Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mega wkw

Z łożenia na patologię jest tylko krzywda. Mam dość, nazywajmy rzeczy po imieniu

Polecane posty

Gość gość
ach RZYCIE? no to du/pa, że tak powiem

Gość gość
Widać, że nawet słownika nie dostałaś...ale dzieci masz :D

Gość gość
19 19 idź bezpłodna wywłoko x splodzilam 2, rozplodowa krowo :)

Gość gość
to kiedy kolejne pomioty? królico!

Gość gość
gość wczoraj Cóż za urocza teoria, brawo! :)

Gość gość
19 19 idź bezpłodna wywłoko x splodzilam 2, rozplodowa krowo usmiech.gif popacz jak piłeczki dwa sroly wysrałaś szma/to więc wcale królico lepsza nie jesteś :-p

Gość gość
Owszem lekarka postąpiła niezgodnie z prawem ale to prawo jest do d...py. x ja bym te lekarke wysterylizowała osoboscie za to co zrobiła.... Nie p********e, ze jest pełno pracy. Pracy nie ma, znam mase ludzi co nie moze miesiacami, albo latami znalezc nawet tej prostej, fizycznej. Zreszta kobiet najczesciej do prac fizycznych nie chca, dlatego tez wsród bezrobotnych one stanowia 3/4 społ. Ja mam skończone studia, ponad rok szukałam intensywnie jakiejkolwiek pracy, fakt ze dziura w cv, bo musiałam odchowac dzieci, nie mogłam znalezc nawet sprzatania. Teraz jestem przeszczesliwa, bo pracuje w stajni, wywalam przez 1,5 godziny obornik z boksów, do tego karmienie , pojenie, chodze na 4 godziny dziennie, praca tak mecząca ze potem cały dzien juz nie mam siły i zarabiam za dniowke 40 zł. I niedługo pewnie po popracuje, bo szukaja na moje miejsce faceta. :( A. i mieszkam w 500 tys mieście. A przez was przemawia tylko frustracja, jak nie chcecie pracowac to sie zwolnijcie, zobaczycie jak z***biscie się zyje na zasiłku, idioci

Gość gość
o widzę że patolki i podszywy się zleciały więc czas spadać żryjcie się same tym jadem żmije :-)

Gość patologii mówimy NIEE
nieroby i patologia niech ruszą swoje leniwe i śmierdzące dupska do roboty, won

Gość gość
no niestety nie tłumacz im tu nic one mają okrojone pojęcie tu jest tylko białe i czarne inne kolory nie wchodzą w grę

Gość gość
20 17 krowa co najgłośniej ryczy pierwsza w kasie mopru po zasiłek stoi :-D

Gość gość
a ja mam troje dzieci i właśnie staramy się o kolejne :-p nie chcę mi się pracować i co mi zrobisz oprócz tego że popiszesz tu rynsztokiem w doopę mnie pocałujesz :-p

Gość gość
popacz jak piłeczki dwa sroly wysrałaś szma/to więc wcale królico lepsza nie jesteś x szmata to twoja stara

Gość gość
Moze zarządzic tak.. Zezwolenie na ciaze uzaleznione od dochodu,ilorazu inteligencji i mozliwoscj rozwoju.. Ekspedientki z biedronki,fryzjerki( naprawde naogol są glupie),wszystlie sprzataczki,te po zawodowce i co nie zdaly matury jak zaciąza przymusowa skrobanka Tak samo potraktowac tych co pracuja za grosze Najlepiej zrobic getto dla takich.. Cała nadzieja w emigrantach,tych wykształcimy na zapierdzielajacych parobkow wybitni zostana nawet pielegniarzi i w dobrych sklepach znajda fuche PRECZ Z BIEDOTA NIEWYKSZTAŁCONA I CAŁA TA PATOLOGIA

Gość gość
jak was czytam, to wspolczuje waszym babciom, ich siotrom i braciom :( bo jeszcze z 40-50 lat temu rzadkoscia bylo miec 2 zaledwie dzieci, a 1 to mialy tylko napuszone pańcie, ktore to wyzej sra.ja niz du.py maja.... owczesny model rodziny to 4-5 dzieci i to byla norma, ba! do tego nikt nie celowal, to po prostu sie dzialo! i te pancie nikt paluchem nie wskazywal, ze tylko jedno dziecko!

Gość gość
ucielo mi wypowiedz: a jakie byly czasy? po wojnie? myslicie ze wszystko mieli? ze ta 5 tka dzieci nowki buty ze skory wieprza, nowa marynarke z super angielskimi latami i studia na Sorbonie?? :O prawda jest taka, ze NIE CHCECIE miec wiecej dzieci bo wygodnie wam juz teraz na kredytach udawac nowobogackich :O dlatego zal du.pe sciska i jedziecie po tych wielorodkach, jakby w ogole one sie przejmowaly waszymi slowami :O nie twierdze, ze patologii nie ma, ale byla jest i bedzie niezaleznie od programu. w niemczech jest kindergeld na pierwsze juz dziecko i jakos fabryki rodzenia dzieci nie powstaly...tak samo jak w innych krajach :O jezdzcie w niedziele na spotkanie z dziadkami albo ich bracmi/siostrami i popatrzcie im w oczy przypominajac sobie ten wasz jad wylewany na wielorodki tutaj, bo z takiej samej patologii (=wielodzietnej) pochodzicie. :O p.s. ja nie mam i nie zamierzam miec dzieci, wiec nie wysilajcie sie nawet, choc mnie akurat i tak wasz jad nie tyka.

