Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

czekolada spod lady, Bolek i Lolek oraz inne tajemnice II RP

Polecane posty

Gość gość
Zuzanna, masz kota?

"Alicja to zaradna i twórcza kobieta. Jest silna i ambitna, ale nie walczy o pozycję zawodową i sukcesy. Praca nie jest dla niej najważniejsza. Wybiera zawody oparte na współpracy z ludźmi i niesieniu pomocy innym. Do tego posiada zdolności artystyczne. Alicja bardzo kocha swoją rodzinę i jest jej oddana. Jako gospodyni jest oszczędna i lubi wyśmienicie gotować. Jednak codzienne obowiązki szybko ją nużą. Alicja umie zachować się w każdym towarzystwie i szybko dostosować się do każdej sytuacji. Prawie nigdy nie prosi o pomoc. Ma duże poczucie humoru i jest lubiana przez znajomych. Sama nie wszystkich traktuje równo. Ogólnie wzbudza wiele sympatii, zwłaszcza usposobieniem wesołego podlotka." :D

Gość gość
"Jak wielu mężczyzn, również Maciek miewa swoje słabości. W jego przypadku jest to hazard i kobiety."

Gość gość
"Powinien więc unikać kasyna, inwestowania większych pieniędzy w gry liczbowe, zakładów bukmacherskich, internetowego pokera. A kobiety? Maciek należy do mężczyzn o silnych potrzebach seksualnych, łatwo więc daje się uwodzić dziewczynom, a to prędzej czy później kończy się kłopotami..."

Gość gość
no właśnie, kłopot z Alicją i Aleksandrą

Gość gość
Maciek w klopocie. Czy sie z tego wylize?

Gość gość
a w jakim kalendarzu jest Twoje imię ?

Gość gość
"Paweł to mężczyzna obowiązkowy i pracowity. We wszystkim chce być najlepszy, nie lubi przeciętniactwa. Jego ambicja i perfekcjonizm mogą niekiedy okazać się dla niego największą przeszkodą w osiągnięciu sukcesu. W miłości jest dość chłodny, rzadko mówi o swoich uczuciach. Późno dojrzewa do założenia rodziny, jest surowym, ale kochającym ojcem."

W miłości jest dość chłodny, rzadko mówi o swoich uczuciach. x hmmmmm....

Gość gość
gosc k:D Gosc USA 2014.05.05 Nie wpadnie jutro, bo idąc za rada Pavlo, sprawdziłam to i owo i nie chce mi sie gadać z Magisiem i jego licznymi wcieleniami. Żenada. Debil pisze z gocia non stop i mysli ze tego sie nie da sprawdzić smutas.gif Anyhow, pozdrawiam Mciuche kwiatek.gif , przystojniaka i gejoslawa.

Gość gość
Ale wy durni jestescie piersi z kurczaka znajduja sie na dziale mięsnym i tyle, zadnych działów podrobowych ze schabami czy piersiami z kurczaków nie ma bo podroby to watrobki,flaczki,serca,ozory itp.

Gość gość
Pavlo:D Henryk Eryk von Kupersztajn II 2014.05.26 lapka.gif sram na was lapka.gif

Gość gość
"Często zapomina hasła do skrzynki mailowej, zwłaszcza gdy pojawia się szansa na prawdziwe uczucie, Paweł chowa się w skorupce niczym Żółwik Sammy."

Gość gość
Maciek B 2014.06.21 Dobra, wypie**olilem wszystko do smieci, bo jak mi 10 osob pie**oli 3 po 3 swoje pseudomadrosci, to mi nie wyszlo. Co masz nie tak z serem? Jak sie ser rozpusci, to sie rozpusci, o czym tu dyskutowac?

Gość gość
...:D Maciek B 2014.06.23 K**wa swiadectwo maturalne musze na jutro znalezc, bo debile nie chca przyjac dyplomu, ktory przeciez potwierdza, ze ktos ma zdana mature, tylko koniecznie chca swiadectwo.

Gość gość
...:D gość 2014.06.24 łoo, to widzę że samice kłócą się o maćka... to się porobiło

Gość gość
...:D Maciek B 2014.06.25 K/u/r/w/a ciasto na pice wychodzi mi juz prawie idealnie, chyba zaloze picernie w przyszlym miesiacu.

Gość gość
...:D gosc k 2014.06.28 Uzywam zelkow haribo jako kulek dopochwowych

Gość gość
if, imienniki są przekłamane:)

Gość gość
gość 2015.04.20 Olka opiesz nam jeszcze dokladnie wystroj mieszkania rodzicow Macka, przez ktory przebija charakter jego matki. Jak myslisz, czy maja bidet w toalecie?

Gość gość
gość 2015.04.20 Maciek, a moze ty nam wyjasnisz, jak to moglo byc, ze piersza czynnosc, jaka wykonales na spotkaniu w pizzerii bylo udanie sie do toalety. Co spowodowalo tak nietypowe zachowanie. Czy moze chciales ochlonac po pierwszym szoku, jaki wywolal w tobie niepowtarzalny i gustowny wyglad oraz ubior naszej Oli?

Gość gość
gosc k 2015.04.20 Albert, of course najdrozszy usta.gif Z toba na koniec swiata usta.gif Wezme pomidorow w tutce a ty nie zapomnij herbaty w termosie oczko.gif

Gość gość
jestem Ola, ale nie wiem, co tu, gość przytaczasz, ponieważ nie znam żadnego Maćka

Gość gość
chyba, że mojego brata ciotecznego i syna innego brata ciotecznego, ale z nimi nie chodzę na pizze

Gość gość
Zabo, to ciag dalszy rozgrywek Ola vs. Maciek. Ola od kilku lat napastuje Macka, jego rodzine, jego kolezanki, bo nie moze darowac mu odrzucenia swojej osoby. Ola jest inteligentna i slucha smooth jazz. Badz jak Ola.

Gość gość
o kooorfa tylko nie znowu olka jej wywodami kafe rzyga juz chyba drugi rok:P rondel nawet tu ja przyciagnol

Gość gość
zaba wypiertol rendla i olke z tego topa, niech sie ida gzic do siebie:D

Gość Zuzanna Amelia ææ
A co tu sie dzieje ?