Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam Darmowa Wrozba Tarota

Polecane posty

Gość gość
Pan Dominik Tak patrzac na karty kontakt sie urwal, bo ta Pani jest osoba, ktora bardziej kieruje sie rozumem, umie stlumic w sobie emocje ta relacja nie byla wg niej dobra, byc moze byla znudzona, jest zajeta innymi sprawami lub pojawila sie 3 osoba u Pana lub u tej Pani. Na tą chwilę karty nie są przychylne, ale wszystko się może zmienić na lepsze :)

Gość gość
Jestem samotna. Czy widać w kartach zmianę sytuacji? Poznam kogoś? Może wskazówka gdzie szukać? Anna 12 pazdziernika, 87

Gość gość
Pan Dominik Zapytalam jeszcze czy macie Panstwo szanse na zwiazek 1) wisielec - Rutynowe myślenie i działanie mogło doprowadzić do sytuacji w której trzeba przystanąć, zawiesić chwilowo działania i przewartościować pewne aspekty naszego życia. Należałoby zadać sobie pytanie co jest Ważne a co Nie? Trudna sytuacja wymusiła na nas konieczność zmiany. Karta Wisielca kojarzy się z poniesieniem bolesnej straty, znalezieniem się na rozdrożu życia albo z sytuacją kiedy doszliśmy do granicy cierpliwości i wytrzymałości za którą jest już tylko możliwość transformacji. W codziennym życiu może to być np. utrata kogoś lub czegoś. Niezależnie co jest przyczyną trzeba będzie spojrzeć na życie z innej perspektywy. Dobrze więc byłoby nie robić niczego na siłę i popłynąć z prądem. W uczuciach trzeba będzie zapomnieć o przeszłości, wyciszyć emocje lub zastanowić się nad obecnym związkiem dokąd zmierza. 2) odwrocone 2 bulaw - Rozbieżność osobowości, nierówne pozycje lub spór w ustabilizowanym związku, nieszczęśliwe zakochanie, rozczarowanie, dokonanie złego wyboru, bycie pod czyimś złym wpływem 3) papiezyca - Karta Kapłanki jako archetyp wszystkiego co nieznane, mówi aby w danej sytuacji zawierzyć własnej intuicji, wsłuchać się we własny wewnętrzny głos. Zaleca nie spieszyć się z działaniem, poczekać na impuls z zewnątrz, zachować równowagę emocjonalną, ponieważ i tak doznamy „oświecenia” po wnikliwym zanalizowaniu sytuacji lub ostrzega że zetknęliśmy się z sytuacją, w której coś jest ukrywane. 4) odwrocony rycerz pucharow - Bezsensowne poszukiwania idealnego partnera, nieuczciwość w relacjach z bliską osobą. Napięta sytuacja w relacjach kiedy nie wiadomo kto wróg kto przyjaciel 5) odwrocona smierc - rozstanie, zmiany, zerwanie kontaktu 6) odwrocony giermek pucharow - giermek mieczy w prostej pozycji oznacza przyjazn, wiec nie bedzie mozna liczyc nawet na jakies relacje przyjacielskie. Koniec złudzeń.

Gość Danna86
Danuta 8.01.1986 proszę znów o wróżbę na milosc.

Gość gość
Pani Anna Na tą chwilę nie widać nikogo 1) Odwrocony As mieczy - wskazuje na opoznienia i przeszkody. 2) Cesarzowa - Urodziwa, bardzo zmysłowa, pociągająca kobieta, matka, żona, również partnerka, kochanka. Oznacza także kobietę na wysokim stanowisku, z silną osobowością, zaradną, wpływową. Kobieta adorowana, w centrum uwagi, podziwiana, szanowana. Kobieta będąca ucieleśnieniem ideału dla mężczyzny. 3) Odwroceni Kochankowie - Karta odwrócona – Strach przed uczuciowym zaangażowaniem, tęsknota, koniec miłości, toksyczny związek, kłótnie i nieporozumienia, nie liczenie się z potrzebami partnera, traumy wyniesione z poprzednich związków, zazdrość przyczyną rozpadu związku, problemy z podejmowaniem decyzji, niepewność własnych racji, niezadowalający układ towarzyski, nielojalność przyjaciół, nieszczęśliwy w skutkach romans. 4) 9 denarow - Niestety karta ta jeśli chodzi o związki nie jest pomyślna. Marzenia o idealnym partnerze. 5) Odwrocone 3 mieczy - rozczarowanie, Zamknięcie się w świecie wiedzy, izolacja od otoczenia, przeintelektualizowanie problemu. Samotność. 6) 8 buław - kontakt internetowy, smsowy, telefoniczny Nie było zadnej karty mezczyzny na ta chwile, ale wg kart jest Pani bardzo atrakcyjną osobą. Pozdrawiam

