Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

4 letni chłopiec utopił sie

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie o tej tragedia ktora wydarzyła sie w Brodnicy ? 3letni i 4 chłopiec wychodzą z domu . Ida sami na plac zabaw . 4 latek utopił sie niedaleko domu w oczku wodnym . Straszna tragedia tylko zastanawiam sie jak to możliwe, ze nikt w domu nie zauważył wyjścia 2 dzieci ?

Gość gość
Moja koleżanka i jej siostra. Dokładnie ta sama historia tyle, że to ich córki wyszły tak z domu :o one sobie w domku kawusia hihi, haha, a dziewczynki 3 lata i 2 lata wyszły z domu i wlazły na ponton w stawie i zaczęły sobie dryfować na nim na szczęście sąsiad zauważył i je ściągnął kiedy je przyniósł to mamuśki wielce zdziwione. Normalnie po ryju bym wytrzaskała takie idiotki. Ludzie nie myślą. O tej tragedii o której piszesz autorko nie słyszałam. Może to w nocy było albo nad ranem. Wiesz takie rzeczy sie zdarzają gdy domownicy śpią.

Gość gość
to było o godz 17 . Teraz czytam ze 4 latek byla najstarszy z 5 dzieci.

Gość gość
a, no to wszystko jasne :(

Gość gość
Rodzina wielodzietna i wszystko jasne....Nikt mnie nie przekona że w wielodzietnych rodzinach rodzice poświęcają dzieciom tyle samo uwagi co rodzice jedynakow czy dwójki rodzeństwa. Dla mnie to chore i tyle, nawet jeśli się tu zaraz wielodzietni zapluja to mnie nie przekonają.

Gość gość
Te patusy pewnie zrobią sobie szybko następne dziecko byle było więcej na 500+ 5 dzieci i czterolatek najstarszy. Zafajdana patologia, która krzywdzi dzieci i którą utzrymujemy. K/U/R/W/A MAĆ! Czas z tym skończyć w tym kraju!

Gość gość
Czyli co rok nowe dziecko. .. no i wszystko jasne

Gość gość
gość dziś tych wielodzietnych ogarniętych i żyjących na poziomie jest GARSTECZKA! mało ale są więc ja bym tak tutaj wszystkich nie jechała. Sama znam taką rodzinę z 4 dzieci, ona nauczycielka on lekarz. Strasznie płytko myślisz moja droga uważając, ze nie ma ani jednej porządnej wielodzietnej rodziny

Gość gość
gość dziś Sama pochodzę z wielodzietnej rodziny. Moja mama miała nas 4 i muszę przyznać nie wiem jak ona to zrobiła, ale opiekę każdy z nas miał na wysokim poziomie. Taki prosty przykład Nigdy nikt z nas nie złamał sobie ręki, nogi, nie było żadnych skręceń kończyn. A moja kuzynka była jedynaczką i dwa razy bark wybity i złamany palec. Także nie oceniaj wszystkich swoją sytuacja ;)

Gość gość
No tak to jest dzieciakow narobia a ponzniej dopilowac nie potrafia. To ze dzieciak zlamie noge to rozumiem ale wyjscie z domu 3i 4 latka?

Gość gość
Po ryju to ci dac. A facet to co zawszear kobieta winna k****. Znam przypadek ze dziewczynka w beczce sie utipila bo ojciec z kolegami pil wude. A matka w szpitalu była. Znam przypadek ze dziecko spadło ze schodów i czaszkę złamało( i co wina czyjaś tak wyszło )

Gość gość
Matko kiedyś się nie pilnowali dzieci tak jak teraz i robiły co chciały i nic się nie stało. Zwłaszcza na wsi dzieci tak pulniwane nie były. Ja miałam 12 lat jak na całe ż bratem 3 letnim bo rodzice w polu musieli pracować. Brać raz na głowę upadł i nabil cudzego guza. Ale naszczescie nic takiego się poważnego nie stało. Czasem na chcwle uwagę tylko odwrucusz. Albo gotujesz coś itp. Chwila nieuwagi.

