Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość persia

Jak myślicie czy więcej jest facetów powyżej 190 cm wzrostu, czy poniżej 170 cm

Polecane posty

Gość persia

Jak wiemy zarówno facet o wzroście powyżej 190 co jak i poniżej 170 cm to unikaty. Jak myślicie czy więcej jest facetów powyżej 190 cm czy karłów poniżej 170 cm ?

Gość gość
Osobiście uważam że więcej jest tych niskich. A facet powyżej 190 który nie byłby chudy jak tyczka i miał dobrze dopasowane do swojego wzrostu ubranie to prawdziwy unikat.

Gość gość
następna co leci na wzrost faceta

Gość gość
A ja uważam że bardzo mało jest facetów poniżej 170 cm wzrostu. Częściej już spotkać faceta co ma 2 metry niż karła poniżej 170 cm.

Gość gość
facet powinien miec tak 175-178 te po 190 to lipa, mam 162 wzrostu i dla mnie taki za wysoki. Nie lubie wysokich.

Gość gość
tyle samo jest facetów 190 cm co ponizej 170 cm rzadkość to kolesie 200 cm

Gość gość
Nie lubisz bo sama jesteś niska:P a ja mam 175 i lubie wysokich facetów:D

Gość mrucia
Nie zgodzę się z tym powyżej. O wiele więcej jest w Polsce facetów o wzroście 200 cm, niż karłów poniżej 170 cm. Facet o wzroście 168-169 cm to rzadkość, młodych takich w ogóle nie ma chyba że starsi.

Gość gość
Jakoś praktycznie nie widzę tych 2metrowych. Tacy 190-195 też sie zdarzają niezbyt często.

Gość gość
mam 182 cm i chciałbym mieć taką do 170 cm kobitke nie więcej.

Gość mrucia
Karła poniżej 170 cm we wieku 20-30 lat też nigdy nie spotkałam. Takich facetów po prostu nie ma, każdy ma powyżej 170 cm.

Gość gość
A ja mam 192cm i ideał kobiety dla mnie to szczupła dziewczyna o wzroście 175-180:P

Gość gość
kiedyś lata temu przeciętny wzrost dla kobiet byl 160 pare i nie byly uwazane za niskie. Co za głupie czasy. Ja sie nei czuje źle z tym wzrostem. Grunt żeby proprcje byly zachowane, a wzrost.. nie jest az taki wazny

Gość gość
U kobiet wzrost nie jest tak ważny, z tym się zgodzę. Natomiast u faceta wzrost to podstawa i minimum te 170 cm musi być. Facet poniżej 170 cm to istne dno nienadające się do sexu i tyle.

Gość gość
gość dziś A ja uważam że bardzo mało jest facetów poniżej 170 cm wzrostu. Częściej już spotkać faceta co ma 2 metry niż karła poniżej 170 cm. x sama mam 170 cm wzrostu i często widuję mężczyzn niższych ode mnie.na pewno częściej niż takich +190

Gość gość
taką małą kobiete niewygodnie się bzyka po bożemu dlatego najlepiej na jeżdżca i od tyłu.

Gość gość
a takich dużych mężczyzn sie w ogóle nie bzyka bo tego sie nei da bzykac - jest takie górwa szkaradne ze az kwiaty więdną i woda gnije w kranie bucu

Gość gość
Nie od dziś wiadomo że im facet wyższy, tym lepszy w łóżku. Sorry, ale ja bym nie chciała aby bzykał mnie karzeł o wzroście 168 albo 169 cm, bo wiem że by to robił nieudolnie i po prostu żałośnie :( Zdecydowanie wolałabym aby miał 175 cm albo 180 cm. 170 cm też od biedy może mieć, ale jednak trochę za niski...

Gość gość
napisałem tylko, że nie wygodnie i podobają mi się niskie bo jestem z taką a wysokich nie lubię bo mi na nerwy działają .

Gość gość
taką małą kobiete niewygodnie się bzyka po bożemu dlatego najlepiej na jeżdżca i od tyłu. xxx Złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy:P