Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monia3101

monte z dodatkami

Polecane posty

Gość madzia850430
Pyszne, przepyszne .... Deserki są świetne, chrupiące dodatki doskonale komponują się z delikatnym, aksamitnym budyniem. Ze wszystkich ośmiu smaków najbardziej smakuje mi Monte Cherry, za to mój synek zajadał się Monte Cacao Cookies. Odkąd spróbowaliśmy po raz pierwszy tych deserów już zawsze będą gościć w naszej lodówce :D polecam wszystkim, warto spróbować

Gość blogowaniepotestach
Po raz pierwszy udało mi się dostać do Projektu trnd. Tym razem była to kampania Monte z dodatkami. Desery Monte są doskonałym połączeniem tradycyjnego Monte z różnymi smacznymi dodatkami. Testerzy mogli posmakować 8 wariantów smakowych Monte. Zapewne każdy uczestnik kampanii znalazł wśród nich swój ulubiony smak ;) Ludzie może i dziwnie spoglądali jak masowo pakuję tyle deserków Monte do koszyka, ale co tam. Wszystko na potrzeby projektu. Kiedy zaopatrzyłam się już we wszystkie warianty smakowe, zaczęło się testowanie ! Pierwszym deserkiem, który zjadłam było Monte Crunchy. Smak całkiem ciekawy. Jest to deser połączony z pysznym, chrupiącym muesli. Następne było Monte Cherry. Słodki smak Monte w połączeniu z kwaśnymi wiśniami tworzy bardzo smaczne połączenie, przyjemne dla naszego podniebienia. Monte Choco Flakes Tworzą chrupiące płatki oblane czekoladą. Ten wariant smakowy bardzo przypadł mi do gustu, ponieważ jestem wielbicielką czekolady ;) Monte Waffl e Sticks Wafelki oblane czekoladą to wariant dla smakoszy słodyczy i przede wszystkim wszelkiego rodzaju wafelków. Monte Choco Balls To ulubiony smak mojego męża, ciężko mi się było załapać, na spróbowanie bo wyjadał wszystkie jak tylko się pojawiły w lodówce :D Monte Choco Balls to chrupiące kuleczki czekoladowe. Monte Cookies Ten smak Monte wybrała większość osób, z którymi sie podzieliłam deserkami. Uważali, że jest on najsmaczniejszy ze wszystkich. Monte Cookies to po prostu maślane ciasteczka połączone z tradycyjnym Monte. Monte Cacao Cookies Chrupiące kakaowe ciasteczka. Mi osobiście najmniej przypadły do gustu, ale moi znajomi je zachwalali. Monte Cappuccino Balls Ten wariant smakowy jest moim ulubionym. Są to kuleczki o smaku kawowym, które mają też w sobie trochę czekolady. W przyszłości napewno to Monte będę wybierać najczęściej :) Wszystkie deserki Monte są w wygodnych niewielkich opakowaniach, dzięki czemu można je bez problemu zabrać w torebce do pracy/szkoły/w podróż. Smakują wyśmienicie. Mam nadzieję, że po zjedzeniu tej sporej ilości moja waga nieznacznie się zmieni ;) Polecam wszystkim Monte.

Gość Magda i Marta
Deserki monte są bardzo smaczne. A nowe warianty dodatków to świetny pomysł

Gość gość
Projekt Trnd to czysta przyjemność i fantastyczna zabawa. Dzięki mojemu uczestnictwu również moja rodzinka i znajomi mają okazję do degustacji Idealna konsystencja, raj dla podniebienia. Duży wybór dodatków daje możliwość wyboru ulubionego smaku Polecam !!! :)

Gość DianMar
Pyszna kampania trnd, do której trafiłam to niesamowita przygoda! Moje dzieci, rodzina, znajomi, sąsiedzi - wszyscy zafascynowaniu smakiem! Doskonałe na drugie śniadanie czy nawet jako ekstra deser! Wszyscy uwielbiamy te smaki a dodatki są idealnie dopasowane do każdych potrzeb. Do kawy, przerwa w biurze, na ławce w parku czy na przewie w szkole. A u nas po rodzinnym obiedzie to była "wisienka na torcie" :) Uwielbiamy!!!

Gość gośćchmiela
Testuje deser monte desery są super polecam je każdemu smakują wyśmienicie w połoczeniu z dodatkami smakoymi.

Gość Beeatka923
Uwielbiam monte z dodatami, również mam okazję testować produkt w projekcie TRND i to aż osiem pysznych wariantów smakowych. Mimo że większość moich testerów lubi monte to jednak nie wszyscy byli zachwyceni połączeniem słodkiego ze słodkim.

