Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

BADANIE GINEKOLOGICZNE OCZAMI FACETA

Polecane posty

Gość gość

Witam Ładnych parę lat temu zona zaproponowała żebym poszedł z nią na jej pierwszą wizytę ginekologiczną pamiętam ze bardzo się bała byliśmy wtedy para ginekolog wtedy nie chciał się zgodzić długo upierał się abym na czas badania wyszedł ale Patrycja powiedziała ze bez partnera nie da się zbadać gin jeszcze kilka razy jej mówił ze to nie jest dobry pomysł ale jakoś się zgodził i po dziś dzień chodzimy zawsze razem do niego W czasie badania siedzę grzecznie na krzesełku widzę dokładnie całe badanie ponieważ fotel stoi zaraz przy biurku za fotelem jest łazienka z szlafrokami jednorazowym doktor zawsze każe się jej rozebrać i włożyć ten szlafrok Nigdy tego Patrycji nie mówiłem ale jak wychodzi w tym szlafroku i widzę jak pięknie piersi jej prześwitują to zawsze zazdroszczę doktorowi owi takiej pracy a jak zona siada na fotel to już w ogóle kosmos ,cudowny widok nie da się tego z niczym porównać fotel wymusza na kobiecie cudowna pozycję eksponuje całą kobiecość kiedyś myślałem ze będę zazdrosny jak lekarz będzie ją badał ale nie nic z tych rzeczy uwielbiam patrzeć jak gin zakłada wziernik bada ją dwurecznie później każe rozpiąć ten pół przeźroczysty szlafrok i maca piersi a usg dopochwowe na fotelu to cudowny widok byłem też przy zakładaniu spiralki antykoncepcyjnej Uwielbiam chodzić z zona do ginekologa ona też zawsze powtarza po wizycie "fajnie ze byłeś ze mną " nie umiem tego wyjaśnić ale po badaniu ginekologicznym zawsze mamy najbardziej udany i namiętny długi sex

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować