Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam Darmowa Wrozba Tarota

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Wrozko co mnie czeka w najblizszej przyszlosci ?Czy wyjde jakos na prosta i bede jeszcze szczesliwa ?Sandra,30.7.1986 xx Już Pani mówiłam wiele razy, że tak :) Pozdrawiam :)))

Gość gość
Jak ułoży się moje życie uczuciowe, czy w najbliższych miesiącach będę w związku? Ania 10.04.92

Gość gość
Witam cię wróżko, tu znów nika 12.01.94 chciałabym się dowiedzieć czy mój związek przetrwa, prawie wcale mój partner nie ma dla mnie czasu. On 26.08.89

Gość gość
gość dziś Jak ułoży się moje życie uczuciowe, czy w najbliższych miesiącach będę w związku? Ania 10.04.92 xx 1) 8 pucharow - Karta radykalnych sytuacji. Wcielanie w życie tego, co ważne, zrozumienie sensu cierpienia, cierpliwość. Sprawy dojrzały do poważnych posunięć. Pora na zmianę dotychczasowego trybu życia. Znudzenie, przytłoczenie, potrzeba spokoju i wyciszenia emocjonalnego, nabrania dystansu..Może oznaczać trójkąt miłosny. - co może wskazywać na to, że bedzie Pani miała powodzenie :) 2) odwrocone 2 mieczy - wahanie, stanie w miejscu, niemożność podjęcia decyzji 3) odwrocone 7 bulaw - Brak aprobaty i zrozumienia, niezdecydowanie, bojaźliwość prowadząca do klęski, brak asertywności, utrata dobrej okazji, wycofanie się do własnego wnętrza, lęk przed odrzuceniem, uwikłanie się w sytuację bez wyjścia Należy pokonać swoje lęki i ograniczenia i wtedy jest szansa na poznanie kogoś nowego :) Pozdrawiam

Gość Ala861
Ala 17.04.1986. Co w milosci ?

Gość gość
gość dziś Witam cię wróżko, tu znów nika 12.01.94 chciałabym się dowiedzieć czy mój związek przetrwa, prawie wcale mój partner nie ma dla mnie czasu. On 26.08.89 xx. 1) 6 monet - moze pokazywac emocjonalne uzaleznienie od tego Pana. 2) wisielec - karta zawieszenia. W uczuciach trzeba będzie zapomnieć o przeszłości, wyciszyć emocje lub zastanowić się nad obecnym związkiem dokąd zmierza. 3) 10 bulaw - Duża odpowiedzialność, przyjęcie na siebie dodatkowych obowiązków, ciężka praca zakończona sukcesem, efektywne działanie i pęd do sukcesu zbyt wielkim kosztem, awans, brak czasu dla siebie, umiejętność radzenia sobie w trudnych sytuacjach, nowe wyzwania i działania. W partnerstwie dźwiganie odpowiedzialności za związek, poczucie niesprawiedliwości w związku, jedna strona bardziej zaangażowana niż druga,obarczanie winą 4) i 5 ) Uczucia - odwrocony Mag - Karta odwrócona – Oznacza ostrzeżenie przed manipulacją z zewnątrz . karta ostrzega przed zbytnią pewnością siebie i skupianiem się wyłącznie na sobie. As mieczy - Oznacza właściwe decyzje, logikę, obronę własnych racji, asertywność, szczerą rozmowę. W związkach oznacza wspólne zainteresowania i porozumienie na poziomie intelektu.

Gość gość
Dziękuję. Mam wrażenie że tylko ja dbam o ten związek, podtrzymuje kontakt. A on nic :( tu będzie potrzebna poważna rozmowa. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Nika.

Gość gość
gość dziś Dziękuję. Mam wrażenie że tylko ja dbam o ten związek, podtrzymuje kontakt. A on nic smutas.gif tu będzie potrzebna poważna rozmowa. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Nika. xxx Bardzo proszę :) Tak trzeba wyjaśnić i przemyśleć. Życzę powodzenia :)

Gość gość
Ala861 dziś Ala 17.04.1986. Co w milosci ? xx 1) Odwrocona Sprawiedliwość - Karta odwrócona – Karta symbolizuje wszelką nieprawość, popełnienie przestępstw i wykroczeń, niesprawiedliwe traktowanie i osąd, dyskryminację, chęć wyrządzenia komuś krzywdy, odegrania się, postawa „oko za oko ząb za ząb”, wyrzuty sumienia, brak umiejętności wybaczania, trudności w załatwianiu wszelkich spraw urzędowych, biurokracja i łapówkarstwo, chaos i bałagan. W odniesieniu do osobowości symbolizuje kogoś o niskiej samoocenie, żyjącego w poczuciu winy, strachu przed złym fatum czy karą za grzechy. Po trudnych zdarzeniach nastąpiło zakłócenie równowagi. W miłości i związkach to nierówność, dominacja jednej osoby nad drugą, podwójna gra, fałsz, zakończenie związku, rozwód. 2) odwrocony Sad Ostateczny - Karta odwrócona – Nowe plany i dalszy rozwój blokują lęki z przeszłości. Niepewność, niezdecydowanie i strach stanowią poważną przeszkodę. 3) odwrocone 5 denarow - Trudności ze zmianą złej sytuacji, konieczność przeprowadzenia jakichś zmian aby przestać ponosić straty. Karta ostrzega aby uporządkować dom pod względem duchowym i finansowym

