Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy są jeszcze normalni mężczyźni, czy wszyscy mają mózgi p****lami zgnite?

Polecane posty

Gość gość

wszędzie pełno zboków i poyebów z psychiką zrytą oglądaniem p****li od wejścia w wiek dojrzewania. Lody, anale, ass to mouth i inne bezeceństwa to dla nich norma. Osobna kategoria to zboczeńcy od stóp; odnoszę wrażenie, że co najmniej co drugi ma ten odchył - dla mnie to obrzydliwe :o Nie powiem, że nigdy nie zrobiłam laski, anal też nie jest mi obcy, ale dla nich to jest "normalne", codzienne zachowanie seksualne :o jak na to patrzę to sądzę, że świat zmierza do upadku niczym Sodoma i Gomora. Chociaż nie jestem wierząca :o

Gość gość
w jakim środowisku ty się obracasz ? faceci z czatu ?

Gość gość
ja mogę lizać babie d**e codzień

Gość gość następny
W dzisiejszej dobie normalne zachowania to rozmowy o czym ?, jaki temat można poruszać , aby być wysłuchanym z zainteresowaniem . W kompie jest wszystko , techniczne , a co w życiu codziennym ?-tego tematu komputer nie zna dokładnie , więc seks , który jest w 80% życia ważnym dla każdego zdrowego organizmu , jest jednym z najbardziej poruszanych tematów ,oprócz pijaństwa między mężczyznami .Przeca nie będziemy gadać o kotkach , czy uprawianiu warzyw ,reperacji krzesła ,gipsowaniu ,zwalczaniu biedronki , na czym nikt sie dziś nie zna , i nie potrzebuje . A popaprańce zawsze coś o BABIE powiedzą .Nie poszukuje się dziś wykwintnej mowy , a pierd. każdy na swój sposób rozumie , to po co się męczyć , nawet piękne dziewki posługują się tymi prostackimi słowami i tematami .

Gość gość
Sa tacy autorko ale wy ich nie chcecie bo sa no wlasnie normalni a nie zboczeni sama sie dajesz rypac w doopsko a potem masz pretensje ze cie chca rypac... ja jestem prawiczkiem i chce dziewice i nie wybieram takich jak ty zeby miec do nich pretensje ze juz nie sa dziewicami... POMYSL! Sama doslownie wybierasz zboczencow a potem sie dziwisz ze sa zboczencami! Schizofrenie masz?

Gość gość
gość dziś interesują mnie NORMALNI mężczyźni, a pokraki twojego rodzaju, prawiki z kafe, ze zrytymi beretami są jeszcze gorsi od opisanych w temacie. Wolałabym chyba wziąć z rzyci do gęby niż zadawać się z dziwadłami twojego pokroju :o żegnam 🖐️