Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam Darmowa Wrozba Tarota

Polecane posty

Gość gość
Agnieszka 24.07.93, myślę że ma pani racje bo ja czuje ze on udaje kogoś kim nie jest mówi tak elkowentnie ale tak naprawdę nie ma dużego wykształcenia itd jakby chciał na sile pokazać się z dobrej strony, zaimponować przez to coś ukryć coś , a ja mu nie ufam i nie deklaruje się wcale, dziękuję za wróżbe. Po za tym chciałam zapytać jeśli można o innego mężczyznę z którym byłam kilka lat już nie jestem bo jest bardzo toksyczny, zazdrosny itd i nie chce być ale on nie chce mi dać spokoju i mnie prześladuj***ardzo, czy on jest chory psychicznie czy wkoncu się odczepi niewiem jak zadać pytanie konkretnie, ja Agnieszka 24.07.93 a on Mariusz 20.11.88 czy kiedyś się uwolnie od niego on obrzydza mi życie xx czemu ma Pani dalej z nim kontakt? zaraz zobaczę co wyjdzie

Gość gość
Dlaczego mnie pomijasz? Przez przypadek czy wyszło ci coś bardzo złego? Sylwia

Gość gość
Mogę nie iść, bo jutro dzień wagarowicza. Nadal radzisz żebym poszła xx zawsze radzę, zeby chodzic do szkoly :D

Gość asiutka  1999
Aha, to tylko dlatego

Gość gość
gość dziś Dlaczego mnie pomijasz? Przez przypadek czy wyszło ci coś bardzo złego? Sylwia xx nie przez przypadek, niech Pani jeszcze raz poda datę urodzenia :)

Gość gość
1.2.1980 pytałam czy będę mieć drugie dziecko.

Gość gość
gość dziś 1.2.1980 pytałam czy będę mieć drugie dziecko. xx Kladlam Pani karty kilka dni temu i chyba pokazalo mi przeszlosc, bo byly problemy z zajsciem w ciaze, pozniej ciaza (giermek pucharow) pozniej karta trudnego porodu i komplikacji, pozniej odwrocona 4 pucharow (ktora mowi w pozycji prostej o 2 dzieci) i na koncu rycerz pucharow - pani obecne dziecko. Normalnie bym wyslala odpowiedz, ze Pani bedzie w ciazy, tylko trudny porod Pania czeka, ale ta 4 puchary odwrocona zaprzeczala. Sprobuje jeszcze raz.

Gość gość
Masz taką dobrą pamięć czy zapisujesz sobie?