Gość gość
gość 2016.03.20 Poprosze o wrozbe na przyszlosc i milosc. Anna 25marzec82. Dziekuje z gory. xx 1) Giermek Pucharow - charakteryzuje osobę (niezależnie od wieku) bardzo wrażliwą, pomocną, z poczuciem humoru, delikatną, artystyczną duszę posiadającą liczne talenty np. muzyczne, literackie, plastyczne Bardzo urokliwą i naturalną.. Jest symbolem rodzących się uczuć, nieśmiałości w ich wyrażaniu, wiadomości na temat rodzącej się miłości. To spotkania towarzyskie randki, flirty, nawiązywanie nowych znajomości. Ogolnie wskazuje na relację przyjacielskie. 2) Odwrocony As Buław - brak inwencji i siły przepracowanie, błąd, mrzonki, cel niemożliwy do realizacji, potrzeba wsparcia od innych, brak pewności siebie 3) Eremita - Znaczenie ogólne –Ogólnym przesłaniem karty Pustelnik jest boski wymiar w człowieku. To postawa życiowa aby preferować rozwój duchowy, pracować nad sobą, być wewnętrznie bogatym, „być” a nie tylko „mieć”. Osiągnąć spokój w podejściu do rzeczywistości. W codziennym życiu oznacza, że pora zastanowić się głębiej nad problemem o który spytaliśmy kart. Zamiast działać impulsywnie albo pod czyjąś presją lepiej wszystko przemyśleć, zanalizować. Trzeba zadać sobie parę podstawowych pytań np. dlaczego? po co? aby nie powtarzać wciąż tych samych błędów i nie krzywdzić siebie i innych. Może dobrze byłoby skończyć z wyścigiem szczurów i iść własną drogą? Albo zbytnia izolacja od innych i życia ogranicza nasz rozwój.

Gość gość
Można napisać na email?

Gość gość
Kammi 2016.03.20 Kamila 29.05.1986. Moja przyszłość w małżeństwie xx Proszę podać imię partnera.

Gość gość
gość dziś Można napisać na email? xx wrozba.tarota@gmail.com

Gość gość
Agnieszka 24.07.93 a on Mariusz 20.11.88 czy kiedyś się uwolnie od niego on obrzydza mi życie xxx 1) odwrocona 5 pucharow - koniec depresji, problemow, smutku. 2) Glupiec -Ogólne znaczenie – Karta jest symbolem czegoś nowego w naszym życiu lub sytuacji, kiedy znajdujemy się na rozdrożu po tzw. przejściach. Trzeba będzie uporać się z wątpliwościami i obawami, zakończyć stary etap i z nadzieją pójść do przodu. Ogolnie symbol osoby żywiołowej z wyobraznia. 3) Odwrocony eremita - strach przed samotnoscia najprawdopodobniej u tego Pana. Karta odwrócona – Karta sugeruje że unikamy zmierzenia się z problemami, które nadmiernie się skumulowały albo nie potrafimy zapomnieć o trudnej przeszłości. Ucieczka w marzenia, mocne wrażenia, czy ingerowanie w cudze życie(zajmowanie się sprawami osób z bliskiego i dalszego otoczenia) nic nie da. Jeśli nie poddamy się refleksji które zaowocują zmianami pozostaniemy samotni i nieszczęśliwi. Będziemy popełniać wciąż te same błędy !! dalej mamy karty odwrocony giermek pucharow i odwrocone slonce wychodzi na to, że nie będzie nawet relacji przyjacielskiej. Ten mezczyzna musi sobie poradzic z sytuacja, wtedy bedzie dobrze u Pani, kwestia czasu. :)

Gość gość
Elzbietta 1989 czy bedziemy razem kiedys?

Gość gość
gość dziś Elzbietta 1989 czy bedziemy razem kiedys? xx poproszę Pani datę i imię tej osoby

