Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam Darmowa Wrozba Tarota

Polecane posty

Gość gość
Dwa razy kladlam Pani karty na uczucia i raz na ciaze...w uczuciach za pierwszym razem wyszly glownie problemy rodzinne pozdrawiam :)

Gość gość
Martin sie przypomina ponownie.

Gość gość
Pan Martin 1) odwrócona 8 buław - Karta żmudnej, systematycznej, mozolnej pracy, która daje początek czegoś nowego, wartościowego. Trudności w przyswajaniu wiedzy, złe nawyki uczenia, niemożność realizacji wytyczonych celów, frustracja spowodowana zbyt ciężką nieopłacalną pracą, nadmiar odpowiedzialności, oczekiwanie natychmiastowej gratyfikacji. Karta przestrzega przed pracoholizmem. Zły stan zdrowia i brak witalności może powodować trudności w realizacji planów zawodowych. W związkach dwulicowość, interesowność, nuda. 2) Odwrocony swiat- Karta odwrócona – Przydałoby się trochę obiektywnej oceny siebie i celów do których zmierzamy, ponieważ widzimy tylko to co chcemy zobaczyć a iluzją długo się żyć nie da. Może się zdarzyć że żyjemy według planu i oczekiwań innych. Możliwe też że sukces stał się pułapką, wyzwalając lęk czy zdołamy go powtórzyć. Nie nalezy poddawac się temu uczuciu bo pozbawi nas aktywności i ulegniemy stagnacji. Inne znaczenia karty; życie wyłącznie dla miłości i miłością, niemożność osiągnięcia wyznaczonych celów, lekkomyślność, sukces po czasie, który już nie cieszy, zniechęcenie, apatia, strach czy sobie poradzimy, zamknięcie w swoim świecie, materialistyczne podejście do życia. 3) Karta ta charakteryzuje osobę (niezależnie od wieku) bardzo wrażliwą, pomocną, z poczuciem humoru, delikatną, artystyczną duszę posiadającą liczne talenty np. muzyczne, literackie, plastyczne Bardzo urokliwą i naturalną.

Gość gość
Pani Anna 18.05.1985 1) odwrocony Rycerz Mieczy - mężczyzna o trudnym charakterze, złośliwy, grubiański, kłótliwy. W uczuciach to spotkanie osoby, która nie potrafi być dłużej w związku, ma frustracje seksualne, „specjalista” od łamania serc, nagłe odejście kogoś znaczącego. 2) Odwrocona 8 mieczy - Problem z asertywnością ale sytuacja zaczyna się poprawiać dzięki pozbyciu się lęków i ograniczeń. Nowe podejście do problemów, usunięcie przeszkód, jasne poglądy na drogę życiową. Owocne negocjacje, pojednanie. 3) Odwrocony Sad Ostateczny -Karta odwrócona – Problemy wynikające ze złego osądu, lekceważenie innych, nierealne oczekiwania, lęk przed oceną, więzami i uczuciem, niezgodność charakterów, kreowania świata na siłę, brak naturalności w zachowaniach, fałszywe zdanie na swój temat, zamykanie się na nowości, skostnienie. Nowe plany i dalszy rozwój blokują lęki z przeszłości. Niepewność, niezdecydowanie i strach stanowią poważną przeszkodę. Inne znaczenia karty; poddanie się negatywnej ocenie innych, samooszukiwanie, nierealne oczekiwania powodem niemożności zrealizowania planów, poczucie winy, wyczekiwana wiadomość nie nadchodzi, skostnienie i trzymanie się starych zasad, niechęć do skorzystania z pomocy, kłopoty przez rodzinę, brak własnego mieszkania lub trudne warunki mieszkaniowe, toksyczne, karmiczne związki, niedostrzeganie nowych szans.

Gość gość
Pani Milena 1) Odwrocony diabeł - uleganie wszelkim pokusom, głębokie uzależnienia od innych, nieumiejętność uwolnienia się spod wpływu jednego człowieka lub jakiejś grupy. Symbolizuje to z czym nie potrafimy sobie poradzić, uzależnieni i słabi nie panujemy nad własnym życiem. Wciągnął nas mroczny świat, z którego nie widzimy wyjścia albo ktoś z naszego otoczenia jest w takiej sytuacji. 2) 6 mieczy - Pozostawienie trudnej przeszłości, odejście metaforyczne lub fizyczne. Nowa, lepsza faza życia, rozwiązanie problemów, pogodzenie się z kimś ważnym. Nowe sytuacje i przyjaciele, możliwy romans. Harmonia i spokój w umyśle po okresie wielkiego cierpienia. Możliwa podróż drogą wodną, szczęśliwa zmiana w życiu. Karta mówi też o potencjale artystycznym czy wręcz geniuszu twórczym. W uczuciach ból spowodowany oddaleniem, rozłąką. Poprawa zdrowia po udanym zabiegu. 3) 9 pucharów - Szczęśliwa karta, można powiedzieć że karta spełnionych marzeń. Satysfakcjonująca praca, bardzo dobre dochody, bezpieczeństwo finansowe, szczęśliwa wygrana w gry losowe. Doskonałe zdrowie, przyjemności zmysłowe, pomyślność we wszelkich relacjach z ludźmi.

