Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochany,ślepo

Polecane posty

Gość gość

Hej Jestem zwykłym facetem. Po rozwodzie. Z dzieckiem. Niestety moja córka ze mną nie mieszka :(. Ostatnio szedłem ulicą i pewna kobieta upuściła zakupy. Okazało się, że to Ania dziewczyna obok której kiedyś mieszkałem. Gadaliśmy trochę. Powiedziała że ma męża, Bartka (przystojny, umięśniony, dobra praca) i 5-miesięczną córkę Natalię. Bardzo miło nam się gadało. Zostaliśmy znajomymi na Facebooku. Często ze sobą pisaliśmy. Chyba się zakochałem. Kiedyś ich odwiedziłem. Ania jak zwykle promieniała i piękna. Bartek przystojniak. Ja i tak nie mam z nim szans :(. Ja jestem niższy od niego, zarabiam mało, potrafię przeklnąć przy dziecku, on się hamuje. Ja nie mam mięśni, nawet nie umiem grać w żadną grę sportową. Dałem sobie spokój. Ale wczoraj spotkałem Anię w mieście. Powiedziała że Bartek jedzie na delegację , na cały tydzień. Wtedy zaproponowałem spotkanie. Zgodziła się. Postanowiłem zawalczyć o tę miłość. Wiem że ona coś do mnie czuje. Przyjaźń? Wolałbym miłość. Mam plan. Przyniosę jej kwiaty. Usiądziemy, pogadamy. Ja wtedy dotknę jej bródki, przysunę do siebie.... i pocałuję. Nie dam jej dojść do słowa. Powiem:,, Ania, zrozum ja cię kocham! Wiem, że coś do mnie czujesz". Jak nie nawrzeszczy na mnie pocałuję ją tylko dłużej :) . Wezmę ją na ręce i zaniosę do sypialni... Uda mi się?

Gość gość
NIE UDA!!! po co niszczysz jej rodzine? chciałbyś, żeby Tobie jakiś facet tak zrobił ?