Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podla ciotka i jej slowa

Polecane posty

Gość gość

Które być może coś spowodowały. Po kolei- nic mi od tego czasu nie wychodzi w związkach, lub poznaje samych psychiki. Zanim te słowa wyrzekla a były to "a kto ja będzie chciał", to nie mam szczęścia. Powodzenie tak, ale nic nie wychodzi poważnego, lub nawet dziwnym zbiegiem okoliczności nie dochodzi nawet do spotkania. Ja nie wierze w zabobony, ale to dziwne jest i ciągle te słowa mam na myśli. Poradzcie co począć:( Acha, ona to wypowiedziała, po tym jak ludzie chwalili moja osobę pod względem urody i zachowania oraz nauki. Jestem córka jej brata.

Gość taki jeden facet 31
Pomyśl sobie wtedy "pocałuj mnie w dupę" ,albo " no i chuj z tym" To działa serio:)

Gość gość
Nie wierz w gadki jakiejś jędzy.

Gość gość
Najgorzej jest jak się zjeżdżają te cale rodziny i ci starsi faktycznie nie maja oporow obgadywac tych młodszych. Nie przejmuj się ja dziś na obiedzie z cala rodzina dowiedzialam się ze jestem gruba ;) od mojej siostry męża matki. Szok. Ma 3 córki wszystkie grube a ona do mnie z tym tekstem dzisiaj. Może i szczupła nie jestem ale gruba jak jej 3 córki i ona sama na pewno nie. Mam 174 i 64kg. Debilka przy stole to powiedziała i właśnie sobie obiecalam ze w zyciu nie usiade juz przy stole z cala powalona rodzinka.

Gość gość
Dla kogoś możesz być siódmym cudem świata a przez taką małpę sama się pozbawiasz szczęścia.

Gość gość
nie odpowiedzialas jej nic? :D

Gość gość
A 'ciotkę', ktoś chciał? Czy stara panna? Autorko, najgorzej kiedy pozwalasz takim 'słowom' zawładnąć nad swoimi myślami. Powiedziała to jakaś stara sfrustrowana baba, a Ty jej na to pozwalasz. dziś Następnym razem jej odpowiedz, że przy niej i jej córkach,mogłabyś spokojnie po wybiegu z modelkami chodzić. Kto jest gruby, to wszyscy widzą.

Gość gość
Kochani jesteście, ale jak się tego przekleństwa pozbyć? To naprawdę wredna małpa i plotkara, nikt jej nie cierpi i wielu ludziom wyrzadzila krzywdę. Jedna osoba przez nią targnela się na swoje życie:(

Gość gość
A co jezeli ciotka ma racje? Bo jak dotad to wszystko wskazuje na to ze ma.

Gość gość
Zaskoczył mnie ten tekst dziś do mnie ze jestem gruba. Nie powinna to mówić matka córek z nadwaga ;) ale mam ja gdzieś i cala jej rodzine. Cos się mnie uczepila i co poradze ? NIC. Ale naprawdę takie cos usłyszeć przy stole pełnym rodziny to naprawde można się pod ziemie zapaść.

Gość gość
Dążyła także do rozbicia naszej rodziny. Rodzice już nie wytrzymywali tych intryg i plotek. Może to podle co powiem, ale dzień w którym skończy życie będzie dla mnie ulga. Nie widuje jej, bo nie mieszkamy w tym mieście co ona na szczęście od 6 lat, ale czuje jej wredote do dziś. Może faktycznie niepotrzebnie to sobie przypominam...:(

Gość gość
Taaa, zara podla...bo powiedziala ci prawde? Przeciez nikt cie nie chce na stale. Ot tak wy/ru/cha(c moze ale nie na dluzej.

Gość gość
Zaczął się chaos we wpisach. Ja autorka nie pisałam, że jestem gruba! Albo ktoś maja sobie robi, albo wcina w mój wątek:( Ja jestem szczupła.

Gość gość
dziś Uwierz, ludzie mają oczy i widza kto jest gruby. x Autorko, sama piszesz, ze to taki TYP człowieka i nic na to nie poradzisz, dosra każdemu. I to tylko od Ciebie zależy, czy pozwolisz na to, żeby jej słowa kierowały Twoim życiem. NA ziemi żyje około 7 miliardów ludzi, a Ty się przejmujesz jakąś starą pipą, która jest tak sfrustrowana życiem, tak zepsuta, ze jedyne co potrafi, to obrażać innych.

Gość gość
Ludzie, proszę o dokładne czytanie. NIE pisałam, że ja jestem gruba! Jestem szczupła i wysportowana, uprawiam sport zawodowo.

Gość gość
Autorki ja po przeczytaniu wszystko wpisów stwierdzilam, że nikt nie robi sobie z ciebie jaj. Jakaś dziewczyna na swoim przykładzie opisala ze tez ma taki problem i ze się tym nie przejmuje. Jej znowu powiedziała ze jest gruba przy 175 i 64kg. Śmiech na sali. Mogła by iść za modelke. Wiec ty nie czytasz dobrze nawet z ta nadwaga bo takie cos nie było podane ;)

Gość gość
Post z 21.12, ja nie czytam dokładnie? Skoro cytat jest i dopisek?:-)

Gość gość
Nasyp duża garść soli do wanny , nalej wody umyj całe ciało porządnie i powtarzaj " sól tobie w oczy , a pomiotło w zęby"wszystko wróci do niej .

Gość gość
Autorko, cytat z 21;12. to DWIE odpowiedzi. Pierwsza jest dla osoby, która pisała o 21;06, a druga odpowiedź jest dla CIEBIE, ta poniżej 'x'.

Gość gość
Bez nickow to jest chaos, fakt, robię teraz innych sto rzeczy. Z ta solą spróbuje, bo już wymiękam.

Gość gość
Gość z 21.45 aż sobie zapisze, nie zaszkodzi wypróbować. Skąd wiesz, że podziala? :-) Fajne słowa...

Gość gość
Lepiej powiedz: Uwalniam cię od wszelkiej winy i niechaj cię spotyka wszystko co najlepsze. Nawet i 20 razy oczywiście zaocznie;) A myśli o niej zablokuj. Gdy się pojawią powiedz: Spokój, cisza, ja tu rządzę. I skierują się na inne rzeczy.

Gość gość
Módl się, zaufaj Bogu i Jemu wierz, a nie słabym ludziom.

Gość gość
Taaa, zara podla...bo powiedziala ci prawde? Przeciez nikt cie nie chce na stale. Ot tak wy/ru/cha(c moze ale nie na dluzej. xxxxx ulżyło ci ?