Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mega wkw

Z łożenia na patologię jest tylko krzywda. Mam dość, nazywajmy rzeczy po imieniu

Polecane posty

Gość gość
NIE CHCE MI SIĘ czytać wszystkich wpisów, powiem tylko jedno: 100x bardziej wolę, żeby z moich podatków rozmnażały się polskie rodziny niż muzułmańskie, tak jak w Niemczech.

Gość gość
13.23 no wybacz ale bez powodu asystent z opieki nie odwiedza co chwile danej rodziny. Nikt tez nie czepia sie normalnych rodzin .Wiec musilo byc u was cos nie tak skoro opieka sie wami intetesuje.

Gość gość
tak było 5 dzieci i miłość tak jak i jest teraz sąsiadka która mi to zgotowała nie wytrzymała i wyprowadziła się bo ludzie ją ocenili jak doprowadziła mnie do ostateczności ja też uważam że ta ustawa jest chora bo w imię czego ja mam być znowu gnojona i poniżana przez takie jak wy czym jesteście lepsze ode mnie ??? jednym dwójką dzieci każdy kiedyś będzie oceniony ja nabrałam dystansu dzieci już mam więcej nie planuję nie czekam na 500 bo żyje nam się dobrze bez tego ale nienawidzę jak ktoś ocenia za asystenta rodziny u nas po prostu był donos o zapachy sąsiadce śmierdziało domowym żarciem wiem bo miałam adwokata i wgląd do tego więc gotowanie to patologia

Gość gość
a co gotowałaś że niby śmierdziało? może sąsiadka miała ochotę a ty jej nie poczęstowałąś :P

Gość gość
niektórzy nie gotują w domu tylko bazują na pyszne pl

Gość gość
tak, jasne, sąsiadka na nia doniosła, bo gotowała w domu. takiego idiotyzmu na kafe to jeszcze nie spotkałam.

Gość gość
Za gotowanie to mogla do spoldzielni doniesc ze jej smierdzi wiec bajek nie pisz

Gość gość
tak doniosła na mnie bo jej śmierdziało nie no proszę was wiecie lepiej ode mnie co ja przeszłam :-) ???? dobre jesteście

Gość gość
historia Państwa Bałutów poczytajcie wy się dziwicie o gotowanie tu macie jak dzieci zabrali za muszki owocówki

Gość gość
gość dziś nie wymyślaj nikt za takie bzdury nie przydziela asystenta z opieki społecznej . Cos musiało być u was nie tak

Gość gość
16 47 no przykro mi ze według ciebie to bzdury bo według tej pani bzdurą to nie było nie musisz wierzyć mam to gdzieś jej śmierdziało i kropka

Gość gość
Ja nie wiem u mnie w pracy była jedna babka co miała 12-ro dzieci. Miałaby więcej gdyby coś tam po drodze jej jeszcze nie pomarło. Kobita chodziła zawsze na nocki, do pracy dojeżdżała zawsze rowerem i zawsze uśmiechnięta.

Gość gość
Nie znałam historii rodziny Bałutów. Teraz przeczytałam. To jest jakiś koszmar. Ludzie są strasznie okrutni. Zresztą podobnie jak wy tutaj

Gość gość
Zal tylek sciska o glupie 500zl. Czy te 500zl z waszej wyplaty odciagaja ze was to tak boli? Mi sie nie należy bo mamy 4 tys dochodu na 3 osobowa rodzine i nie placze jak Wy. Za to moja mama ma 1300zl na 2 osoby i 500 + im sie przyda

Gość gość
niestety ja zaczęłam się nimi interesować jak usłyszałam że im z mieszkania brzydko pachnie bo jak mieli psa i królika to już patologia bo jak matka kartofle smaży to też patologia

Gość gość
Zal tylek sciska o glupie 500zl. Czy te 500zl z waszej wyplaty odciagaja ze was to tak boli? Mi sie nie należy bo mamy 4 tys dochodu na 3 osobowa rodzine i nie placze jak Wy. Za to moja mama ma 1300zl na 2 osoby i 500 + im sie przyda

Gość gość
Wasze pra pra babki musialy byc patologiczne majac srednio piecioro dzieci

Gość gość
Ok ja rozumiem ze mozna zglosic smrod jesli wali trupem lub zwierzakami , moze matka psychiczna trzyma 15 kotow w mieszkaniu a kotom nikt nie sprzata gowna wszedzie i smrod No wiec zglaszam przychodzi opieka widzi tylko domowe obiadki i milosc i tak sobie zaczynaja wpadac ( na te obiadki chyba) az kobita jedzie do psychiatryka BZDURA Patologia nie widzi patologii

Gość gość
no właśnie dlatego że podczas wywiadu nie stwierdziły smrodu i patologii przydzieliły mi asystentkę aby sprawdziła rozumiesz teraz i tak przez 3 miesiące aż nie wytrzymałam bo już nie dawałam rady ja nie latałam nigdzie nie płakałam nie jestem roszczeniowa siedziałam cicho do czasu myślałam ze prawda i tak zawsze wygra ale się pomyliłam dopiero ludzie mi pomogli z sąsiedztwa a tamta wyparła się wszystkiego i znowu zaczęła motać że ja chcę ją skończyć a to ja jestem PATOLOGIA bo mamy dzieci ja wiem że to brzmi absurdalnie ale ja wiem co przeszłam i nie wpierajcie mi nic innego nie pijemy nie palimy nigdy klapa nawet dzieciakom nie dałam bo mnie matka lała aż puchło i wystarczy obydwoje pracujemy lecz błagam nie wpierajcie mi że tacy imbecyle nie istnieją że im w kamienicy czy bloku zapach szarlotki nawet przeszkadza o cebuli czy bigosie nie wspomnę