Gość ataga139
monte i u nas zagoscilo. mnie najbardziej smakowalo monte cherry, mezowi z kulkami cappuccino , mojemu dziecku z czekoladowymi ciasteczkami. otwiera caly czas lodowke i szuka tam monte :-) po zakończeniu kampanii musimy mieć zapasy w lodowce :-)

Ja również zostałam wybrana przez platformę trnd do wypróbowania aż 8 wariantów Monte ! "Montowy" zawrót głowy :> Przyznam, że nie udało mi się uzyskać wszystkich smaków, nad czym bardzo ubolewam, ale większość miałam okazję posmakować (: ja jak i również moja rodzina, znajomi czy przyjaciele są bardzo zachwyceni deserem Monte, gorąco zachęcam innych do skuszenia się na takie słodkości ((: !

Monte z dodatkami to pyszny deser.Ja również miałam okazje testować te smakołyki.Udało mi się zdobyć wszystkie warianty smakowe i powiem tak moja rodzina oszalała jak zobaczyła lodówkę pełną słodkości. Wszystko znikało w mgnieniu oka. Mojemu mężowi najbardziej smakowało Monte z kuleczkami Cappucino. Mi Monte Cherry i z wafelkami a dzieciom wszystkie ale najbardziej cookies.To była cudowna przygoda i miło było testować takie pyszne deserki.Na pewno będę polecać!! :)

Ja także miałem okazje testować Monte z dodatkami.Moim zdaniem to przepyszne słodkości!!Zakupiłem wszystkie smaki i zaczęło się wielkie testowanie.Cała lodówka zapełniona po brzegi deserami Monte.Moim zdaniem wszystkie smaki są genialne.Każde połączenie mi odpowiada.Jednak najbardziej urzekło mnie Monte Cherry po prostu niebo w gębie.Te wisienki idealnie pasowały do reszty.Polecam wszystkim,którzy jeszcze nie mieli okazji spróbować naprawdę warto!!! :)

Gość gość_trnd
Mniammm, u nas również ostatnio króluje monte. Produkt palce lizać, gdyby jeszcze miał mniej kcal... W ramach porównania do tradycyjnego monte wsypałam ulubione płatki Nesq. a do drugiego dzem i efekt smakowy porównywalny, co w sumie pokazuje nieograniczone możliwości smakowe tradycyjnego monte:)

Gość czapo
monte z dodatkami to nowy inny smak na każdy dzień tygodnia plus jeden, który można podarować , co tu można więcej dodać, sprawdź sam i wybierz swój smak #momentzmonte

Wypróbowałam monte z dodatkami - to cały czas ten sam deserek ale uzupełniony o dodatki. Kolorowe opakowania kuszą. Jest w czym wybierać, bo czeka na nas 8 smaków. Tradycjonaliści sięgają po Monte Cherry, kawosze sprawdzają czy Monte Cappucino-Balls im zasmakuje, inni wybierają któreś z ciasteczek (tu plasuję się ja) lub płatki, ewentualnie słodkie wafelki jako dodatki, dzieci chcą wypróbować wszystkie smaki :) i nic nie stoi na przeszkodzie żeby to robiły :)

Gość aniolik95
Miałam przyjemność testować desery Monte. Deserów kupiłam ponad 40, więc oprócz jedzenia ich z rodziną, kilkanaście rozdałam też znajomym i przyjaciołom. Mimo że wszystkie są pyszne to naszym największym faworytem jest Monte Crunchy. Jest to idealna przekąska o każdej porze dnia. Polecam wszystkim

Gość pryzka
Niestety w ramach projektu nie udało mi się przetestować dwóch smaków: Monte Cherry i Cappuccino Balls. Wiśniowe miałam okazję spróbować kiedyś, gdy tylko pojawiło się w sprzedaży. Spośród siedmiu wypróbowanych przeze mnie wariantów moim faworytem jest Monte Cookies - smak ciasteczek idealnie komponuje się z mleczno-czekoladowym kremem. Monte z dodatkami to idealna przekąska na każdą porę dnia, zarówno w domu jak i na przerwie w szkole czy w pracy. Dzięki szerokiej gamie smaków każdy znajdzie coś co lubi i na co akurat ma ochotę. Polecam! #momentzmonte

Monte z dodatkami to najlepsza przekąska dla każdego. Mój faworyt to monte choco flakes

Gość gość kaoli
Projekt jest rewelacyjny, moje dzieciaki dorwały sie do deserków ,że pierwsza partia zostala zjedzona w 3 dni. Mój mąż przeciwnik deserów również zasmakował w monte z capuchino. Mój ulubiony smak to monte z dodatkiem wiśni. Dzieci nazwały jeden rodzaj jako monte oreo ;) . ogólnie przepyszny projekt.