Gość Elzbietta13
19.09.1989 jego imie Damian

Gość gość
domik800 dziś Ja Dominik 28.11.1980 rok. A co u mnie w zyciu tak ogólnie proszę xx 1) odwrócone koło fortuny - Karta odwrócona – Niewykorzystanie nadarzającej się okazji, niedostrzeganie zmienności losu, przekonanie o prześladującym fatum i braku wpływu na swój los, czarnowidztwo, ciągłe obawy, konflikty, podejrzliwość, marazm. Karta odwrócona – W tej pozycji Koło Fortuny nie jest łaskawe, nie udało się ruszyć do przodu, lęki z przeszłości, frustracje, czy bujanie w obłokach zniweczyły dokonanie dobrych zmian w naszym życiu. Nastał nowy cykl, niczego sami nie zmieniliśmy więc ślepy los zrobi to za nas… niestety narobi tylko zła.. złe wydarzenia, kłopoty finansowe, kradzieże, nieudane decyzje, toksyczne nieudane związki, konflikty, straty, strach przed biedą, fatalne zbiegi okoliczności itp. zdarzenia. Karta w tej pozycji oznacza, że nie mamy żadnego wpływu na bieg wydarzeń, możemy ze spokojem czekać tylko na odmianę losu. Potem zrobić coś ze swoim życiem żeby kolejny raz nie doświadczyć przykrych niespodzianek. 2) 6 buław - Silna osobowość, która ma wpływ na innych ludzi. Przyciąga ludzi, jednak rzadko z kim będzie chciała się lepiej poznać. Lubi skupiać na sobie uwagę, być w centrum zainteresowania. Koncentruje się często na tym co zewnętrzne. Skoro sam stwarza pozory, to również zwraca szczególną uwagę na wygląd zewnętrzny. No, tak już ma, że to jest dla niego bardzo istotne. A to co brzydsze, niedoskonałe- może ignorować 3) odwrocone 4 denary - materializm, skupienie się wyłącznie na życiu w sferze materialnej. Strach przed jakąkolwiek zmianą. Niezdane egzaminy, niezadowalające dochody, nieprzewidziane wydatki, niewypłacalny dłużnik.

Gość gość
Julia 27.08.1985 Czy otrzymam w Polsce dokument o który się staram ? Dziekuje

Gość gość
Elzbietta13 dziś 19.09.1989 jego imie Damian xxx 1) odwrocone 8 bulaw - aktualnie nie macie Panstwo kontaktu, lub moze byc tak, ze jedna osoba bedzie probowac, ale zostanie zignorowana 2) As buław -Pomysł, początek jakiejś nowej inicjatywy, nowa faza życia, przypływ energii, duża aktywność, pewność siebie 3) Rycerz Mieczy - to inteligentny i wycofany uczuciowo mężczyzna. problem z okazywaniem uczuć, zawziętość, nieumiejętność wybaczania 4 i 5 ) uczucia - odwrocone 7 mieczy i 7 buław W uczuciach zazdrość, negatywne nastawienie, manipulacja, intrygi, odkrycie kompromitującego faktu. brak asertywności, utrata dobrej okazji, wycofanie się do własnego wnętrza, lęk przed odrzuceniem, uwikłanie się w sytuację bez wyjścia, niezręczna sytuacja 6 i 7 ) postawa wobec problemow - odwrocona moc - bezsilnosc i 6 pucharow - zbytnia emocjonalnosc 8 i 9) rezultat - odwroceni Kochankowie -Karta odwrócona – Strach przed uczuciowym zaangażowaniem, tęsknota, koniec miłości, toksyczny związek, kłótnie i nieporozumienia, nie liczenie się z potrzebami partnera, traumy wyniesione z poprzednich związków, podjęcie decyzji o rozwodzie, rozstaniu, zazdrość przyczyną rozpadu związku, problemy z podejmowaniem decyzji, niepewność własnych racji, niezadowalający układ towarzyski, nielojalność przyjaciół, nieszczęśliwy w skutkach romans. i Rycerz Denarow - Karta jest symbolem związku, romansu o charakterze fizycznym , gdzie partnera traktuje się jako własność. Tak to wyglada.

Gość gość
Wróżko jesteś niesamowita. Pytalam za swoja znajoma i jej wszystko się sprawdzilo i byla zaskoczona trafnością i Twoja wiedza. Musisz dalej działać w tym co robisz. Zrobisz karierę.

Gość gość
gość dziś Julia 27.08.1985 Czy otrzymam w Polsce dokument o który się staram ? Dziekuje. X Czy to Pani pisala na maila? bo nie wiem gdzie odpisywac :)

Gość gość
gość dziś Wróżko jesteś niesamowita. Pytalam za swoja znajoma i jej wszystko się sprawdzilo i byla zaskoczona trafnością i Twoja wiedza. Musisz dalej działać w tym co robisz. Zrobisz karierę. Xx Chociaz w wiekszosci to opisy z internetu, ale ucze sie :) dziekuje.

Gość gość
Julia 27 może Pani odpowiedzieć tu

Gość gość
Wysłałam do Pani email proszę odpisać mi na pocztę :-)

Gość gość
gość dziś Wysłałam do Pani email proszę odpisać mi na pocztę usmiech.gif xx Dobrze, już Pani odpisuje :)

Gość gość
Julia 27 Wrozko mi proszę w wolnej chwili odpisac tu , ja mail nie pisałam Dziękuje

Gość gość
Czy w jego życiu jest teraz jakas kobieta? Jego data urodzenia 4.11.88

Gość gość
Anna 17/04/92

Gość gość
Chciałam zapytać, jeśli robisz rozkład na 3 karty w pytaniu czy on się odezwie to interpretujesz je w sensie 1.przeszlosc 2.terazniejszosc 3.przyszlosc Czy jeszcze jakoś inaczej bo na internecie znalazłam jeszcze 1.co on myśli 2.co czuje 3.wynik