Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja matka szuka kogoś kto mnie zgwałci

Polecane posty

Gość gość

Bo jej przeszkadza to ze mam 23 lata i jestem dziewica, poza tym lesbijka ale ona tego nie wie. Moja matka to dno umysłowe, patologia i alkocholiczka. A mój ojczym to pedofil i mnie molestowal i razem gadają o mojej "cnocie". W dodatku moja matka robi mi wstyd i obcym ludziom o tym opowiada!! Mam ochotę zabić ich oboje zniszczyki mi życie i niszcza nadal.

Gość gość
Wyjdz na wieczór z domu zapowiadając że idziesz na imprezę, wróć nad ranem i oznaimij że przeleciałaś 3 kolesi. Dadzą Ci spokój.

Gość gość
Niech cie wyślę na wycieczkę do Pakistanu.

Gość gość
Nigdy w życiu nie pójdę z facetem do łóżka i nie zamierzam się nikomu tłumaczyć z tego. To jest chore że jakieś przyglupy o mentalności jaskiniowca mi mówią o takich rzeczach. A ojczyma zastanawiam się czy nie zaskarzyc na policji ale mi wstyd bo nikt o tym nie wie co mi robił.

Gość gość
Dodam, że w łóżku toleruję tylko bachmaty. I to z rodowodem :classic_cool:

Gość gość
uniezaleznij sie, widac ze doluje cie patologiczna rodzina wspolczuje... mam podobnie jak ty, dziewica, nie zamierzam w zyciu z nikim uprawiac seksu, ale mam 22 lata i jestem aseksualna.

Gość gość
Fakt doluje, nie pasuje do tych wariatów. W sumie mialam okazje się wyprowadzić rok temu gdy pracowalam mialam na czysto 2000 i nie wiem czemu tego nie zrobilam ale niedługo to zrobie. Nie wiem tylko co z moja siostra ma 10 lat i z tymi debilami zostanie sama? Tylko jej mi żal.

Gość gość
Patologia mnoży się na potęgę. Płacą za to dzieci :( Mam nadzieję, że kiedyś odbijecie lata, które wam zmarnowano :)

Gość gość
Bardzo możliwe, że ten obleśny żul zacznie dobierać się do Twojej siostry.

Gość asrcegtr

Juz jeden zheałcił siowja matke