Gość epucha
Ja również brałam udział w projekcie TRND i wraz z rodzinką i znajomymi testowaliśmy Monte z dodatkami w 8 wariantach smakowych. Osobiście najbardziej smakuje mi wariant Monte z wiśniami, inne tez są pyszne, ale zbyt słodkie, więc może lepiej było by produkować Monte z dodatkami owocowymi, np kiwi, czarna porzeczka, malina, żurawina, pomarańcza z cytryną, limonką. Inni testujący, jak rodzina i przyjaciele mają podobne odczucia, ale każdy też wybrał swoje ulubione dodatki z Monte, przodują wafelki i maślane ciasteczka. Polecam szczerze jako przekąskę między posiłkami. Dzieci chętnie biorą Monte do szkoły na II śniadanie. Zdrowe i pożywne. Mniam

Gość gość temptstion 21
Czy kiedyś wyobrażaliśmy sobie monte z dodatkami? Zapewne nie, przyzwyczailiśmy się do klasycznego kremowego smaku, którym rozkoszują się głównie nasze dzieciaki, a tu taka niespodzianka, aż 8 różnych wariantów smakowych dodatków do monte. Dla każdego coś innego. Jeśli zastanowimy się nad tą propozycją, to mnie i moim słuchaczom bardzo przypadła ona do gustu. Ciekawe połączenia, każdemu odpowiada inny wariant, jednakże w moim gronie furrorę zrobił cacao cookies. Dwoma jedynymi minusami jogurtów są: cena która niestety nie jest na każdą kieszeń, ponieważ jest dość wysoka jak za 125g - 2.49, oraz zawartość karagenu, mimo iż jest dopuszczony do użytku w Polsce, wemnie budzi spore kontrowersje.

Gość Kiniaw18
Też miałam przyjemność testować monte z dodatkami. Monte z dodatkami - Deser mleczny z czekoladą i orzechami. Wzbogacony dodatkami. Monte smakuje wyśmienicie i dostarcza witamin. Bardzo smakuje dziecią i dorosłym. Świetna przekąska w ciągu dnia. Dodatki można dodać do deseru albo zjeść osobno. Dodatkowo te małe ciasteczka świetnie nadają się do ozdobienia babeczek ;)

Gość Monitta89
Dzięki Trnd również Testowałam monte. Wiem że na stałe w moim menu ulubionych deserów zamieszka smak waffle sticks z pysznym orzechowym kulkami które trochę smakują jak miniaturowe grzeski które bardzo lubię. Drugi smak to cappuccino bals które idealnie komponuje się z monte. ♥

Gość walbi6
Desery Monte z różnymi dodatkami… Miałem przyjemność testować produkty Monte z dodatkami. Moim zadaniem było smakować i rozdawać desery i zbierać o nich opinie. Właściwie wszystkie opinie wskazują na to że deser smakuje wszystkich. Sam deser Monte jest lekka przekąską o czekoladowo orzechowym smaku . Dodatki sprawiają że deser może być wyjątkowo inny. Nie mamy do wyboru 2 smaków lecz dużo więcej po przez co możemy skomponować swój ulubiony. W moim przypadku najlepiej wypadł Monte Cherry. Polecam deser jako smaczne drugie śniadanie lub podwieczorek.

Gość gość
Projekt Trnd to czysta przyjemność i fantastyczna zabawa. Dzięki mojemu uczestnictwu również moja rodzinka i znajomi mają okazję do degustacji Idealna konsystencja, raj dla podniebienia. Duży wybór dodatków daje możliwość wyboru ulubionego smaku Polecam !!! :)

Gość oloosia83
Ja również z rodzinką i przyjaciółmi mieliśmy okazję testować monte z dodatkami w 8 wariantach. Zakochalismy sie w obydwóch wersjach cookies za to zupełnie do gustu nie przypadła nam opcja cherry. Myśle że po tak smacznej kampani monte jeszcze nie raz zagości na naszym stole :)

Gość miodowyporanek
Monte z dodatkami firmy Zott to pyszny deser w 8 wariantach do wyboru, dzięki czemu każdy łasuch znajdzie swój idealny zestaw. Dodatki świetnie komponują się z mleczno-czekoldowo-orzechowym smakiem. Moim faworytem był bezsprzecznie smak Cherry, mężowi smakowały Cappuciono Balls, zaś pociechy były zachwycone wszystkimi dodatkami oprócz właśnie Cappucino Balls. Właśnie dzięki dodatkom deser ten za każdym razem smakuje inaczej i możemy po raz kolejny rozkoszować się nim od nowa.

Gość gość
ludzie czego wy nie napiszecie zeby dostac cos za darmo :O

Gość Kasia Tomel
Deser Monte gości w naszym domu już od dawna, ale teraz miałam okazję razem z rodziną przetestować go z dodatkami. Już po testach, więc czas na podsumowanie. Mnie i mojemu mężowi najbardziej przypadł do gustu smak Cherry, a dzieciom najbardziej posmakowały Choco Balls i Waffle Sticks. Wśród przyjaciół, kolegów i znajomych zdania były podzielone, ale większość jako najlepsze wybierała smaki Cappucino Balls i Cherry. Wszyscy jednak zgodnie przyznali, że dzięki połączeniu mleka z czekoladą i orzechami laskowymi z różnymi dodatkami powstaje deser, który zadowoli każdego smakosza.