Gość gość
Agnieszka 24.07.93, myślę że ma pani racje bo ja czuje ze on udaje kogoś kim nie jest mówi tak elkowentnie ale tak naprawdę nie ma dużego wykształcenia itd jakby chciał na sile pokazać się z dobrej strony, zaimponować przez to coś ukryć coś , a ja mu nie ufam i nie deklaruje się wcale, dziękuję za wróżbe. Po za tym chciałam zapytać jeśli można o innego mężczyznę z którym byłam kilka lat już nie jestem bo jest bardzo toksyczny, zazdrosny itd i nie chce być ale on nie chce mi dać spokoju i mnie prześladuj***ardzo, czy on jest chory psychicznie czy wkoncu się odczepi niewiem jak zadać pytanie konkretnie, ja Agnieszka 24.07.93 a on Mariusz 20.11.88 czy kiedyś się uwolnie od niego on obrzydza mi życie xx czemu ma Pani dalej z nim kontakt? zaraz zobaczę co wyjdzie Xx Mam z nim kontakt wymuszony pisze smsy dzwoni ale to mogę zablokować, gorzej, że gdy gdzieś mnie zobaczy to wola mnie bez przerwy powtarza moje imię jak mantrę,jak obłąkany idzie za mną i nie słucha wcale jak mowie ze ma dać mi spokój tylko idzie i tak, stoi pod domem i wiele innych nAgnieszka 24.07.93, myślę że ma pani racje bo ja czuje ze on udaje kogoś kim nie jest mówi tak elkowentnie ale tak naprawdę nie ma dużego wykształcenia itd jakby chciał na sile pokazać się z dobrej strony, zaimponować przez to coś ukryć coś , a ja mu nie ufam i nie deklaruje się wcale, dziękuję za wróżbe. Po za tym chciałam zapytać jeśli można o innego mężczyznę z którym byłam kilka lat już nie jestem bo jest bardzo toksyczny, zazdrosny itd i nie chce być ale on nie chce mi dać spokoju i mnie prześladuj***ardzo, czy on jest chory psychicznie czy wkoncu się odczepi niewiem jak zadać pytanie konkretnie, ja Agnieszka 24.07.93 a on Mariusz 20.11.88 czy kiedyś się uwolnie od niego on obrzydza mi życie xx czemu ma Pani dalej z nim kontakt? zaraz zobaczę co wyjdzie Xx Mam z nim kontakt wymuszony pisze smsy dzwoni ale to mogę zablokować, gorzej, że gdy gdzieś mnie zobaczy to wola mnie bez przerwy powtarza moje imię jak mantrę,jak obłąkany idzie za mną i nie słucha wcale jak mowie ze ma dać mi spokój tylko idzie i tak, stoi pod domem, czuje przez niego taki ciezar na duszy, że przez niego nic mi się w życiu nie ułoży bo on zawsze będzie próbował mi to zniAgnieszka 24.07.93, myślę że ma pani racje bo ja czuje ze on udaje kogoś kim nie jest mówi tak elkowentnie ale tak naprawdę nie ma dużego wykształcenia itd jakby chciał na sile pokazać się z dobrej strony, zaimponować przez to coś ukryć coś , a ja mu nie ufam i nie deklaruje się wcale, dziękuję za wróżbe. Po za tym chciałam zapytać jeśli można o innego mężczyznę z którym byłam kilka lat już nie jestem bo jest bardzo toksyczny, zazdrosny itd i nie chce być ale on nie chce mi dać spokoju i mnie prześladuj***ardzo, czy on jest chory psychicznie czy wkoncu się odczepi niewiem jak zadać pytanie konkretnie, ja Agnieszka 24.07.93 a on Mariusz 20.11.88 czy kiedyś się uwolnie od niego on obrzydza mi życie xx czemu ma Pani dalej z nim kontakt? zaraz zobaczę co wyjdzie Xx Mam z nim kontakt wymuszony pisze smsy dzwoni ale to mogę zablokować, gorzej, że gdy gdzieś mnie zobaczy to wola mnie bez przerwy powtarza moje imię jak mantrę,jak obłąkany idzie za mną i nie słucha wcale jak mowie ze ma dać mi spokój tylko idzie i tak, stoi pod domem, wszędzie gdzie ja to on zaraz też i się przyczepia i nie odejdzie, obraża i wiele innych nieprzyjemnych sytuacji

Gość gość
Przepraszam ze tyle razy cos się pokręciło :(

Gość gość
gość dziś Masz taką dobrą pamięć czy zapisujesz sobie? Mam dobrą pamięć :) Nad każdą osobą się zastanawiam i to dużo zajmuje czasu wbrew pozorom. :)

Gość gość
to jeszcze raz ja agnieszka 15.01.1989 wróżko pisałaś o mojej przeprowadzce i możliwym poznaniu kogoś dlatego mam pytanie: poznałam przez internet chłopaka, on chce sie ze mna spotkac tylko boje sie odrzucenia i jego rozczarowania bo nie jestem zbyt ładna. Czy zdecydowac sie na spotkanie? Czy nie robic sobie nadziei i stresow? dziekuje

Gość Annn86
Witam. Juz mi Pani wrozyla. Wszystko mi się spelnilo z ogromna trafnością. Proszę mi jeszcze raz postawić karty. Co mnie czeka w sprawach uczuciowych ? To ważne dla mnie. Angelika 17.10.86

Gość Euclis09876545678900
czy mogę zadac dwa pytania? (dziewczyna ifinanse) czy wrozki jue nie ma dzis?

