że kubeczek dwa razy w tygodniu lub nawet raz dziennie nikomu nie zaszkodzi. Monte z dodatkami jest idealne jako przekąska, drugie śniadanie czy podwieczorek.

Gość EGZOTYCZNA21
Deser mleczny Monte JEST CUDOWNY!Uwielbiam go za ten pyszny smak - różniący się od wszystkich innych deserków.Idealny na słodkość, wspaniała konsystencja - sam zachwyt :)jest bardzo smaczny, a konsystencje ma kremową i lekką.Jest umieszczony w wygodnym pojemniczku, które z łatwością się wygina, gdy chcemy wsad owocowy lub chrupki przełożyć do jogurtu.Pysznościowy jogurt, bardzo smakują mi takie połączenia, tzn jogurt i wsad w oddzielnych foremkach:) W zasadzie wszystkie smaki Monte mi odpowiadają, i te owocowe i te z dodatkiem czekoladowych chrupek.Ma delikatny mleczno czekoladowy smak. Konsystencja tego deserku jest aksamitna.Powiedzieć pyszny to za mało, ''niebo w gębie'' szczególnie część o smaku orzechowym. Po prostu rozpływa się w ustach. Jest to teraz mój ulubiony deserek, który śmiało polecam rodzinie i znajomym. Moja córeczka je uwielbia. Mój mąż, który jest bardzo wybredny jeżeli chodzi o produkty nabiałowe, dał się w końcu przekonać i ku mojemu zaskoczeniu, polubił go prawie tak samo jak ja. Teraz kupię go nie tylko dla córeczki i siebie:)

Nie spodziewałam się, że również i w moim domu desery Monte z dodatkami wywołają taką rewolucję. Co za nimi przemawia? Wybór, bo jest aż osiem smaków, więc każdy z domowników znajdzie coś dla siebie. Po drugie - zdrowie. Wolę dać swemu dziecku do szkoły taki mleczny deserek, niż inne smakołyki, zwłaszcza jakieś sztuczne - a nie oszukujmy się, dzieci takie uwielbiają i zawsze znajdą okazje, by coś takiego pokosztować. Mój mąż, które generalnie za nabiałem nie przepada, ale czasem lubi zjeść małe co nieco także odnalazł swój ulubiony smak. To Monte z kuleczkami o smaku capuccino. Wyobrażacie sobie dorosłego faceta oglądającego mecz i zamiast piwa rozsmakowującego się w mlecznym deserku? Cóż, deserki Monte odjęły nam parę lat. #momentzmonte

Gość paulina255
Całkowiecie popieram poprzednie wypowiedzi. W 8 wariantach smakowych każdy znajdzie cos dla siebie. Mój ulubiony dodatek - crunchy. Daje super chrupki efekt w polączeniu z mlecznym deserem - coś wspaniałego. Cała rodzina jest zachwycona. Mój maż uwielbia smak cherry ( wielbiciel wiśni :) )

Gość kasia_0505
Monte z dodatkami jest po prostu pyszne i zgadzam się z wami :) mi najbardziej smakuje Crunchy, czyli to z dodatkiem musli które przyjemnie chrupie a w połączeniu z deserem Monte jest po prostu obłędne. Polecam serdecznie

Gość Lubimy Monte z Dodatkami
Popieram całkowicie! My też uwielbiamy Monte, a teraz jak są z dodatkami to już mistrzostwo. Każdy z nas znajduje coś dla siebie :) #momentzmonte to moment w którym mam czas na pyszny deser i dobrą książkę :)

Gość Izabela klimont
Ja równiez mam przyjemność brac udzial w mojej 1 kampani w TRND w projekcie Monte z dodatkami.Ilosc zakupionych sztuk to 43 a chetnych bylo zdecydowanie wiecej.Wielkie bum w domu!Kazdy sprobowal wybrany przez siebie dodatek i okazalo sie ze kazdy je uwielbiam,Sa pyszne lekkie,mało slodkie,ilosc dodatkow zdecydowanie odpowiada zapotrzebowaniu ani ich za duzo ani za mało. Ja osobiscie ueiwlbiam cacao cookies i ciasteczka masane,moje odwieczne smaki dziecinstwa.Niestety najmniej wpadl mi do gustu Monte Cherry. Moj syn 2 letni uwiebia nawet same dodatki wyjadac a dopiero pozniej czekoladowo orzechowy krem;) Polecam,niestety mius jest moim zdanie jeden-cena.Zdecydowanie za wysoka:(

