Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mobing w pracy

Polecane posty

Gość gość

Czy ktos z was mial kiedy mobbing w pracy? Ja niestety jestem mobingowana i nie chodzi o to, ze ktos mnie wyzywa czy zastrasza. Nie to jest mobing na wysokim poziomie, informacje nie sa przekazywane, jestem odsuwana od waznych projektow, zwyczajnie pracuje w biurze, w ktorym panuje zmowa milczenia. Szef dzialu wybral sobie kilka osob, z ktorymi regularnie sie spotyka i ktorych faworyzuje. Jesli ktos zrobil jakis blad to wiadomo, ze bylam to ja. Niestety pewnych zwyczajow i hierarchi nie przebije, bo to jak walenie kilofem w beton.

Gość gość
Zgłoś to przełożonemu swojego szefa.

Gość gość
może po prostu do tych waznych projektów się nie nadajesz i nie chcą robić ci przykrosci dlatego milczą

Gość gość
A skad niby wiedza, ze sie nie nadaje, skoro nawet nie mialam mozliwosci sprobowac? Kiedys ze tak powiem na sile sie za cos zabralam bo jedna poszla na urlop. Wszystko bylo ok, zero skarg ze strony klientow. Az przyszla z urlopu i tej miny nigdy nie zapomne. Poszla do szefa, na cos sie poskarzyla i koniec.

Gość gość
A u nas był mobbing urojony. Szefowa w porządku, ale jedna menda chciała być traktowana szczególnie, uparła się, że jej nikt nie lubi, wymyślała ploty, knuła, ludzi skłóciła, wariatka i chamica. Jak się wyjaśniło, że kłamie i swoje pomyłki zwala na innych to ją przenieśli , a tam to samo co u nas wyprawiała, już koleżanki niby się na nią uparły,a jest na odwrót :-P