Gość gość
Proszę o wróżbe co widac w mojej relacji z tym mezczyzna ja Agnieszka 24.07.93 a on Krzysztof 11.07.86 proszę o wrozbe

Gość gość
Pani Danuto napiszę to co wyszlo, nie wiem czy Pani jest w zwiazku, ale pokazuje jakies problemy w sferze seksualnej :)

Gość gość
Wrozko dziekuje za poswiecony mi czas.Troche jestem zaskoczona,bo bardzo trafnie opisalas moje zycie uczuciowe,ktore raczej nie jest zbyt ciekawe.Wybacz,ze dopytam,ale czy jest jeszcze szansa na pozytywne zmiany?Co moge zrobic,zeby bylo lepiej ?Mozesz napisac jeszcze cos wiecej o tym mezczyznie,bo na razie nie za bardzo wiem,o kogo moze chodzic.Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam Sandra

Gość gość
Pani Danuta 1) Odwrocony Diabeł - problemy w sferze seksualnej. Karta odwrócona – Wykorzystywanie pozycji społecznej do złych celów, nadużywanie siły, skrajny materializm, uleganie wszelkim pokusom, głębokie uzależnienia od innych, nieumiejętność uwolnienia się spod wpływu jednego człowieka lub jakiejś grupy. 2) Odwrocony As Pucharow - Nieodwzajemniona miłość, rozczarowanie, ból, łzy, koniec romansu, utrata ukochanej osoby, seks bez miłości, samotność, niechęć do ludzi, nieśmiałość w kontaktach z płcią przeciwną 3) Odwrocone 4 puchary - Nowe plany, wyjście ze „skorupy” nadzieja na lepszą przyszłość, podejmowanie nowych wyzwań. Pogodzenie z życiem, nowe okazje towarzyskie i zawodowe (możliwa zmiana pracy) radość. Uwolnienie się z toksycznych, złych związków, obawa przed zawieraniem nowych. Kłopoty zdrowotne z powodu nadmiernego dogadzania sobie.

Gość gość
Pani Sandro mysle, ze to chodzi o tego mezczyzne, o ktorego mnie Pani kiedys pytala, trzeba sie odciac. Dopiero się pozniej zorientowalam, ze to Pani, a mialam nie klasc kart :) Nawet karty pokazaly, ze Pani problemy są natury emocjonalnej. Pozdrawiam i zyczę szczescia.

Gość gość
Dobrze moje ostatnie pytanie.Jak będzie wyglądać moja sytuacja finansowa Ania 10.04.92

Gość gość
Wrozko,ale jak to mozliwe,zeby on zywil do mnie uczucia ?To jest chyba ostatnia osoba,o ktorej bym pomyslala,ze cos do mnie czuje...

Gość gość
Mi ta karta pokazywala kiedys mojego bylego partnera, moze byc tak, ze Pani jest jakos z Nim emocjonalnie zwiazana, ale wg kart ta osoba czula do Pani pozytywne uczucia. :) Nie wiem czemu tak wyszlo, moze zle cos interpretuje... :) Pozdrawiam.

Gość gość
Dobrze,dziekuje raz jeszcze :)

Gość gość
W kartach wyszedl bardzo pozytywnie jako pozytywna osoba, nie wiem czego się Pani obawia :) niech Pani pomysli o tym co pisałam wczesniej, a wszystko będzie dobrze :) Pozdrawiam :)

Gość gość
A ja się przypominam .Kiedy zdan na prawojazdy.?Pani 36 l.

Gość gość
Dominik Dziękuję za wróżbę chociaż nie napawa optymizmem, wiele rzeczy się zgadza tylko nie wiem jak mam to rozumieć, że ona kieruje się rozumem i tłumi emocje, czyli coś czuła, ale ostatecznie stwierdziła że nie warto ryzykować? Czy może nie było nic a ja to wszystko nadinterpretowałem? Bo w sumie od niej to wszystko wyszło, naprawdę wygladalo na to że jej zależy, a potem wydarzyło się coś złego w moim życiu, co zresztą wyszlo w kartach u wtedy u niej nastapil zwrot o 180 stopni.. Z tego co Pani pisze najlepiej będzie o tym zapomnieć ale zostało trochę niedomówień które nie dają mi spokoju, w dodatku prześladuja mnie sny z nią związane. A tak generalnie to ona byla już w związku odkąd się znaliśmy wiec może ten człowiek się tam pokazuje? Ciekawe jest to ze jakiś czas temu pewna osoba podjela się również wróżby i tam wychodzilo jakieś nieplanowane spotkanie, wiec nie wiem w co mam wierzyć :P Co ma być to będzie.