Gość gość
magdalena 20.01.1991 czyli mozliwe ze nie ma ciąży??? a z partnerem problemy ??? czy problemy w mojej rodzinie??? bo nie wiem jak interpretowac? A mogłaby pani jeszcze polozyc na zdrowie proszę baaaardzo bo jestem w fatalnej sytuacvji zyciowej

Gość gość
Pani Monika 27.07.1979 1) odworocona 3 buław - Trzeba uważać aby z nadmiaru energii nie narobić sobie kłopotów, nie dać się ponieść emocjom. W uczuciach niedokończone relacje, zawieszone w próżni, kłopotliwe sytuacje, fałsz w związkach i przyjaźni. 2) 9 denarów - Bezpieczeństwo finansowe, dojrzała osobowość, realistyczne cele, poleganie na sobie, podejmowanie właściwych decyzji, koncentracja na bogaceniu się. Zakładanie własnej firmy, zdolność zarządzania, bycie autorytetem, stałe i pewne źródło dochodów. samowystarczalność. Niestety karta ta jeśli chodzi o związki nie jest pomyślna. Symbolizuje samotność we dwoje, bycie ze sobą z przyzwyczajenia i z wygodnictwa. Marzenia o idealnym partnerze. 3) odwrócona Gwiazda - Karta odwrócona – Brak wiary w siebie i Opatrzność sprawia że niewiele zmienia się w życiu. Przeżywamy trudne chwile, być może podnosimy się po traumatycznych przeżyciach albo nasze ambicje są tak wielkie że nie jesteśmy w stanie im sprostać. Być może jesteśmy w trudnych relacjach niedoceniani przez bliską osobę

Gość gość
Pani Magdo, czyli rozumiem, ze ma Pani problemy w zwiazku i jakies problemy zdrowotne, najbardziej prawdopodobne, ze przypuszcza Pani ciaze...nie mam pojecia dlaczego tak wychodzi... Probuje teraz Pani wlasnie sprawdzic wszystko, nie robila Pani testu ? :)

Gość gość
robilam test wyszedl pozytywny ale to dopiero 8 dni spoznia sie okres.... w związku facet mnie wspiera jest dobry dla mnie... ale ja sie czuje taka niegotowa na macierzynstwo bo mam problemy zdrowotne omdlenia serce itd i dlatego pytam proszę postawic karty z gory dziekuje :)

Gość gość
Facet mowi ze mnie kocha ze chce byc ze mna jestesmy razem juz 2 lata.... ale ja sie czuje taka spanikowana i rozstrojona nerwowo obawiam sie ciazy ze wzgledu na problemy ze zdrowiem

Gość gość
Pominela mnie Pani Justyna 22.12.1980 kiedy zajde w ciążę?

Gość gość
Grzegorz 2.02.1976. Przyszlosc.

Gość gość
Rozumiem Pani Magdo, zycze szczescia I powodzenia :) ale jakie pytanie ? Czy beda problemy z ciaza przez problemy zdrowotne ? Po tym jak Pani mowila o tescie, wiec Pani jest raczej na 99,9% polozylam karty jeszcze raz na ciaze I dalej nic, karty same w sobie bardzo pozytywne, ale nie bylo zadnej karty odnosnie ciazy :P bylo kolo fortuny, umiarkowanie I wisielec, szukalam w internecie interpretacji I nic. :) Pozytywny test ciazowy to jest na pewno ciaza, mialam podobna sytuacje do Pani tez kieedys zrobilam trzy testy, bo nie moglam uwierzyc I trzy pozytywne, a ja dalej nie moglam uwierzyc :P

Gość gość
Przepraszam Justyna 23.12.1982r

Gość gość
Justyna 22.12.1982 przepraszam

Gość gość
ech mam nadzieje ze testy sie mylą lub zaburzenia hormonalne bo moj facet mial problemy z nasieniem

