Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam Darmowa Wrozba Tarota

Polecane posty

Gość gość
Przepraszam nie nadążam z odpowiedziami :) Zaraz sprawdzę Pani karty

Gość polpohfryf
Natalia, 11.06.1994r. Jak będzie mi się układać w związku?

Gość gość
Przypomina 28.03.1988

Gość gość
Witam, Aneta 22.06.1979 - czy uda mi sie w najblizszym czasie zmienic prace. Z gory dziekuje

Gość gość
Aleksandra: dzieki, wszystko całkiem możliwe, ma odniesienie do tego co się dzieje.

Gość gość
Karty dla Pani Kasi to 1)odwrócona 9 pucharów - oznacza egoizm, zbyt duże przywiązanie do materialnej strony życia, może oznaczać prowadzenie niezdrowego trybu życia (używki), oznacza również samotność emocjonalną. 2) odwrócona karta kochankowie - (zdrowie) Wszelkie choroby dotyczące układu hormonalnego: przysadka, niedoczynność tarczycy, trzustka, nadnercza, choroby wywołane zaburzeniami hormonów płciowych. Warto przyjrzec sie swojemu zdrowiu pod tym kątem jeśli wystepują problemy z zajściem w ciążę 3) Cesarzowa -Osoba – Atrakcyjna i elegancka kobieta, mama, kobieta rodząca, siostra, ukochana, żona lub oficjalna partnerka, dorosła córka, prawdziwa dama w towarzystwie. Jako archetyp obfitości, płodności i kreatywności będzie prezentować te cechy we wszystkich aspektach życia. Kiedy pojawi się w rozkładzie na jakikolwiek temat będzie symbolem powodzenia i przyjemności. Może także oznaczać kobietę oczekującą potomka w najbliższym otoczeniu. Reasumując karta Cesarzowej to wszelkie powodzenie, wdrażanie nowych planów, miłość, zmysłowość, macierzyństwo, opiekuńczość, obfitość, komfort, sukces materialny, stabilizacja w rodzinie, twórcza faza w życiu, zainteresowania sztuką. Zwraca również uwagę, żeby zadbać o siebie i swoje ciało. Oznacza to, że musi Pani odsunąć na bok używki, zadbać o siebie, ewentualnie sprawdzić kwestie zdrowotne i wtedy szybko zajdzie Pani w ciąże.

Gość gość
Dziękuje,normalnie strzał w 10,gratuluje talentu,tak tych nałogów mam niestety sporo.Pozdrawiam serdecznie Kasia :)

Gość gość
Prośba o wrozbe ogólna. Sylwia, 1.2.1980

Gość gość
Ewelina 12.01.1987 co mnie czeka w związku i w pracy?

Gość gość
Malwina 3.08.88 co mnie czeka w najbliższej przyszłości?

Gość gość
Odpowiedz o ciaze dla Pani z 28.03 1) odwrocone Słońce - Odwrócone Słońce nie zapowiada wielkich problemów. Może się zdarzyć że pojawią się opóźnienia i przeszkody w planowanych sprawach. Nie jest to jednak coś poważnego, trzeba będzie wprowadzić jakieś niewielkie zmiany. Jesli chodzi o problemy ze zdrowiem karta odnosi się do układu krwionośnego i alergii. 2) As buław - Pomysł, początek jakiejś nowej inicjatywy, nowa faza życia, przypływ energii, duża aktywność, pewność siebie, przezwyciężenie trudności, nadarzające się okazje, nowy związek lub interes, akt seksualny u mężczyzn, spłodzenie dziecka, przygoda miłosna, poprawa zdrowia. 3) Dwójka pucharów - Karta zakochanych symbolizuje wszelkie harmonijne związki, randki. pojednanie z przyjacielem, współpracę zawodową, kompromis, wzajemną pomoc. Może być symbolem spółki lub współpracy w interesach,podpisaniem ważnego kontraktu, niewinnego flirtu ale i oświadczyn, romansu, zaręczyn, małżeństwa, miodowego miesiąca, wzajemnego spełnienia w miłości. Namiętność, sympatia i empatia. Zakończenie sporów i nieporozumień.

Gość gość
Mnie Pani ominela :( P.26.12.1988 Co w milosci?

Gość gość
Wiechu 9.09.1970 czy moja obecna dziewczyna będzie moja zona?

Gość gość
Anna 11.05.1975 czy dostanę spłatę (pieniądze)

Gość gość
Tak wiem, wychodziły mi u Pani dziwne rzeczy, zaraz spróbuję jeszcze raz. :)

Gość gość
Bardzo dziękuje;) oby się sprawdziło..obiecuje się pochwalić.Miłej nocy zycze

Gość gość
Też mam taką nadzieję, dobrej nocy :)