Gość gość
Pan mi nie odpisywał, więc nie wiedziałam czy się zgadza. Generalnie potem kładłam karty jeszcze z pytaniem co ona do Pana czuje i z tego co pamietam to wyszlo 1) 2 puchary - oznacza zauroczenie i ona faktycznie cos do Pana czula 2) odwrocone 2 miecze - Stanie w miejscu, niemożność podjęcia decyzji.. Zdrada wynikająca z niezdecydowania partnera, związki z niewłaściwymi ludźmi, niedocenianie ze strony partnera, konflikty 3) nie pamietam trzeciej karty, albo odwrocony wisielec albo glupiec 4) rycerz pucharow - Karta może oznaczać też zdobywczą i dominującą kobietę .Obie te postacie nie są wierne, związki z nimi są ekscytujące, żarliwe, burzliwe, namiętne ale krótkotrwałe. To przedstawiciele romansów i miłosnych trójkątów, dla których nieustające podboje i stan zakochania są kwintesencją życia. Ogólnie znaczenie: Zapowiedź głębokiej zmiany w sferze uczuć lub jakichś dobrych pomysłów, wykorzystanie intuicji do rozwiązania problemów, sprawa o której się zapomniało powraca ze zdwojoną siłą, podróż drogą morską, podróż poślubna. W uczuciach: osoba zakochana, urokliwa ale niestała, sprawdzająca się w roli kochanka(ki),ulegająca silniejszemu partnerowi 5) jakas karta mowiaca o niedojrzalosci emocjonalej ( nie pamietam juz jaka to byla :) Ja myslalam, ze ona sama nie wie czego chce i ze to Pana postrzega jako tego Rycerza Pucharow, wiec sie wycofala, ale z tego co Pan mowi to najprawdopodbniej odnosilo się do jej osoby :)

Gość gość
Ona wg kart cos do Pana czula, ale po prostu zmienila zdanie :) Nie ma konkretnej odpowiedzi. Pozdrawiam, myślę, że to jednak nie zbyt odpowiednia osoba dla Pana :) Zyczę szczescia :)

Gość gość
Poprosze o wrozbe na przyszlosc i milosc. Anna 25marzec82. Dziekuje z gory.

Gość gość
Proszę o wróżbe co widac w mojej relacji z tym mezczyzna ja Agnieszka 24.07.93 a on Krzysztof 11.07.86 proszę o wrozbe xx Bardzo ciekawe karty wyszły, dlugo zna Pani tego mezczyznę?

Gość asiutka  1999
Czy iśc jutro na kartkówkę z matematyki, czy będzie kolejna 1

Gość gość
Wrozko, pominelas mnie. Sylwia

Gość gość
asiutka 1999 dziś Czy iśc jutro na kartkówkę z matematyki, czy będzie kolejna 1 XX Tak proszę iść na kartkówkę z matematyki :)

Gość gość
Proszę o wróżbe co widac w mojej relacji z tym mezczyzna ja Agnieszka 24.07.93 a on Krzysztof 11.07.86 proszę o wrozbe xx Bardzo ciekawe karty wyszły, dlugo zna Pani tego mezczyznę? Xx Spotkałam się raz z tym mezczyzna tylko on twierdzi ze się we mnie zakochal ja raczej nic nie poczułam, bo nawet go nie znam w sumie dobrze, znam go od kilku dni

