Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam Darmowa Wrozba Tarota

Polecane posty

Gość gość
Awans ?tego nie wiem ..ciężko stwierdzić bo pracuję drugi m.w wolnym zawodzie.Wszystko absolutnie wszystko się zgadza.:-)Dziękuję.S79.

Gość gość
Milena 5.11.1993 Co mnie czeka w najblizszym czasie?

Gość gość
Ta praca przynosi mi wiele satysfakcji...radosci i spełnienia ,jednak zarobki są bardzo marne i własciwie to tylko to mnie martwi.Po odliczeniu dojazdu zostaje mi 500.zł.:-(S.79

Gość gość
Rozumiem, zycze powodzenia :) Mysle, ze wszystko bedzie dobrze to dopiero dwa miesiace :)

Gość gość
Martin prosi o wróżbę.

Gość gość
Agnieszka , 20.04.1984r czy moge prosić o wróżbę ? Nie stawiam konretnego pytania

Gość gość
Anna ta od spłaty ,zgadza się wszystko ex mąż ma oddać pół majątku w dwa tygodnie ,i mój wyjazd na stare śmieci :-) uchylam czoła za trafne rozpatrzenie kart:-) duża Buzka

Gość gość
Przypominm się ,Wiechu 9.9.1970 , czy obecna dziewczyna będzie moja żona ?

Gość gość
Weronika 12.01.94 czy w moim życiu, niedalekim będą jakieś zmiany? Z góry dziękuję

Gość gośćannnsjsj
Przypominam sie Anna 18.05.1989 Czy maz zdradza / badz mogl zdradzac Dziekuje

Gość gość
Bardzo przepraszam na reszte pytan odpowiem jak najszybciej jutro :) Dobrej Nocy :)

Gość gość
Przyszło mi do głowy że to może chodzi o moje kompetencje i certyfikat który niedawno zdobyłam.Dziękuję rownież Pozdrawiam.S.

Gość gość
Cieszę się Pani Anno, trzymam kciuki zeby wszystko dobrze sie skonczylo :)

Gość gość
Mozliwe, mysle, ze ten nowy etap to bylo bardziej metaforyczne, moglo tez odnosic sie do tego, ze Pani od dwoch miesiecy pracuje w wolnym zawodzie :) Nie wiem :)

Gość gość
Monika ze str .4 związek i finanse

Gość gość
Dziękuję S.

Gość gość
Justyna 22.12.1982 kiedy ciąża?

Gość gość
Jeszcze wróxę do tej 3 denarów..od zawsze mam tylko jedno zrodło dochodów więc to akurat się nie zgadza.S

Gość gość
Podróży Pani jeszcze?

Gość gość
I nie ma naszej wróżki :( a my czekamy !!

Gość gość
Czekamy

Gość gość
Katarzyna 08.08.87 - jak potoczy sie moja kariera? czy awaansuje?

Gość gość
Można napisać na Pani email? Nie każdy chce podawać publicznie swoje imię i datę można kogoś rozpoznać

Gość gość
Nie rozumiecie jeszcze ze Pani Wrozki juz nie bedzie ?

Gość gość
Jestem, zaraz panstwu sprawdze. :)

Gość gość
Nigdy nie ma pewnosci, ze sie spelni to tylko pokazuje aktualna sytuacje. Kazdy odpowiada za siebie. :)

Gość gość
Blagam Panią o wróżby jestem zalamana i prosze z calego serca. MAGDALENA 20.01.1991 czy jestem w ciazy czy moj facet mnie szczerze kocha

Gość gość
Pani Agnieszka 24.07 1) 6 buław - Jedna z najlepszych kart symbolizująca zwycięstwo i sukcesy w każdej dziedzinie życia. Oznacza zabawę, świętowanie, popularność i sympatię otoczenia, chęć pomagania, pomoc od przyjaciół, nauczanie innych, praca o jakiej się marzyło, szczęśliwe sytuacje. oraz urządzanie swojego domu W uczuciach wyznania, oświadczyny huczne wesele, które będzie się pamiętać wiele lat 2) 2 puchary - Karta zakochanych symbolizuje wszelkie harmonijne związki, randki. pojednanie z przyjacielem, współpracę zawodową, kompromis, wzajemną pomoc. Może być symbolem spółki lub współpracy w interesach,podpisaniem ważnego kontraktu, niewinnego flirtu ale i oświadczyn, romansu, zaręczyn, małżeństwa, miodowego miesiąca, wzajemnego spełnienia w miłości. Namiętność, sympatia i empatia. Zakończenie sporów i nieporozumień. 3) odwrocona królowa mieczy - Karta osoby trudnej, dominującej, szantażującej emocjonalnie, manipulującej sytuacją, wyrachowanej, gadatliwej i próżnej. To zła, nieobecna, zimna ,destrukcyjna matka lub teściowa. Niegodna zaufania kobieta.

Gość gość
Pani Magdalena Czy partner szczerze kocha 1) Gwiazda - szczęśliwa karta uważana za ochronną, zapowiadająca dobry okres w życiu, tak jakby grant od losu. Często następuje po burzliwym okresie. Jest to czas wielkich nadziei optymizmu i wiary w dobrą przyszłość. W uczuciach poprawienie stosunków w związkach, albo zupełnie nową miłość , również platoniczną. Oznacza, ze osoba o ktora pytamy kocha nas, mysli o nas czesto, dajemy jej szczescie. 2) Giermek Buław - Osoba o młodzieńczych cechach: żywotna i *****iwa. Lojalny i wierny przyjaciel, możliwe że student. Nieoczekiwane, ważne i dobre nowiny, propozycja pomocy. albo pracy. Stały kontakt z bliskimi osobami będącymi w oddaleniu. Interesujące wydarzenia, nowa wiedza. Gwałtowny i namiętny romans. Niedojrzałe uczucia. 3) Odwrócony cesarz - Problemy z kimś ważnym ojcem lub przełożonym, problemy rodzinne,brak kontroli nad uczuciami, przeciążenie obowiązkami, wyczerpanie, nieciekawa praca, zwolnienie z pracy, bezrobocie, wygórowane ambicje nie adekwatne do możliwości. Jeśli chodzi o ciąże to nie ma żadnych kart z tym związanych, więc myślę, że nie jest Pani :)