Gość gość
Pani Sylwio, a nie jest Pani przypadkiem juz w ciazy? Bo karty sobie zaprzeczaja:) Wysle, co wyszlo :)))

Gość gość
Pomineła mnie Pani więc pytam jeszcze raz,czy polepszy się moja sytuacja finansowa? Ania 10.04.92

Gość gość
Nie jestem w ciąży. W ogóle nie uprawiamy z mężem seksu. A ja marzę i o seksie i o drugim dziecku.

Gość gość
gość dziś Nie jestem w ciąży. W ogóle nie uprawiamy z mężem seksu. A ja marzę i o seksie i o drugim dziecku. xx To może wyjaśniać czemu zaprzeczają :) 1) cesarzowa - Znaczenie ogólne – Jako archetyp obfitości, płodności i kreatywności będzie prezentować te cechy we wszystkich aspektach życia. Cesarzowa to piękna, zadbana kobieta, młoda mama, ukochana kobieta, postać twórcza, opiekuńcza i mądra. Kiedy pojawi się w rozkładzie na jakikolwiek temat będzie symbolem powodzenia i przyjemności. Może także oznaczać kobietę oczekującą potomka w najbliższym otoczeniu. No, wiec to pokazuje, że ta ciąża jest mozliwa.. 2) odwrocone 3 puchary - nie bedzie powiekszenia rodziny w najblizszym czasie. 3) odwrocony Glupiec - Glupiec w pozycji prostej pokazuje ciaze nieplanowana, u Pani jest odwrocony. Z tego co Pani mowi to trzeba zadbac o relacje z partnerem :) Pozdrawiam :)

Gość gość
Jakbyś mi jeszcze powiedziała w jaki sposób o te relacje mam zadbać... ;-) A może to nie chodzi o dziecko z mężem?

Gość gość
Szczerze przyznam że nieraz myślę o rozstaniu i ewentualnym życiu z kimś innym. Od prawie 5 lat nie ma seksu w małżeństwie.

Gość gość
to moze ja poprostu zapytam... Damian 07.11.1989 1) Jak ulozy sie w koncu moja sytuacja finansowo materiala? bede dalej latami niewydolny zarobkowo? jak bedzie sie to ukladalo branzami kierunkami itp? 2) Czy znajoma (Martyna) z ktora obecnie sie czesto spotykam to szansa na cos wiecej? (jesli trzeba podam jej date i imie tylko musialbym poszukac sprawdzic)

Gość gość
co z moim zdrowiem? 20.02.1985

Gość gość
Ona wg kart cos do Pana czula, ale po prostu zmienila zdanie usmiech.gif Nie ma konkretnej odpowiedzi. Pozdrawiam, myślę, że to jednak nie zbyt odpowiednia osoba dla Pana usmiech.gif Zyczę szczescia usmiech.gif x Dzięki jeszcze raz. Też mi się wydawała nieodpowiednia, ale serce nie sługa. Opis (zwłaszcza jej osoby) w dużej mierze zgodny z prawdą. A odpowiedź na pytanie dlaczego zmieniła zdanie znam ;)

Gość gość
Angelika17.10.1986 proszę co u mnie w sercu i uczuciach

Gość gość
Wrozko od jak dawna się zajmujesz tarotem ?

Gość gość
Nie jestem wrozka, od miesiaca. Na reszte pytan odpowiem w wolnej chwili :)

Gość gość
Od miesiaca mam karty * Pisalam tu po to zeby zobaczyc jak to wyglada I czy sie sprawdza I zeby nauczyc sie interpretacji :)

Gość gość
czyli juz nie dzisiaj? szkoda myslem ze dostane odp na moje dwa pytanka z poprzedniej str :(