Gość biniasxxx
Miałam okazję jeść wszystkie smaki Monte z dodatkami. Najlepsze moim zdaniem są cherry z wiśniami oraz cappucino. Te ostatnie są mega. Jako drugie śniadanie w pracy czasami bardzo się przydaje gdy nie ma czasu. A dzieciakom też super to smakują, szczególnie te z dodatkami czekoladowymi.

Gość gość
przestancie z tym spamem, firmo Zott, wysylajaca spamerskie wiadomosci na roznych forach za posrednictwem agencji reklamowej Lemon Sky :O tego sie nie da czytac. monte jest pelne cukru, kaloryczne i bez zadnych wartosci odzywczych. rozumiem ze placi wam klient za te brednie, ale litosci. idzcie z tym WOMMem gdzie indziej, np. do piekla :D 🖐️

Gość kaczaka
Moje monte bardzo szybko znika, dzięki akcji testerskiej TRND mogłam kupić ich więcej niż zazwyczaj, cała rodzina zajada ze smakiem, monte zawsze podkradałam córce bo jest pyszne, a teraz córka podkrada je mi :) uwielbiamy !!

Gość Beata I love Monte
Monte poznałam podczas projektu TRND i testowania 8 smaków. Nigdy wcześniej nie kupowałam tego deseru, ponieważ nie jestem zwolennikiem tego typu żywienia. Monte nie jest dietetycznym produktem, ALE: przede wszystkim jest naprawdę bardzo smaczne, 8 różnych smaków pozwala na delektowanie się deserkiem i chwilę prawdziwej przyjemności, wyjadanej palcami na koniec, kiedy nikt nie patrzy. Takich chwil nie liczy się ani kaloriami, ani zawartością, bo przyjemność czerpania z życia rozkoszy nie ma swojej miary. Po szybkim przetestowaniu deserków, które znikały z lodówki jak topniejący śnieg, łapię się na tym, że szukam Monte z dodatkami na półkach sklepowych i kupuję, bo nie mogę sobie odmówić prawdziwej przyjemności.

#momentzmonte #ambasadortrnd #trnd #deser #projekt #mniam #monte Ja również testuję z rodziną desery Monte z dodatkami i muszę powiedzieć że nie spodziewałem się aż takich dobrych deserów. Monte jak Monte każdy wie jak smakuje. A w połączeniu w dodatkami smakowymi tworzy super całość. Rodzinie najbardziej zasmakował Monte Choco Balls. Deserki Monte z dodatkami są bardzo smaczne i pożywne. Zaspokoją podniebienie zarówno małych jak i dużych. Różnorodność dodatków sprawi, że każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam :)

Gość gość
Mateusz kołbuc to ten debil co pisze ciągle namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość asiunieczka
Mam to szczęście, że dostałam się do kampanii Monte. Z Monte spotkałam się już dzieciństwie i od razu je pokochałam. Teraz mam szanse odkrywać je na nowo w 8 nowych smakach: - Monte Cherry, - Monte Cookies, - Monte Crunchy, - Monte Choco Balls, - Monte Cappucino Balls, - Monte Cacao Cookies, - Monte Choco Flakes, - Monte Waffle Sticks. Razem z moim narzeczonym, jednogłośnie stwierdziliśmy, że Monte Cherry to największy strzał w dziesiątkę. Pyszny smak deseru połączony z orzeżwiającym smakiem wiśni... Pełna rozkosz Natomiast w pracy, szczęsliwe osoby które mogły razem ze mną zasmakować deseru, stwierdziły, że najbardziej im smakuje Capuccino Balls. Uważam, że każdy znajdzie w Monte coś dla siebie, na wszystkie pozytywne chwile w życiu #momentzmonte

Gość Berka
Monte z dodatkami .Pyszne deser ki aż w 8 wariantach smakowych.Samo Monte juz jest dobre a teraz jeszcze dodatkowo takie pyszne dodatki : czekoladowe płatki , ciasteczka, kulki czy wsad wiśniowy podbiły nasze podniebienia .Polecam każdemu ,mi osobiście każdy smakuje, każdy inny i wyjątkowy.