Gość gość
Kurze nikogo nie krytykujcie bo wam też to się może zdążyć. Znałam dzieciaka który bardzo szybko biegał jak struś szybciej od rodziców i uciekał specjalnie i ciężko było upilniwac. Dziecko również dobrze może się podobać w domu i głowę rozbić śmiertelnie.

Gość gość
Znam na wsi jedna rodzinę których 8 lat syn miał i znalezili go w piwnicy pod podłogą pewnie spadł niechcący i się zabił. I co wina rodziców ze niedopilnowali. A mego dziadka brat 14 lat w stawie się utopil. Pas krowy na łące i pływał razem w stawie. Pływać umiał. Ale traf tak chciał.

Gość gość
I jak zwykle kobieta winna. Boże o bieta kobiecie wrogiem. Solidarność męską jest leorza i prawdziwa. Bo kobieca fałszywa.

Gość gość
Dlaczego kobieta? W domu byl ojciec i matka.

Gość gość
Ja mam blizne na powiece jak miałam 2 latka skakalam po wersalce rozlozyla się sama i o donice udezylam.

Gość gość
Co wy ferment siejecie o rodzinie wielodzietni?! Plotkary zakichane!! Wyszedł z domu z młodszym o rok bratem a nie 4 rodzeństwa, jak tu piszecie :-o

Gość gość
Może Bóg tyle życia da. Kiedyś w kopalni doszło do katastrofy górnicy zginęli a jeden Górnik nie przyszedł do pracy ale zmarł w domu bo w czasie katastrofy w domu coś spadło mu na głowę i zmarł w tym czasie co doszło do katastrofy. Wiem dziwne. Ale nikomu nie rzycze śmierci dziecka

Gość gość
No i jak sie skonczylo? 4 latek nie zyje. Jak mozna nie zauwazyc ze 2 malych dzieci wychodzi z domu i idzie na plac zabaw!

Gość gość
A słyszeliście ze sa wypadki w rolnictwie dzieci chowają się do maszyn która ich może pociąć. Np do belarki

Gość gość
Ja kiedyś o mało w snopowiazalce nie zginelam pochłonęła mnie całą dobrze ze dziadek zobaczył krzyknol i tata zatrzymał traktor i mnie wyciągnęli. Pamiętam to miałam 5 lat chyba. To moja wina była bo sama usiadłam na brzegu bo chciałam się przejechać.

Gość gość
Można pewnie. Wybieglo chciało iść i tyle. To może stać się w kilka sekund. Nie iceniajcue bo wam też to się może zdarzyc. A poza tym jak można dopuścić ze mąż ucieka do kochanki !!!!!!! Jaka zona trzeba być

Gość gość
Mi też zdarzyło się ze młodszy syn znikł mi z oczu na podwórku , myślałam że zawalu dostane tysiąc myśli na raz a on zwyczajnie poszedł do domu po zabawkę i zasnął w łóżeczku. ......może matka myślała ze dzieci są z tata , a tata ze poszły do mamy.To tylko dowodzi ze pomysłowość dzieci nie zna granic

Gość gość
Pomyślcie trochę ze pewnie można dziecko ucieknie pod nieuwagę i tyle. No ale kto nie zna życia nie zrozumie ze takie coś każdemu może się zdarzyć.

Gość gość
W tv mówili że był świadek który widział te dzieciaczki jak próbowały otwierać furtki do posesji.....dlaczego nie zareagował :ciemno, zimno dziec***ewno były nie ubrane

Gość gość
To zupełnie normalne. Obecnie średnio 50% 4-latków wypada z okien albo wychodzi z domu i nie wraca. To naturalne.

Gość gość
Zajmijcie się lepiej ludzimi którzy popierają aborcje.

Gość gość
Jakie 50% nie przesadzaj. Naturalne jest to dla was ze kobieta jest winnna każdemu złu na świecie.

Gość gość
Może się lepiej pomodlić o te dzieci i o rodziny. A wy durne plotkary będziecie tu p******ic i wymyślać co wam się podoba. Zamiast się zająć czymś. Wy na kafe a dzieci wam zaraz uciekną.