Gość gość
Strasznie musisz miec slaba psychike ze 3 mies. tak cie powalily Mowisz ze bylo u was normalnie ti niech by sobie baba przylazila , ja bym jej jeszcze szarlotke na wynos dala i kawy w termos

Gość gość
Ja w to wierzę bo sama przeżyłam podobną historię. Wywaliłam męża z domu bo bardzo naskrobał więc kochana teściowa do mnie przyszła żebym dała jej dziecko na spacer. Dałam jej dziecko a ona, jak mi go przyprowadziła to mówi, że dziecko głodne bo od niej sama suchą bułkę jadło. Więc sie wkurzyłam, przyszła następny raz po małego to jej nie otworzyłam drzwi tylko mówię przez drzwi, że bez zapowiedzi jej nie będę wpuszczać. to małpa zadzwoniła na policję. Przyjechała policja, stwierdzili że wszystko ok i jej powiedzieli że nie mam obowiązku jej wpuszczać. to co zrobiła? Poszła do MOPSU, nagadała że jestem niewydolna, że mam depresję itp. Dowiedziałam się o tym, jak pewnego dnia zapukali 2 panie z MOPSU, w obecności policjanta. Też stwierdzili że wszystko ok. Za 2 tyg znów mnie naszli bez zapowiedzi. Mówili ze muszą przychodzić co jakiś czas bo było zgłoszenie i będą przychodzić. Wkurzyłam sie i wyprowadzilam się stamtąd bo miałam tego dosyć!

Gość gość
owszem słabą miałam psychikę ponieważ teraz po psychoterapii z większości rzeczy po prostu się śmieje szczególnie z 500 plus i irytacji ludzi którzy dzieciaka mnożą razy 500 ja zawsze się pytam że to cud że żyliśmy tyle bez tego programu i było ok ale nie powiecie mi nawet tu że niekiedy wpisy są bardzo dotkliwe bolesne i raniące szczególne w matki wielodzietne zwane na kafeterii królicami

Gość gość
wg schematu kafeterii 500 zł dostanie tylko patologia czyli rodziny z więcej niż 1 dzieckiem bo to królice lub z 1 dzieckiem które są patologia bo mają takie niskie dochody więc luzik, nie bierzcie sobie wszystkiego do serca hehe

Gość gość
18 15 i to jest zdrowe podejście :-)

Gość gość
Autorko ze sprawą Róży to przegięłaś. Dzieci tam nie chodziły głodne, nikt ich nie bił, nikt nie został zakatowany, dzieci bawiły się, były normalnie poubierane, a rodzice byli trzeźwi! Babie z urzędu nie spodobało sie że ojciec jest stary, że matka miała mało bystrą twarz i że na stole leżały okruchy. Szmata z ciebie jest Sprawa Róży ok zgoda lekarka nie powinna,ale pani Róża i jej facet powinni mieć odcięty dopływ wszelakich zasiłków.Skoro pani Róża chce być zdolna do posiadania dzieci to niech pani Róża zasuwa na te które ma.

Gość gość
Pani Roza nie ma czasu na prace zawodowa bo pracuje pipa Pani Roza jest jak automat do pilek na korcie tenisowym pach pach pach pach jedna za druga :)

Gość gość
gość dziś i majac 5 dzieci z powodu takiej pierdoły!! podcięłaś sobie zyly ....

Gość gość
Gość z 11.55 jestem gościem do którego pisałeś/ pisałaś. Mieliśmy 3 hektary ziemi i konia. Do utrzymania sześciu osób niewiele. Dla opieki to było dużo. Mama nie wnioskowała o pieniadze ale o opłacenie internatu dla uczących się dzieci. Rodzina która dostawała pomoc była przesiąknięta alkoholem bo oboje rodzice pili. U nas pil ojciec. Tak to że głosowałam to wina rodziców. To że byliśmy patologia przyznaję. Gdyby nie była wiecznie glodna moje zdrowie było by teraz lepsze. Bo to się odbiło na moim zdrowiu. Nie miałam tyle tupotu by korzystać ze sponsoringu choć miałam takie propozycje bo jestem atrakcyjna. Wolałam szukać pracy. Nie potępiam absolutnie osoby która pisała że studia skonczyla dzięki chłopakowi bo to inna sytuacja. Dobrze że kogoś takiego miała. Po moim życiowym doświadczeniu stwierdzam, że biedocie trzeba dać wetke a nie rybę. My nie dostaliśmy nic. Ale to już historia.

Gość gość
19 19 idź bezpłodna wywłoko :-p

Gość gość
wtedy uznałam że to ostateczność i tak było po tym znowu moje rzycie wróciło do normy a ta psycholka się odczepiła