Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

czekolada spod lady, Bolek i Lolek oraz inne tajemnice II RP

Polecane posty

Gość gość
prywatne sprawy to Olka wywleka i podklada swinie, a gosc k wtorowala Zabie w hejtowaniu Maciejki i kasowaniu bloga w zeszlym roku ,wiec ktos slabo kojarzy:P

Gość gość
to kto wywlekl historie zaby i kalibana?:D

Gość gość
gość dziś to kto wywlekl historie zaby i kalibana?smiech.gif x kolezanki Zaby dawno dawno temu:P przyjaciolki z topiczkow njuni

Gość gość
Gosc k tez siedziala na topiczku niuni , zreszta ona miala wiecej niczkow niz wlosow na glowie:D:D

Gość gość
WOW, ale teorie spiskowe ;)

Gość gość
gosc k miala kiedys nick Dakota:classic_cool:

Gość gość
Chyba pora nowego forum poszukac, wolnego od ludzi zachowujących się jak chorągiewki na wietrze lapka.gif x napisla wiatrak:D

Gość gość
po hooooj az dwie?:D

witam popołudniowo 🖐️ wyszłam zostawiając na stole 2 pomarańcze i szklankę wody, wracam, a tu burza w szklance :D

prywatne sprawy to Olka wywleka i podklada swinie, a gosc k wtorowala Zabie w hejtowaniu Maciejki i kasowaniu bloga w zeszlym roku ,wiec ktos slabo kojarzyjezyk.gif X To chyba ty slabo kojarzysz, nikomu nie wtorowalam, i napewno nie w zeszlym roku ;) A Olka jaka jest, kazdy widzi. No ale jak ma jej ulzyc to niech mnie wini o wszystko zlo tego swiata. Widocznie uwaza ze to lepsze niz poszukac winy w sobie 🖐️

"kolezanki Zaby dawno dawno temujezyk.gif przyjaciolki z topiczkow njuni " X no ale jest taki haczyk - ja na topiczkach njuni nie miałam przyjaciółek ;)

"Mikroblog został zasypany niskiej wartości wpisami, na które moderacja nie miała odwagi zareagować." :D

Gość gość
ŻabAlka dziś "kolezanki Zaby dawno dawno temujezyk.gif przyjaciolki z topiczkow njuni " X no ale jest taki haczyk - ja na topiczkach njuni nie miałam przyjaciółek xxx I nie domyslilas sie, ze tam byl w domysle cudzyslow u "przyjaciolek":D

ach, rozumiem, to następna wielce tajemnicza i zawoalowana informacja dla mnie, na kogo mam uważać ;) ale ja już nawet za bardzo nie pamiętam, kto tam pisał.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Witam

o kalibanie wiedziała cała kafeteria, weźcie mnie teraz nie rozśmieszajcie ustalając jakichś "podejrzanych".

Gość gość
ja p*****le jakie skupisko zjebow tutaj :D

Gość Zuzanna Amelia ææ
Chyba topik znowu sie zacial

Gość gość
gość dziś to kto wywlekl historie zaby i kalibana?smiech.gif x na pewno nie zaba, ona nie ujawnia prywatnych spraw na kafci i ma dystans :D

Gość gość
ona w ogole jest taka mondra:D

Gość gość
inteligentna taka jak ty macieju:D

Gość Zuzanna Amelia ææ
Maciek - Kupiles kwiatka ?

Gość gość
inteligentna we wkurfianiu innych swoja glupota:D

Gość Zuzanna Amelia ææ
Iftar - Jacy znowu faceci ?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Proponuje zaczac od Macka B.

Gość gość
lalę dmuchaną:D:D:D

120 zyla za patyczki zapachowe? o_O omg. a może kosztowały 12, tylko komuś się przecinek źle postawił? :D ja lubię zapach frezji, ale najbardziej to takich świeżych z wazonu. czasem się szarpnę na nie.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Iftar - Zniknelas ?

Gość oto najwieksza hipokryzja
Cudowny przypadek w życiu Jarosława to zawrotna kariera jego ojca Rajmunda. Tuż po wojnie żołnierzy AK, rozstrzeliwano, osadzano w więzieniach, sadzano na nogach od stołka, torturowano, w najlepszym razie wykluczano z życia społecznego.Tymczasem Rajmund Kaczyński, żołnierz AK, tuż po wojnie, dostaje od stalinowskiej władzy wypasiony apartament na Żoliborzu, jak na tamte czasy rzecz poza zasięgiem zwykłego obywatela, nawet szarego członka PZPR.Żołnierz AK, mąż sanitariuszki AK, dostaje posadę wykładowcy na Politechnice Warszawskiej i oboje żyją sobie z jednej pensji jak pączki w maśle. W tym czasie gdy w Polsce rządzi Bierut, a właściwie Stalin rządzi Bierutem, posada dla AK owca na uczelni brzmi jak ponury żart, jednak rzecz miała miejsce.Rodzą się bliźniaki i jako dzieci akowskiego małżeństwa, na początku lat 60, kiedy większość dzieci akowców opłakuje swoich rodziców, albo czeka na ich powrót z więzienia, nasze orły zabawiają się w reżimowej TV.Jarosław Kaczyński jako jedyny działacz opozycji z kręgu doradców Lecha Wałęsy nie zostaje internowany.Jarosław Kaczyński odmawia (tak twierdzi) podpisania lojalki, jako jedyny opozycjonista odmawiający władzy PRL zostaje zwolniony do domu, co więcej nikt go nie nęka.Jako jedyny opozycjonista ma sfałszowaną teczkę i jako jedyny opozycjonista domagający się powszechnej lustracji, ujawnia swoja teczkę dopiero po naciskach prasy.Jaki jest związek między ofiarowanym Rajmundowi Kaczyńskiemu przez PRL apartamentem na Żoliborzu, pracą w czasach stalinowskich na Politechnice Warszawskiej, karierą filmową bliźniaków i brakiem internowania Jarosława Kaczyńskiego w stanie wojennym?