Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Alicja Bachleda jest glupiutka jak but.

Polecane posty

Gość gość

Wlasnie widzialam z nia wywiad. Jest glupiutka jak but. Ale dalo jej sie zlapac Colinka na dziecko przez co jest ustawiona. Uwazam za plus, ze potrafila wykorzystac fakt, ze pochodzi z bardzo bogatej rodziny i sie jakos realizuje w zyciu. Niestety po obejrzeniu wywiadu z nia musze stwierdzic, ze nie ma nic madrego o powiedzienia, ma wyrazny akcent i mam wrazenie, ze uwaza sie za lepsza od innych. Takie jest moje zdanie i nie zazdroszcze jej, jestem szczera :)

Gość gość
ona oplywa w luxusach a ty co masz?w doopie ma opinie takich debilow forumowych.Zajmij sie soba i wlasnym zyciem,ktorego zapewne nie masz bo inaczej bys nie zakladala durnych topikow:D

Gość gość
Wiem, o co Ci chodzi. Niezbyt lotna z niej osóbka, ale radzi sobie w życiu. Zazwyczaj u znanych ludzi domniema się intelektu. Ona jest przykładem, że niesłusznie:) Ale jest ładna, nie obraża nikogo, życzę jej jak najlepiej.

Gość gość
a gdzie ten wywiad widzialas??ogladalam ddtvn i nie bylo zadnego wywiadu z nią..

Gość gość
Doprawdy nie wiem czego oczekiwałas w jej wypowiedziach. Dostała kilka prostych pytan i odpowiedziała. Szukasz jakis dodatkowych wywodów naukowych nt użytego złota i technologii produkcji bizuterii?

Gość gość
W twojej wypowiedzi autorko też nic zbyt "lotnego" nie widzę:o chyba cierpisz na taką przypadłość o którą obwiniasz ABC;) ona chociaż się ustawiła w życiu a ty? no właśnie kochaniutka

Gość gość
10:38 Tak ustawila sie, masz racje. Ale nie wiem, czy sposob w jaki sie ustawila to taki powod do dumy. ;) Moze w mojej wypowiedzi brakuej lotnosci, ale od kilkunastu lat mieszkam za granica. W przeciwienstwie do Ali jednak nie mam ,,hamerykanskiego ´´akcentu ;) Mysle, ze jest bardzo sprytna i po prostu potrafila to wykorzystac. Wole od niej jednak Weronike Rosati ktora tez pochodzi z bardzo bogatej rodziny, mimo tego wydaje mi sie bardziej zyciowa babeczka i nie ma takiej maniery jak panna Bachleda. Sama kiedys Alicj***ardzo lubilam, ale dzis uwazam, ze mit Alicji Bachleda jako ,,dobra narodowego Polski´´ jest troche przesadzony.

Gość gość
gosc: 10_00 nie obchodzi mnie gdzie Alicja ma moja opinie, po prostu wyrazilam swoje zdanie. Na tym forum zakladane sa milion razy glupsze tematy, wiec nie dramatyzuj prosze :)

Gość gość
10:38 w twojej wypowiedzi tez niczego lotnego nie widze ;)

Gość gość
gosc: 10_00 nie obchodzi mnie gdzie Alicja ma moja opinie, po prostu wyrazilam swoje zdanie. x Dziękuję, ale nawet nie wiem co to za zdanie zresztą mam to w dooooopie. xxxxxxxxxxx 10:38 w twojej wypowiedzi tez niczego lotnego nie widze x Kogoś krytykujecie a sami sadzicie pierdoły że szkoda czytać

Gość gość
...........aha i wyraziłem tylko swoje zdanie......

Gość gość
No wnie wiem czy taka głupiutka skoro zaciążyła z Farellem to teraz z pól miliona dolarów rocznie ma alimentów, myślisz, że głupia kobieta by tak zrobiła? :)

Gość gość
skoro masz to w doopie to na uj o niej piszesz?Zal co doope sciska czy cie zzera zazdrosc?Ja jej ani nie zazdrosze ani o nie nie wypisuje,wiec zajmij sie tym,czym musisz,czyli gotowaniem obiadku:D