Gość gość
Bardzo trafnie i swietnie ujety moj charakter- Martin

Gość gość
Bylam w podobnej do Pani sytuacji, pytalam lekarza czy testy moga sie mylic..powiedzial, ze albo ciaza, albo guz produkujacy gonadotropine, ale na to bylam za mloda Pani rowniez jest za mloda. (To raczej starsze osoby, :P wiec nie ma obawy na 99% u Pani to ciaza) zaburzenie hormonalne nie wyjda na tescie. Ja jednak mialam problemy ze zdrowiem I poronilam w 7 tyg, wiec prosze jak najszybciej biec do ginekologa I dbac o siebie. Pozdrawiam :)) Wszystko bedzie pozytywnie :))

Gość gość
Przypominam się, Weronika 12.01.94

Gość gość
Jesli to nie bylo planowane, a Pani ma problemy ze zdrowiem I jesli bierze Pani jakies leki to trzeba sprawdzic :)

Gość gość
Mogę zadać jeszcze jedną pytanie?Już mi Pani wrozyla jestem na drugiej stronie,bardzo trafnie Pani trafiła.Moje pytanie również ciąży,z pierwszej mam córkę,drugą w styczniu poronilam i chciałam zapytać czy jeśli już zajde to czy z to trzecią już będzie wszystko w porządku?i mniej więcej jak długo te starania będą trwać?Kasia

Gość gość
Juz sie pogubilam czyli to Pani pisala jako Magda ? :)

Gość gość
Nie ją jestem że str 2 też pytalam kiedy zajde w ciążę Kasia

Gość gość
A nie juz wiem :) Pani Kasia dobrze, bo myslalam, ze Pani mowila, ze trafilam z poronieniem.. :)) juz zobacze, ale dzis mi nie wychodza karty nie wiem czemu :)

Gość gość
Justyna przypomina

Gość gość
Wybrałam dla Pani karty 1) Odwrocone 10 pucharów -Odwrócone Słońce nie zapowiada wielkich problemów. Może się zdarzyć że pojawią się opóźnienia i przeszkody w planowanych sprawach. Nie jest to jednak coś poważnego, trzeba będzie wprowadzić jakieś niewielkie zmiany np. skorygować wygląd albo pójść na kurs czy rozwinąć jakieś umiejętności. 2) Odwrócone słońce - Odwrócone Słońce nie zapowiada wielkich problemów. Może się zdarzyć że pojawią się opóźnienia i przeszkody w planowanych sprawach. Nie jest to jednak coś poważnego, trzeba będzie wprowadzić jakieś niewielkie zmiany np. skorygować wygląd albo pójść na kurs czy rozwinąć jakieś umiejętności. Problemem może być zbytnia pewność siebie i nie dostrzeganie potrzeb innych albo zbyt powierzchowne podejście do związków, co może doprowadzić do rozczarowań i niepowodzeń. 3) 3 pucharów - Dobry czas, świętowanie, radość, biesiadowanie z rodziną i przyjaciółmi. Pomyślność , zadowolenie, przyjazne uczucia, zapowiedź ciąży, porodu i macierzyństwa. Rozwiązanie trudnych spraw, znalezienie wyjścia z trudnej sytuacji. Ulga, satysfakcja. Okres twórczej inspiracji. Tylko, ze to sa interpretacje z internetu, 3 pucharow to ciaza, ale jak szukalam informacji dla Pani Magdy to znalazalm, ze Słonce tez oznacza ciaze, ajest tu odwrocone, wiec moga byc jakies problemy z tym...niestety dopiero sie ucze tych znaczen, nie mam zadnego doswiadczenia, wiec proszę to brac raczej jako dobra wskazowke :) ale na koncu widac, te 3 puchary, czyli narodziny, powiekszenie rodziny o dodatkowa osobe, najwazniejszy jest lekarz i dbanie o siebie :) Pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego :)

Gość gość
Odwrocone 10 pucharow * - Opóźnienia, przeszkody w planowanych działaniach, konflikt interesów, przeszkody zewnętrzne. Negatywne wpływy z przeszłości hamują rozwój. Brak zapału do jakiegokolwiek nowego przedsięwzięcia. Kłótnie rodzinne, brak wsparcia.

Gość gość
Dziękuje ślicznie pozdrawiam K.

Gość BialaWilczyca
Emilia 21.04.1993

Gość gość
Tu Sylwia. Mnie tez juz wrozylas, nawet nie jeden raz:) Jesli byloby to mozliwe, to prosze jeszcze wrozbe dotyczaca pracy (mieszkam za granica, ucze sie nowego zawodu, skoncze za ponad rok) obecnie mam praktyki. ale czy pozniej zostane tam zatrudmiona, lub gdzies indziej?