Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanpark

dobrze w związku z dużo młodszym ?

Polecane posty

Gość fanpark

Ona:35 lat . prawie 2 lata temu poznała o 10 lat młodszego .Była mężatką ,jest matką 2 synów( teraz 9 i 8 lat).Ten młodszy -bardzo nieatrakcyjny fizycznie - zupełnie nie pasujący do niej ( wzrost 170 waga 120kg , ona wzrost 152 waga 54kg)), on -poziom intelektualny -poziom wiejskiego bywalca dyskotek. Ona -nie tylko wykształcona ale też mająca wiedzę na różne tematy .On wychowany w kulcie :facet bierze wszystko, synuś mamusi, najważniejsza figura w domu.Pracować mu się słabo chce.Ona zostawiła dla niego meża, rozwiodła się po cięzkich bojach ,teraz odcięła sie od swych bliskich ( nie akceptują nowego).Dzieci cierpią.Znajomi się odsunęli.Ona haruje całe dnie ,żeby on był z niej zadowolony. Nowy mieszka w jej domu, o który ona dba.Fizycznie on jest bardzo nieatrakcyjny, mentalnie słabiutki.Ona dba o swych synów ,nowy synów wychowuje po wiejsku ,tu huknie ,tam poniży .On nie pozwala jej samej odwiedzać rodziców ,bo ona ma być z nim albo z nikim. Poprzedni mąż był podobnego zdania. Była z tego m in powodu niezadowolona. Teraz ma taką samą sytuację .Czy teraz jest zadowolona?Miałyście takie przygody w swym życiu ? Jej rodzina jest tolerancyjna ,ale postawiła granice .Jego rodzina ją przyjmuje ,bo pozycja jego w tej rodzinie jest uprzywilejowana i jest tak jak on chce. Jego rodzina jest szczęśliwa,bo on dalej nie musi nic robić, ani wychowywać jej dzieci , ani dbać o dom( jest jej) ,ani o samochód(jest jej), ani o pracę ( ona sama rwie sie do roboty). Lepiej trafić nie mógł. Niczego nie musi sie dorabiać a ze wszystkiego korzysta. Czy to w naszej obecnej rzeczywistości normalne? Pytam was,młodszych ,bo mam 60 lat i rozumiem .

Gość gość
widocznie zaspokaja inne jej potrzeby

Gość gość
kochanka twierdzi że jej dobrze

Gość gość
Nie rozumiem - kochanka twierdzi.....?

Gość fanpark
Wiecie, ja już nawet myślę że ona przeszła jakieś pranie mózgu przez Niego i jego koleżanki,kolegów. Ale to może być tylko jakieś moje przypuszczenie. Ona nie opowiada o nim ani o jego środowisku wcale. Akceptuje w pełni to co on jej każe. Gdyby coś się jej stało,to nie wiadomo byłoby gdzie jest ,bo w ogóle nic nie mówi.Prosi tylko ,żeby z nikim z jego rodziny sie nie kontaktować.