Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wakacje w górach polecacie?

Polecane posty

Gość gość

Macie jakieś do polecenia domki letniskowe tanie a fajne? Ile was wyniosły wakacje?

Gość gość
Ja byłam w zeszłym roku w lipcu w willi www.excelsior.com.pl. Super dojazd do centrum zakopanego, bardzo dobre położenie i wysoki standard pokojów w przyzwoitej cenie.

My z rodzina zawsze w wakacje jezdzimy w góry, taka u nas tradycja. Poszukaj na ogloszeniach tego jest pełno :)

Gość gość
ja w tym roku byłam w Białce tatrzańskiej w http://www.usorosa.pl/ i było super! Dawno nie spędziłam takich fajnych wakacji :) przede wszystkim super miejsce i hotel!

Gość gość
Noclegi w www.podmiedza.pl są super. Mieszczą się w Bukowinie Tatrzańskiej, przepiękne miejsce.

Gość gość
Góry najlepsze! My tradycyjnie do Zakopanego jedziemy, ale tym razem inaczej będzie, bo będziemy mieszkać w apartamencie. Wynajmujemy ze znajomymi, w 6 osób cos takiego https://www.zakopaneapartamenty.net.pl/apartamenty/details,33.htm Rzut beretem od dworca a na Kurpówki 15 minut spacerkiem.

Gość xrosiee
My też jedziemy do Zakopanego, mamy już zaklepany fany apartament na Bookaparcie i myślę, że będzie naprawdę fajnie :D

Gość andzeelina
Ja w tym roku będę w Murzasichlu, zarezerwowałam sobie noclegi na Bookaparcie na wrzesień i liczę na to, że będzie miło.

Gość gość
Karpacz!!! tak z całego serca mogę Tobie polecić Karpacz. Byłam tam kilka razy ze znajomymi i zawsze bardzo chętnie wracam. Noclegi Karpacz znajdziesz na stronie https://nanocleg.pl/

Gość gość
najłatwiej szukać przez takie portale jak BookApart czy booking

Gość ertsd
Oryginalne pantofle góralskie znajdziecie Państwo na naszej stronie. Nasze produkty wyróżniają się na tle konkurencji jakością i estetyką wykonania. http://pantofle-goralskie.pl

Gość gość
Niedawno wróciłam z majówki w górach. Zatrzymałam się w Białce Tatrzańskiej w ośrodku www.stokrotka-bialka.pl i polecam wam to miejsce. Jest idealne do wakacyjnego wypoczynku w górach.

Gość gość
Góry są super, jeździmy od tak dawna, w ogóle nam się nie nudzi. :) Szczególnie lubię Białkę Tatrzańską, mają tam super hotel www.hotelgorskibialka.pl gdzie w sąsiedztwie są termy! Bardzo polecam :)

Gość gość
a czemu nie no www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM

Gość gość
Mogę polecić apartamenty halna residence w Krynicy Zdrój. Dwa rady tam byłam więc wiem jak tam jest a nie tylko po popatrzeniu na zdjecia to mówię. Właściciele bardzo przyjemni sa i lubią gości, bardzo miło sa do wszystkich usposobieni

Gość Majka

Jeżeli  wczasy w Karpaczu to polecam zamówić już dziś pokoje w przepięknej willi Koala na Skalnej 84 . Willa Koala to wyjątkowe miejsce dla przyjeżdżających do Karpacza. W willi znajdziemy ponad  20 komfortowych pokoi w trzech różnych standardach oraz jadalnię, w której serwowane są  najsmaczniejsze w całym Karpaczu. 

Gość patrycjja

W poprzednim roku byłam w sudetach.. Nigdy nie byłam fanką gór, lecz muszę przyznać, że coś w nich jest. Spaliśmy w hotelu Zieleniec www.hotelzieleniec.pl . Cena była bardzo konkurencyjna, a warunki i czystość na duży, duży plus.

Gość Jula

Ja polecam Kościelisko i noclegi z mountain apartments. Piękne miejscówki i bardzo sympatyczna obsługa