Gość gość
Proszę o wróżbe co widac w mojej relacji z tym mezczyzna ja Agnieszka 24.07.93 a on Krzysztof 11.07.86 proszę o wrozbe xx Bardzo ciekawe karty wyszły, dlugo zna Pani tego mezczyznę? Xx Spotkałam się raz z tym mezczyzna tylko on twierdzi ze się we mnie zakochal ja raczej nic nie poczułam, bo nawet go nie znam w sumie dobrze, znam go od kilku dni xx Rozumiem, zapytalam, bo wyszly przy tym Panu dziwne karty trzeba uważać :) 1) Mag - jest to bardzo inteligentna osoba, wyksztalcona lub jeszcze się ucząca 2) Odwrocony wisielec + 3) wieza ten Pan moze miec powazne problemy w zyciu, lub ze sobą ogolnie, na Pani miejscu bym podeszła z dystansem. 4) 2 puchary - jest szansa na zwiazek, zauroczenie, miłość. Ogolna interpretacja dla tej karty Karta zakochanych symbolizuje wszelkie harmonijne związki, randki. pojednanie z przyjacielem, współpracę zawodową, kompromis, wzajemną pomoc. Może być symbolem spółki lub współpracy w interesach,podpisaniem ważnego kontraktu, niewinnego flirtu ale i oświadczyn, romansu, zaręczyn, małżeństwa, miodowego miesiąca, wzajemnego spełnienia w miłości. Namiętność, sympatia i empatia. Zakończenie sporów i nieporozumień. 5) Odwrocone slonce - może być w planach spotkanie, które może nie dojść do skutku. Ogolna interpretacja: Karta odwrócona – Odwrócone Słońce nie zapowiada wielkich problemów. Może się zdarzyć że pojawią się opóźnienia i przeszkody w planowanych sprawach. 6) Odwrocone 5 bulaw - W uczuciach kłótliwie i mało harmonijnie, problemy, mała wrażliwość na partnera. x Ogolnie ja to widzę tak, że macie Panstwo szansę na zwiazek, aczkolwiek bedzie to burzliwa relacja być może dlatego, że ten Pan ma jakies problemy w życiu. Pozdrawiam, ale jest szansa :)

Gość gość
Agnieszka 24.07.93, myślę że ma pani racje bo ja czuje ze on udaje kogoś kim nie jest mówi tak elkowentnie ale tak naprawdę nie ma dużego wykształcenia itd jakby chciał na sile pokazać się z dobrej strony, zaimponować przez to coś ukryć coś , a ja mu nie ufam i nie deklaruje się wcale, dziękuję za wróżbe. Po za tym chciałam zapytać jeśli można o innego mężczyznę z którym byłam kilka lat już nie jestem bo jest bardzo toksyczny, zazdrosny itd i nie chce być ale on nie chce mi dać spokoju i mnie prześladuj***ardzo, czy on jest chory psychicznie czy wkoncu się odczepi niewiem jak zadać pytanie konkretnie, ja Agnieszka 24.07.93 a on Mariusz 20.11.88 czy kiedyś się uwolnie od niego on obrzydza mi życie

Gość gość
Podam Pani ogolna interpretację dla tych kart Pani Agnieszko 1) Mag - W pytaniach o miłość będzie symbolem tej cudownej właściwej osoby. Dla kobiet może oznaczać wspaniałego, upragnionego mężczyznę i szalone przeżycia erotyczne 2) Odwrocony wisielec - Karta odwrócona – Pesymizm, brak energii, bierność, utrata spokoju, niechęć do jakiegokolwiek wysiłku intelektualnego, apatia, obłuda, ucieczka w nierealne światy, nerwowość, problemy emocjonalne. 3) Wieża - Znaczenie ogólne – Wieża to karta destrukcji, oznaczająca nagłe zdarzenie, które wstrząśnie dogłębnie dotychczasowym życiem. Może to być zewnętrzna fizyczna zmiana rzeczywistości , wstrząs psychiczny spowodowany okolicznościami albo jedno i drugie.W każdym razie będzie to jakieś gwałtowne zdarzenie. Na niespodziewane wydarzenia losowe nie mamy wpływu, jedynym wyjściem będzie zebranie w sobie siły duchowej do poradzenia sobie w tej sytuacji. Często budujemy ograniczające schematy, gromadzimy stare uczucia, emocje, raniące wspomnienia, zamykamy się w naszym świecie iluzji i stęchlizny mentalnej zatruwając siebie od środka. Albo wolimy nic nie robić marząc że samo się załatwi albo rozejdzie po kościach. Kiedy taki stan trwa zbyt długo może się zdarzyć , że los ześle jakieś wydarzenie, które potrząśnie psychiką aby wywołać zmiany i skierować życie na nowe tory. Takie doświadczenia bywają zbawienne dla nas ,choć mogą wywoływać bunt i lęk. Jednak bywają dobroczynne, ponieważ, pozwalają spojrzeć na życie z odmiennej, nowej perspektywy i dokonać zmian w życiu. Doznajemy przebłysku świadomości i zmieniamy swoje dotychczasowe sztywne i skostniałe poglądy, nawyki albo relacje. Stare przysłowie mówi „Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło” i o to tu chodzi.

Gość Kammi
Kamila 29.05.1986. Moja przyszłość w małżeństwie.

Gość asiutka  1999
Mogę nie iść, bo jutro dzień wagarowicza. Nadal radzisz żebym poszła.