Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktora z Was obciela dlugie wlosy na krotko i wyglada ladnie

Polecane posty

Gość gość
x to zapewniam cie że lepeij byś wyglądała w krótkim włosach śmieszy mnie jak ktoś kto nie miał innej fryzury wypowiada sie w czym mu najlepiej do twarzy. Z Miałam krótkie, wygladalam jak baba w srednim wieku a jestem mloda dziewczyna.

Gość gość
No wlasnie tez mi się wydaje, ze krótkie wlosy u kobiet starsznie postarzają. Mialam kiedyś kierowniczke w pracy która obciela wlosy na takich za ramiona do takich krótkich przy glowie. Postarzylo ja to o jakies 20lat. Jak przyszłam 1 raz do pracy to myslalam,z e ona ma 30 a potem się okazało , ze ma 55 :O a jak się obciela to już w ogole stara baba.

Gość gość
19:54-to raczej dlugie sa nijakie.Ja akurat krotkimi chcialam sie postarzec.Mialam dlugie i ciagle spiete,a ze mam taka urode,ze wygladam na mniej lat niz mam to w dlugich tym bardziej wygladalam nijako.Mam teraz krotka fryzure i wygladam prawie na swoj wiek.Poza tym to racja,ze krotkie lepiej wydobywaja szyje,policzki itp.

Gość gość
Krótkie noszą lesby i babochlopy

Gość gość
Jak masz zniszczone to obetnij.ja mam wlosy do ramionach i wole dluzsze,bo kroktkie trzebaukladac. Dlugie wlosy myje co 2-3/dni i z mokrymi ideIde spac.rano sie czesze i ideIde do pracy. Z krotkimi musialam wstawac godzine wczesniej zeby jakos wwygladalo.

Gość gość
Dokładnie, z krótkimi jest multum roboty. No i co autorko, podjęłas jakąś decyzję?

Gość gość
tu autorka obcinam do obojczykow nie dluzej ani nie krócej. Mialam już kiedyś takie wlosy i w takiej dlugosci wyglądam najlepiej. Naczytalam się wczoraj w necie i owalach twarzy i ja jestem "diament" ;) i taka dlugosc pasuje mi najlepiej. No i do tego jeszcze farba i będzie ladnie. :)

Gość gość
każdemu w czym innym ładnie, niektórym jest pięknie w krótkich jak np. Kożuchowska, w długich jak dla mnie tak sobie wyglądała a w krótkich jest wow.. ale fakt trzymanie zniszczonych włosów na siłę też nie ma sensu

Gość gośćmagdalena
Obcielam włosy dokładnie 20 lat temu. Miałam za dópę. Oczywiście wszystko szło stopniowo. Wygodne, wstaję, trochę brylantyny i ma fryz. Co 4 tyg idę podciąć ;) Taką chłopczyca z irokezem. Oczywiście nie każdej pasuje taką fryzura ale mam bardzo gęste włosy :)

Gość gość
Farba na zniszczone wlosy nigdy nie bedzie ladna

Gość gość
Uffff autorko, bo już myslałam, ze zetniesz na rekruta

Gość gość
przypadkowo znalazłam temat który niedawno zalozylam ;) obcielam te wlosy trochę nizej niż linia brody ( taki maxi bob) i ufarbowalam . Wygladam super, wlosy odzyly trochę już nie wygladaja jak siano. Jestem zadowolona.

Gość gość
zrob jak ktoś radził na kilka etapów tak jest najbezpieczniej ,ja ostatnio sciełam i załuje mam kręcone włosy i teraz mi się mocno skreciły i załuje chociaż tez strasznie podobają mi się taki króciutkie fryzury

Gość gość
Ja miałam długie włosy całe życie, od dziecka do wieku przed czterdziestką. Gdy skróciłam na zapałkę okazało się że wyglądam absolutnie rewelacyjnie (oszczędzę wam wymieniania swoich wad ale też i faktem są pojedyncze zalety jak idealne proporcje twarzy, kształt twarzy i linie szyi). Poczułam się cudownie. Teraz tylko pilnuję żeby nie zarosnąć za bardzo. :D (A gdyby nie choroba to pewnie bym się nie zdecydowała na cięcie. :D)

Gość gość
Jarają mnie na maksa krótkie włosy u dziewczyn, takie do początku szyi. :)

Gość gość
Ja miałam długie włosy i poszłam na metamorfozę do http://cortedelsole.pl/ . Przefarbowałam się na ciemniejszy kolor i ścięłam na krótko, teraz czuję się super. :) jak masz dobrego fryzjera, który umie dobrać fryzurę do kształtu twarzy, to zawsze wyjdzie super.

Gość kurczacza
ja ścięłam bo miałam taki kaprys i już tydzień później siedziałam u fryzjerki na przedłużaniu włosów :D także tak - włosy to jednak muszą być długie, przynajmniej u mnie ;) a i jeśli któraś z Was rozważa przedłużanie to polecam włosy z Great Lenghts - nie dość, że kolor mam tak dobrany, że nie widać różnicy z naturalnymi to jeszcze są łatwe w codziennej obsłudze... no zupełnie jak moje własne ;)

Gość gość
Długość włosów ma znaczenie. Każda kobieta wygląda bazie kobieco w długich włosach. Szkopuł w tym, ze włosy MUSZĄ być zadbane, błyszczące, regularnie podcinane, mieć żywy kolor, być zdrowe. To dużo czasu i pieniędzy, te, które tak zachwalają krótkie włosy to kobiety mające jedynie pięć minut na dbanie o swoją fryzurę - dlatego wydaje im się, że w krótkiej wyglądają lepiej.

Gość gość
tu autorka, od czasu ajk obcielam wlosy czyli rok temu :P zapuszczam do dziś. No i przestalam farbować bo dosłownie garście wlosow mi wypadalo :( Znowu chce długie :) bardzo długie. 🌼