Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem za karą śmierci.

Polecane posty

Gość gość

nie wyrabiam, musi być kara śmierci i koniec. Jeśli Unia nie toleruję, to walczmy z Unia. Dość łajdactwa.

ja jestem za ciężkimi robotami. kara śmierci to niepotrzebny rozlew świńskiej krwi. ale nie przeszkadza mi to głosować na JKM;) który moim zdaniem, wyjątkowo u niego, gdzie wszystko jest takie logiczne, słabo ją argumentuje;)

Gość gość
Ja też. ile wartościowych istnień można by ocalić. Kara śmierci za śmierć. krótka piłka.

ile wartościowych istnień można by ocalić. x lol, zazwyczaj napiertalają się bandyci między sobą, więc ofiara i tak już kogos statystycznie zabiła:-p

Gość gość
>> lol, zazwyczaj napiertalają się bandyci między sobą, więc ofiara i tak już kogos statystycznie zabiłajezyk.gif << Zwłaszcza ofiara Kajetana.Ogarnij się gimbusie, bo ludzkie życie jest wiele warte.

Gość gość
Kara śmierci tylko w ściśle określonych przypadkach,za bardzo ciężkie przestępstwa związane ze zdrowiem i życiem gdy sprawca takiego czynu będzie już zawsze zagrożeniem dla społeczeństwa.

Gość brunek
brokeninside87 to tępa gimbusica wyznawczyni kur/wina i zakochana w dudzie oszołomka, przypadek beznadziejny do odstrzału

Gość gość
G****o mnie jakaś broken.. obchozi. To nie jest temat dla gimg****a. Kara śmierci za śmierć! sądy są od sądzenia, nie my

Gość gość
ja też jestem za karą śmierci, nie chce mi się utrzymywać tych śmieci dożywotnio. Wolę na fajne wakacje się wybrać:)

Gość gość
Ja jestem za kara śmierci jeśli ktoś malutkie dziecko zabił. No to w powolnych męczarniach żeby ginął. Jak najbardziej.

Gość gość
Ale jestescie wszyscy durni... :) Za karą smierci sie opowiadaja głównie sfrustrowane , umęczone zyciem społeczenstwa, co chca sobie odbic podswiadomie duposcisk i siemiężnosc życia. W Polsce jest to 80 % młodych osób, a bogatych krajach na Zachodzie- 20%

Gość gość84
KARA ŚMIERCI DLA AUTORA

Gość gość
zamiast kary smierci ciezkie roboty bez zaplaty, gnojenie w pierdlu, zero tv, i innych udogodnien, wiezienie teraz to jak pobyt w pensjonacie. zarcie, dach nad glowa, tv, internet, silownia, telefon, ksiazki, lekarze bez ograniczen i stania w kolejkach, badania od reki, bez kolejek do 2020 roku, a innych nie stac na jedzenie, ubrania, leki, oplaty...co to k***a ma byc?

Gość gość
zamiast kary smierci ciezkie roboty bez zaplaty, gnojenie w pierdlu, zero tv, i innych udogodnien, x x Cięzkie roboty bez zapłaty to praktycznie niewolnictwo, i ono nie moze byc z tego względu, ze w ten sposób raz- ze tworzy sie siła robocza dla której nie ma konkyrencji, co spowodowałoby plajte wielu firm, co z takiej korzystac nie moze, dwa - poczesci jest cos takiego obecnie w USa, tzn pod przykrywka, ludzie niby pracuja dobrowolnie, ale zarabiaja w tych wiezieniach np. 3 dolary za cały dzien ciezkiej pracy np. przy stolarce meblowej, robia to bo mozna sobie skórcic za to wyrok. Sa jeszcze zadowoleni, i mówiono, ze w USa obecnie az 1 % społeczenstwa siedzi za kratami, i ta liczba sie potwornie zwiekszyła, podejrzewam, ze działa tam lobbing ludzi co na tym zarabiaja- im wiecej więzniow, tym wiecej prawie darmowej siły roboczej.