Gość Mappet
Dzięki TRND ja również miałam okazję testować Monte z dodatkami. 8 wariantów smakowych - nie będziemy narzekać na nudę! Kaloryczność - oj, stwierdzono... Niemniej, jest to syty deser od którego pojawia się duża dawka energii. Spalimy kalorię z pewnością!

Gość ulinkaa
Ja również testuję Monte z dodatkami. To moje pierwsze testowanie z TRND. Zachwycona jest cała rodzina, koleżanki w pracy oraz znajomi, którzy mieli okazję spróbować Monte z dodatkami. Chyba nie ma osoby, która nie lubi Monte a z dodatkami jest jeszcze pyszniejsze.

Gość QagaQ
Miałam okazję dostać się do projektu trnd i wypróbować wszystkie 8 wariantów smakowych. Osobiście najbardziej przypadł mi do gustu monte z choco balls oraz cookies, mojemu chłopakowi najbardziej podszedł wariant smakowy choco flakes. Deser jest lekki, smaczny i idealny kiedy chcemy zjeść coś dobrego i jednocześnie lekkiego.

Gość dudaga
#momentzmonte #ambasadortrnd #trnd #deser #projekt #mniam #monte I ja testuję Monte...niestety pula do wykorzystania już się skończyła a dzieciom tak zasmakowało, że już kolejną partię kupujemy dodatkowo :) Ciasteczkowe rządzą!

Gość gość
głupia reklama badziewia

Gość sylwiamor
Miałam okazję wraz z rodziną i przyjaciółmi oraz ich dziećmi wypróbować desery Monte z dodatkami. Brałam udział w kampanii TRND i udało mi się w promocji w Carrefourze kupić wszystkie 8 smaków tego deseru. Co mogę o nim powiedzieć - jest śmietankowo- orzechowy - jak to Monte a nowością są różnego rodzaju dodatki. Jedne trafiają w gusta jak np Cherry, Cappucino czy Cookies inne zupełnie nie jak Choco Balls. Deser jest lekki, kremowy i bardzo słodki. Cena waha się od 1,99 do 2,5 za jeden. Ogólnie dobry produkt.

Gość kawazprzyjacielem
W pracy, w szkole, w domu - każdy z nas zasługuje na chwilę wytchnienia. Nieodłącznym jej elementem jest słodka przekąska, dzięki której możesz, w zależności od nastroju, odpłynąć w krainę dzieciństwa lub nabrać energii potrzebnej do pracy.

Gość Kicia169
Ten projekt to świetna sprawa :) nigdy wcześniej nie miałam okazji do wypróbowania deserków Monte z dodatkami. Wraz z rodziną miałam możliwość wypróbowania 4 wariantów smakowych: - Monte Cookies, - Monte Crunchy, - Monte Cacao Cookies, (faworyt mojej babci :)) - Monte Choco Balls. Pozostałych 4 smaków, nie było możliwe do wypróbowania- brak w sklepach. Jednak nie przejmujemy się tym, jak nadarzy się okazja zakupu pozostałych smaków od razu wypróbujemy. Z pewnością Monte od teraz będzie gościło u nas w domu. Jest godne polecenia :)

Gość Paulinla
Ja zostałam jedna z 5000 tysięcy osób które mogło przetestować w kampani monte na stronie trnd. Było mi niezmiernie miło, ponieważ i moja rodzina i znajomi ucieszyli się że mogli skosztować wlasnie ten deser który jest nowością na rynku. Mi przypadł osobiście do gustu monte z dodatkiem wiśni, rodzinie mojej monte z dodatkiem wafelków, a znajomym monte z dodatkiem kuleczek czekoladowych. Polecam desery monte, ponieważ są dobrą przekąska dla wszystkich.