Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam Darmowa Wrozba Tarota

Polecane posty

Gość gość
Hej wrozko tutaj Damian ten od Martyny chcialem ci tylko napisac ze sprawdzilo sie wlasnie zlamala mi serce :( kolejna dziewczyna juz ale to nie bylo tak jak zasugerowalas ze nie posiwiecam jej uwagi... poprostu okazalo sie ze chce mnie naciagnac na pieniadze :( :( :( :(

Gość gość
Witaj wrozko- Tomek 15-10-79 co w milosci i czy bede bogaty? :P

Gość gość
j tez od razu chce zadac pytanie jesli moge :/ przypomne sie Damian 07.11.1989 gdzie znajde ta dziewczyne dla siebie jk szukac gdzie szukac takiej co juz mi nie zlmie serca nie odejdzie nie oszuka mnie itp takiej jaka mi sie po nocach sni jesli sie da to porosze jak najdokladniejsza interpretacje

Gość gość
gość dziś Hej wrozko tutaj Damian ten od Martyny chcialem ci tylko napisac ze sprawdzilo sie wlasnie zlamala mi serce smutas.gif kolejna dziewczyna juz ale to nie bylo tak jak zasugerowalas ze nie posiwiecam jej uwagi... poprostu okazalo sie ze chce mnie naciagnac na pieniadze smutas.gifsmutas.gifsmutas.gifsmutas.gif Xx A czemu Pan tak mysli, ze ta kobieta chce Pana naciagnac na pieniadze ? Staram sie sugerowac pozytywne rzeczy , poniewaz karty to jedno...ale przede wszystkim wazne jest pozytywne nastawienie. ;)

Gość gość
bo doprowadzilem do sczerej rozmowy gdzie niestety wszystko mi powiedziala wprost :( :( :( :( nigdy nic nie znaczylem

Gość gość
ogolnie dowiedzielm sie sporo o naszej relacji i niestety bylem porostu utrzymywany w takim "stanie zawieszenia" duzo falszywych sygnalow coraz mnie konkretow za to kwoty zaczynaly sie coraz wyzsze.... :( :( :( przedwczoraj za namowa kumpla zapytalem (nie wspominajac o pieniadzach) co dalej z nami i gdy sie okazalo ze nie zamierzam odpuscisc bez odpowiedzi to ona pekla i powiedziala jak naprawde to widzi :( :( :(

Gość gość
Wrozko wróć czekamy :)

Gość gość
Czy powinnam zamknąć interes czy uda mi się go utrzymać? Maria 15.12.1971

Gość gość
ja tez czekam na swoja odp na kolejne pyt :(

Gość gość
Halo jesteś wrozko?

Gość gość
Olała nas,już jej się nie chce

Gość gość
Ludzie ogarnijcie się! Kobieta ma swoje życie, pracę, przyjaciół. Nie może non stop siedzieć przed komputerem. Korona wam z głowy nie spadnie jak poczekacie :3

Gość gość
Chociaż by napisala nam wrozka czy w ogóle będzie tutaj :)

Gość gość
Jakby mialabyc to by napisała

Gość gość
Wrozko wróć prosimy

Gość gość
Znikła:-(

Gość gość
Jaki będzie dla mnie dzień 3.08.2016.pani S.

Gość gość
Wszystko się sprawdziło.Dziekuję,Mam jutro rozmowę w sprawie pracy,jak powiedzie się ,czy się uda ?Ona24.051979.

Gość gość
Witam,Czy spotkam kiedys faceta ktorego pokocham szczerze z wzajemnoscia? Dorota 24.10.1980 ;)

Gość gość
Chcialam napisac,ze bardzo duzo mi sie sprawdzilo z Pani wrozb,Czy zaglada tu jeszcze Pani? Chcialam o cos dopytac...

Gość gość
Witam,Czy spotkam kiedys faceta ktorego pokocham szczerze z wzajemnoscia? Dorota 24.10.1980 oczko.gif X Witam pokazuje mi sie przy Pani zainteresowany mezczyzna 1) rycerz bulaw 2) kontakt bardziej telefoniczny, smsowy, przez internet - 8 bulaw 3) 5 bulaw + 10 bulaw jakas klotnia i rozstanie, zerwanie kontaktu 4) 3 pucharow - trzecia osoba w relacji 5) odwrocona moc - bezsilnosc. Nie wiem czy to Pani aktualna sytuacja, ale wyglada mi to na rozczarowanie. Pozdrawiam :)

Gość gość
Chcialam napisac,ze bardzo duzo mi sie sprawdzilo z Pani wrozb,Czy zaglada tu jeszcze Pani? Chcialam o cos dopytac... X Jakie pytanie ?

Gość gość
Kiedy zajde w ciaze jestem po leczeniu juz,teraz mam przerwe od lekow 87.06.29

Gość gość
W lutym pisala Pani o problemie z zajsciem no i spr sie,bo staram sir juz dlugo,pisala Pani,ze z pomoca lekarska i czy widac mniej wiecej ile to jeszcze potrwa? Pozdrawiam Kasia

Gość gość
witam, czy ja również mogę prosić o wróżbę? Magdalena, 24.06.90 Co karty pokazują w milości u mnie w najbliższym czasie? Czy poznam kogoś, czy stworzę z kimś zwiazek? Dziękuje z góry :)

Gość gość
1. Krolowa denarow - pani karta 2. Odwrocona kaplanka - często oczekiwanie na dziecko może się przeciągnąć do 2 lat, natomiast jeżeli już rodzi się dziecko to jest dość delikatne, natomiast ma bardzo wzmocniona energetykę dotycząca i intelektu i tego jak się uczy, jak będzie się uczył w przyszłości , dotyczącą jego rozwoju nawet od tych wczesnych dni, wczesnych tygodni. Kapłanka jest bardzo intelektualna kartą stąd też te dzieci, które wychodzą spod jej patronatu bardzo często są dziećmi naprawdę mądrymi. 3) giermek bulaw - dziecko. Pozdrawiam :)

Gość gość
Dziekuje serdecznie

Gość gość
witam, czy ja również mogę prosić o wróżbę? Magdalena, 24.06.90 Co karty pokazują w milości u mnie w najbliższym czasie? Czy poznam kogoś, czy stworzę z kimś zwiazek? Dziękuje z góry usmiech.gif X 1) 2 denary - dwie opcje, niezdecydowanie. Pora na zmiany. 2) 8 bulaw - nowe znajomosci, staly kontakt, ale nic powaznego. 3) 10 bulaw odw - nadmiar obowiazkow, duzo na glowie, przytloczenie problemami. To jest również informacja , że w nowe znajomości, w nowe realizacje kontaktów z drugim człowiekiem wnosimy pewien rodzaj bagażu starych problemów czy starych obciążeń , które będą czy nam się to podoba czy nie rzutowały w przyszłości na tą naszą realizację danej znajomości. Karta oznacza tez zazdrosc 4) krolowa pucharow - atrakcyjna, czula i wrazliwa kobieta + karta swiat skupia sie Pani raczej na sobie, na samorealizacji + kolo fortuny czekanie na kogos odpowiedniego, przeznaczonego nam.

Gość gość
naiwni głupcy tarot jest grzechem ktury sprowadza cierpienie chcecie czy nie bedziecie cierpiec gdy zaczniecie cierpiec to wam te slowa sie przypomna

Gość gość
Bardzo prosze o rozklad dla mnie Czy Daniel nawiąże ze mna kontakt? Ja Agnieszka 07.09.83