Gość gość
Pani z 26.12 1) 3 pucharów - Pozytywna karta wyrażająca po prostu radość i zadowolenie. Może ona przejawiać się w różnych dziedzinach życia, w uczuciach, w pracy, w życiu towarzyskim. Jeśli jest Pani w związku karta oznacza zdradę, trzecią osobę.3 kielichów to pragnienia i tęsknoty serca, których nie można całkowicie zaspokoić. W 3 kielichów często znamy już osobę, która poruszyła nasze serce, ale nie ma formalnego związku. 2) Koło fortuny - Koło Fortuny zwiastuje wydarzenia, przed którymi nie sposób uciec, na które nie mamy wpływu. Określane często jako ślepy los, przeznaczenie.Pojawiające się Koło Fortuny sygnalizuje odmianę. Sama karta Koło Fortuny może oznaczać „zdaj się na los”, na to co przyniesie, bo nie masz na to wpływu. I tak się wydarzy. Może też oznaczać związek z przeznaczenia 3) Odwrócona 8 mieczy - Problem z asertywnością ale sytuacja zaczyna się poprawiać dzięki pozbyciu się lęków i ograniczeń. Nowe podejście do problemów, usunięcie przeszkód, jasne poglądy na drogę życiową. Owocne negocjacje, pojednanie. W uczuciach szalona, przypadkowa przygoda

Gość gość
Resztę odpowiedzi napiszę jutro, życzę dobrej nocy :)

Gość gość
Bardzo dziekujemy i z niecierpliwoscia czekamy. Dobrej nocki :-)

Gość gość
Nadal czekamy

Gość gość
Anna też czeka:-)

Gość gość
I Sylwia.

Gość gość
Ja również czekam.Malwina

Gość gość
Dobrze, wiec najpierw Pani Sylwia, juz wybieram dla Pani karty :)

Gość gość
Rowniez Aneta z wczoraj, dziekuje

Gość gość
Pani Sylwio wyszly mi dziwne karty dotyczace sfery uczuc, czy ma Pani w tym wzgledzie problemy?

Gość gość
Czasem jest tak, ze karty obrazuja moja sytuacje, wiec moga byc bledy, mam nadzieje, ze to sie nie odnosi do mojej sytuacji. :) Pani Sylwia 1) odwrocona 2 buław - Potrzeba bycia z kimś kto ma dobry wpływ. Nierówne pozycje lub spór w ustabilizowanym związku, nieszczęśliwe zakochanie, rozczarowanie, dokonanie złego wyboru, bycie pod czyimś złym wpływem, pozerstwo, niesamodzielność, niezadowalający sukces, nieprzemyślane działanie. 2)odwrocony giermek mieczy - Człowiek na pozór uroczy i ujmujący ale nie należy mu wierzyć, jest nieszczery. Na dodatek przebiegły, mściwy, kłótliwy, niedyskretny, nadpobudliwy, nerwowy, tchórz. W ogólnym znaczeniu: złe wiadomości, fałszywy wspólnik lub przyjaciel.W uczuciach manipulacje, nieszczerość, zakłamanie. 3) odwrócony rydwan - karta Rydwanu ma proste przesłanie i mówi, że każdy z nas jest kowalem swojego losu i ponosi odpowiedzialność za własne życie. Nie wolno poddawać się biegowi zdarzeń, biernie stać odgrywając rolę ofiary będąc jedynie obserwatorem. Przy pomocy silnej motywacji, wiary i woli można osiągnąć co się zamierzyło. Karta odwrócona – złe emocje (gniew, złość), pracoholizm, wybuchowość, zbytnie eksploatowanie organizmu, mogą spowodować problemy z otoczeniem i zdrowotne.

Gość polpohfryf
Natalia, 06.11.1994r. Czekam :)

Gość gość
Pani Aneta 1) Odwrócona 5 buław - Niemożność wyjścia z problemów, ludzka zawiść i zazdrość, niemożność utrzymania pozycji lidera, sprzeczki, problemy z koncentracją. Jako ostrzeżenie uwaga na czyjąś agresję i wypadki losowe. 2) 6 mieczy - Pozostawienie trudnej przeszłości, odejście metaforyczne lub fizyczne. Nowa, lepsza faza życia, rozwiązanie problemów, pogodzenie się z kimś ważnym. Nowe sytuacje i przyjaciele.Jak na miecze to karta przyjazna. Karta brama, która pokazuje nową drogę. W miarę przyjazną uczuciom, pracy, ale wprost genialnie wróżącą wszelkim pomysłom i kreacji twórczej. Jeśli mamy problem i pytamy czy to rozwiązanie jest dobre ?- to odpowiedź brzmi, że lepiej jeszcze poszukać innego rozwiązania. Trzeba poszukać nowej ścieżki i zbadać inne możliwości! 3) odwrócona 7 mieczy - Miecze to myślenie, a więc wszelkiego rodzaju analizowanie sytuacji, gdy trzeba wyciągnąć logiczne wnioski potrzebna jest chłodna decyzja podjęta rozumem i intelektem. Tutaj 7 mieczy dobrze działa. Pozwala bowiem (gdy wymaga tego sytuacja) na chłodne, rzeczowe podejście do problemu, zanalizowanie go i podjęcie najlepszej z możliwych decyzji, często takiej która przyniesie nam korzyści. Sami również możemy być w energii 7 mieczy. Można wtedy uciekać od odpowiedzialności. W pracy robić „dobrą minę” do współpracowników i szefa, gdy w rzeczywistości można szukać już innej pracy. Odwrocona 7 mieczy jeśli wyciągniemy ją w pytaniu o egzamin, rozmowę kwalifikacyjną, czy po prostu wszelkie zadania wymagające myślenia- to odwrocona oznacza, ze nie pojdzie nam dobrze.