Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

czekolada spod lady, Bolek i Lolek oraz inne tajemnice II RP

Polecane posty

Gość gość
Fasolę jadamy tylko ugotowana samodzielnie. Inne strączkowe tez.

Gość gość
gość dziś gość dziś Ocenia i osadza tylko ktos kto sam nie zna zycia i jego niuansow x Tu bym się nie zgodziła. Tak robią także plotkary oraz ci, którzy wolą przygladać i oceniac życie innych niż wejrzeć w swoje. XXX Ktos kto zna zycie i jego niuanse nie bedzie osadzal innych, bo wie, ze zycie nie jest czarne i biale. Ale ktos, kto zycie zna tylko z ksiazek i filmow czesto wysnuwa bardzo powierzchowne wnioski i osady.

Gość gość
wcale was nie rozumiem jak mozna narzekac na brak okazji? przeciez wedle powiedzenia, brak okazji to najlepsza okazja :)

Gość gość
Cóż, everybody hurts .

Gość Zuzanna Amelia ææ
gość dziś Tu bym się nie zgodziła. Tak robią także plotkary oraz ci, którzy wolą przygladać i oceniac życie innych niż wejrzeć w swoje. X X X X 21.29. Czy to znaczy , ze jestes taka plotkara i oceniasz innych a nie siebie ? Bo wlasnie po mnie po chamsku probujesz jechac. Hipokryzja sie klania. Jestes katoliczka ?

Gość gość
Zuzanna Amelia ææ dziś Mimo atakow pomaranczy nadal nie otrzymalam konkretnej odpowiedzi czy katolik ma postepowac tak jak pokazano na filmie. Mam na mysli przestrzeganie przykazan swojej wlasnej religii. x jezu strasznie cie zaatakowali, nie umarlas jeszcze??:D

Gość gość
Gosc, akurat znam życie i przeżyłam okazje i wiem, że można się w porę otrząsnąć i nie grzeszyć, w omawianym temacie.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Dobrze. To moze teraz porozmawiamy o glownej bohaterce Verze. Co sadzicie na temat kobiet , ktore zdradzaja swoich partnerow czy mezow ? W tym ostatnim wypadku skladaly przeciez przysiege wiernosci. Taki drobiazg jak lojalnosc w zwiazku pomijam.

Gość gość
To pisze osoba bez kręgosłupa moralnego, która sama ma romans z mężatką.

Gość gość
Gosc, akurat znam życie i przeżyłam okazje i wiem, że można się w porę otrząsnąć i nie grzeszyć, w omawianym temacie. x jezeli uwazasz, ze mozna sie otrzasnac to oznacza dokladnie tyle samo, ze nie mialas wystarczajacej okazji. mowiac okazja mam na mysli, ze nie wystarczajaco chcialas.

Gość gość
miec okazje i nie skorzystac a sie otrzasnac? takie sa wlasnie kobiety naiwne i goopie faceci korzystaja ile wlezie i otzrasaja ale nie to o czym tu mowa

Gość gość
zuza chyba jest oderwana od rzeczywistosci albo...nie wiem ?

Gość gość
zuza jest oderwana od rzeczywistosci, bo nie rozroznia, ze para na filmie miala ciezka, tragiczna sytuacje milosna a nie romans, zeby sie pobzykac:P

Gość gość
Brzydze się wami. Gdyby to było jedynie prowadzenie bloga ale cała reszta jest nie do przyjecia.

Gość gość
Zresztą, samodzielne prowadzenie bloga, to byłoby osiągniecie.

Gość gość
o kregoslupie moralnym moze gadac ktos kto nie mial okazji chciec czegos tak bardzo, ze nawet za cene zlamania prawa czy wbrew zdrowemu rozsadkowi, musi to miec

Gość gość
dana dana nie jestem pijana a juz rozebrana :classic_cool:

Gość gość
Zuza, ten film to nie była biografia. Historię zaczerpnieto z życia. X A co dziś oglądasz?

Gość gość Zbyszek
Macius na ktorej randce oddajesz sie analnie?

Gość gość
Zuza, a jaka przysięgę składa ateista? Nie twierdzę tym samym, że nim jestes , skoro nie jesteś katolikiem.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Tu ktos pisze , ze zycie nie jest czarno- biale. OK. Czy wytlumaczysz to sobie tak samo kiedy to Ciebie ktos zdradzi ?

Gość gość
czy ktos cos widzi? :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia ææ
Nie da sie pisac. Topik sie zacina.

Gość gość
w takich sytuacjach milosci i romansow nie ma sensu starac sie zrozumiec ani osadzac kogos, bo kazda sytucja jest inna. mozna sadzic jedynie po sobie, a to nie jest sprawiedliwy osad.

Gość gość
zacina sie

Gość gość
Zuza, a co powiesz w temacie korzystania z prostytucji, przez mężczyzn będących w związku?

Gość Zuzanna Amelia ææ
To zacinanie topika uniemozliwia dyskusje. Jesli ktos nie wie to przeszlismy do Very , ktora zdardzala swojego meza. Komus tam wyzej odpowiadam - gdyby bohaterowie sie nie "pobzykali" to do calej tragedii by nie doszlo. Wiec kolo sie zamyka.

Gość gość
zuziu, weź, kobitko wyluzuj za bardzo się przejmujesz literkami na ekranie :-P

Gość gość
Zuzanna Amelia ææ dziś Tu ktos pisze , ze zycie nie jest czarno- biale. OK. Czy wytlumaczysz to sobie tak samo kiedy to Ciebie ktos zdradzi ? X Oczywiscie. Ja sobie tak tego nie tlumacze, tylko takie jest zycie. Zostalem raz bezczelnie zdradzony: mimo, ze mielismy z partnerka absolutna umowe, obietnice i przysiege, ze przez nastepnych kilka lat nie staramy sie o dziecko, ona dla swojej zachcianki, oszukawszy mnie, zaszla w ciaze. Widocznie pragnienie w tej chwili ciazy bylo dla niej wieksze, niz obietnica. Taka zdrade uwazam za cos dotkliwszego i powazniejszego, niz gdyby przespala sie z jakims facetem, bo w tym zwgledzie mamy dosc liberalne podejscie.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Czy mam rozumiec , ze temat kobiet zdradzajacych swoich mezow czy partnerow jest tu tematem tabu ? To duzo mowi.