Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on naprawdę coś czuje

Polecane posty

Gość gość

Kolega wyznał mi że coś do mnie czuje, często do mnie dzwoni ale nie gadamy o uczuciach, tylko tak na luzie po koleżeńsku. Ale jak mam zły humor to mnie pociesza i cieszy się jak się śmieję i mówi wtedy, to dobrze że ci humorek poprawiłem :) jak go o coś poproszę to zrobi to dla mnie. Ostatnio już leżał w łóżku ale poprosiłam go o pomoc to wstał i zrobił coś dla mnie. Mamy tych samych znajomych, przy kumplach normalnie sobie gadamy i żartujemy ale widzę w jego oczach taki błysk, patrzy mi też dłużej w oczy. Jak akurat stoi ze znajomymi i widzę go z daleka to normalnie z nimi gada, jest spokojny a jak ja podchodzę bliżej i mówię hej on od razu robi się cały rozpromieniony, od razu inny humor, gadka taki od razu bardziej pobudzony :) uśmiechnięty. Na pożegnanie dał mi ostatnio buzi w policzek. Po 15 minutach od spotkania zadzwonił. Nie wiem co mam myśleć o jego zachowaniu, czy mówił prawdę że coś do mnie czuje? Czy to są jakieś sygnały waszym zdaniem?

Gość gość
Tak

Gość gość
przecież Ci powiedział, że cos czuje, wiec czego ty jeszcze szukasz...

Gość gość
No wiesz to tylko słowa, powiedzieć można wszystko. Bardziej liczą się czyny, zachowanie. Ja sobie mogę to różnie tłumaczyć, interpretować. Dlatego pytam Was o zdanie, opisałam jak on się wobec mnie zachowuje. Czy waszym zdaniem to są sygnały świadczące o uczuciu do mnie?

Gość gość
Zakochany jest.