Gość gość
ty wiesz ile wyciaga sprzataczka ha ha ha , to wcale nie taki glupi biznes jak ci sie wydaje

Gość gość
Jakie wy jestescie głupie.. Zwlaszcza te krzyczace " z moich podatków nie bede utrzymywac patologii ' ! Wez sobie jedna z druga swoj pit i zobacz ile to zaplacilas tego podatku rocznie.. Jak myslisz skad sie wzieły swiatła na ulicachm nowe chodniki i nowe, naprawione drogi, wyposazenie szkoly, plac zabaw, autobusy miejskie, jedzonko i playstation dla wieznow itp ? No skąd ? Wiesz ile twoich zarabiscie wysokich podatków pójdzie na ta patologie ? Nie piszcz tu o podatkach posrednich, kupujesz to płacisz, nie chcesz placic-nie kupuj ! Zebyscie sie przypadkiem nie zdziwiły :P Nie gardlujcie juz tak jak to wy ' utrzymujecie ' patologie, bo to gów/no prawda ! Swojego czasu w UK była przeprowadzona ankieta czy podatnicy dalej chca łozyc na korone.. Tez niektórzy sie pluli dopuki im nie wyliczyli, ze z ich podatków na korone idzie miesiecznie ...1 pens :p

Gość gość
moja prababcia miala 3 dzieci , moja babcia 3 dzieci , moja mama 2 , ja mam 2 , widac moj***abki i prababki byly normalne , no ale to byly kobiety z duzego miasta , teatry , koncerty , dzieci w kostiumikach i wypastowanych butach a nie chlopki co rodzily na rowni z oslica

Gość gość
gość dziś weź się idiotko walnij w łeb, bo temat nie jest o programie 500plus tylko tym, że przy okazji wspierania rodzin faktycznie potrzebujących, którym pomoc się należy słusznie wspiera się też patologie, ot tak! Krakowskim targiem!

Gość gość
ty ściero z 20:20 zamilcz patologiczna su.ko a łapy sobie wsadź w d**e a nie bedziesz wyciągać po cudze

Gość gość
20:40 nawet chłopki jak nie chciały to nie rodziły jak królice. Moi pradziadkowie mieli piękne gospodarstwo, sady, ogrody, konie pod siodła przed wojną i zaledwie 2 dzieci. Hokus pokus czary mary i dało się ;)

Gość gość
Te chłopki co rodziły jak oslice i babochlopy z fabryki to utrzymywały te eleganckie panie ,czyjes babcie i mamusie.Zapamietaj to wielkomiejska chołoto

Gość gość
pamietamy , wiesz jak to sie nazywa ? ZYCIE

Gość gość
gość dziś 20:40 nawet chłopki jak nie chciały to nie rodziły jak królice. Moi pradziadkowie mieli piękne gospodarstwo, sady, ogrody, konie pod siodła przed wojną i zaledwie 2 dzieci. Hokus pokus czary mary i dało się oczko.gif xx Bo prababka przeszla goraczke połogowa i byla bezpłodna ? :P Czy po obowiazkowym powiciu dziedzica wystawila pradziadka za drzwi ? :D Czy zostali przez rodzicow skoligaceni i po odbebnieniu malzenskich obowiazków kazde zylo sobie same ? :D Kochajace, zdrowe małzenstwo w przedwojennych czasach mialo dzieci, bo uprawiało sex :P

Gość gość
a co tu myslisz ze przed wojna kobiety nie potrafily sie zabezpieczac i nie bylo aborcji??

Gość gość
A rozmnażajcie się aż wam d**y popękają a cyce zwisną tak, że je sobie jedna z drugą przydrepczesz wiążąc buty.

Gość gość
no niech rodza tylko dzieci szkoda bo nie oszukujmy sie wielorodki sa przewaznie malo inteligentne i zyciowo zaradne a ich partnerzy to tez nie chlopaki po politechnice

Gość gość
gość wczoraj "każde żyło sobie SAME" i "SEX" no cóż już przynajmniej wiem kim jesteś :D

Gość gość
ktoś tu już wcześniej napisał że patologia i tak będzie bo tak już jest na tym świecie. podejrzewam też że w każdej rodzinie taka czarna owca się znajdzie. ja tam nie mam nic do tego że sa sytuacje ze się pomoc należy. różne losowe sytuacje. ale są ludzie którzy doceniają pomoc a sa i tacy co o pomoc krzyczą najgłośniej a tylko kasy chcą na swoje przyjemności nawet nie na dzieci. ze swojego środowiska znam dwa takie przypadki kuzyn męża pijak i hazardzista. człowiek kompletnie nie ogarniety i nieodpowiwdzialny. mają 4ke dzieci dwojka malutkich kuzynka siedzi w domu zdana na łaskę lub nie łaskę męża. cała rodzina pomaga jak może bo przecież dzieci i kuzynki zal a on nic sobie z tego nie robi. malo tego jak ktos mu o cos zwróci uwage to jeszcze z pretensjami ze po co sie wtrąca. ale kasę to od kazdego ciągnąć potrafi i wtedy miły byc. druga sytuacja to koleżanka. moze i latwo w zyciu nie miala ale tez zamiast isc do pracy kształcić sie robic cos to zmienia faceta za facetem. ma dziecko jedno z wcześniejszego zwiazku kilku letnie i mame która chetnie sie wnukiem zajmuje bo cirka lubi zabalowac. oczywiście jest samotna matka a pierwsze co to jak dostaje zasiłek to leci po fajki i po pieko dla siebie i dla swojego gacha. szkoda tych dzieci. naprawde. ale niektorym to po prostu nie ma co pomagac bo tylko utwierdza sie ich w byciu wygodnym i ze przeciez to nic takiego ze chleja cpaja przepuszczają pieniadze. ze na czynsz swiatlo gaz nie maja ale fajki i piweczko musi byc.