Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemki paszczury

Czy niemki też mają takie kompleksy jak polki odnośnie wyglądu?

Polecane posty

Gość niemki paszczury

bo jak niemki to takie paszczury to powinny się masow wieszać lub pod pendolino.

Gość gość schmidt
niemki nie mają takich kompleksów, tylko słowiańskie szmaty, bo poza ( niekoniecznie ciekawą ) urodą nie mają NIC do zaoferowania

Gość gość
nie niemki, jak na narod niemiecki przystalo od wiekow, nie ma sobie nigdy nic do zarzucenia; w ogole nie patrza na to jak wygladaja (na innych tez nie ;) ) i malo ktora robi cokolwiek by poprawic cos w swoim wygladzie (jedyny przypadek jaki znam, to polka mieszkajaca w niemczech od malego, ktora przez cala podstawowke miala krzywy nos - widoczna krzywizna. a kiedy ja spotkalam w okolicach 20tki miala juz zrobiony ladny prosty nosek :)

Gość NIEMKI TO MADRE KOBIETY
Niemki maja opinie innych,obcych gdzies w doopie i PRAWIDLOWO !!!!

Gość gość gizda bukino
a durne słowiańskie kúrwy muszą się prześcigać w tym która więcej tapety na ryja przyklei, żałosne szmaty

Gość gość
ale z Ciebie BURAK ,gosciu pietro wyzej... :( POLKI lubia byc zadbane,podkreslac,wydobyc urode,co w tym zlego ?

Gość gość
wydobyć gòwno nie urode, urode to się ma albo nie, wydobyć to możecie ale wewnętrzne kúrwy z siebie, żałosne jesteście aż prawie mi was szkoda szmaty

Gość gość
Niemki to mają klase i są pewne siebie, bez względu na wygląd, a polki, na ryja kg tapety aby się dowartościować bo we łbie tylko gòwno krowie zamiast rozumu, jesteście dnem i zawsze nim będziecie, właśnie przez takie kúrewskie rozumowanie szmat

Gość gość
WLsnie wystawiles sobie swiadectwo jaki Ty glupi,burakowaty prosty kolek jestes,ograniczony... Jak mozna kogos oceniac po makijazu... tak postepuja ograniczeni,glupi ludzie...

Gość gość
A dlaczego maja kompleksy? Bo polacy oczekują lalek w stylu siwiec, mezczyzni na zachodzie patrza na charakter. Swojego czasu pol roku kieszkalam w holandii. I tam widzialam o wiele wiecej par typu przystojny facet+ przecietniara a nawet malo urodziwa kobieta. Nalo tam jest par ladna ladka+ kiepski facet. W Polsce natomiast odwrotnie. Par gdzie to kobieta jest ladna a facet kiepski spotykam co krok a par przystojny i niezbyt urodziwa nie ma prawie wcale. Nigdy nie slyszalam by niemiec, wloch czy holender powiedzial w oczy kobiecie ze jest brzydka a u polakow to powszechne. Im bardziej na wschod tym faceci oczekuja zywych barbie nie dajac wiele w zamian

Gość gość
Może Niemki zwykle piękne nie są ( choć nie można generalizować, napewno można znaleźć perełki, sama widziałam w Berlinie kilka ładnych), ale kompleksów to one nie mają bo mają przeważnie tyle kasy ,że moga sobie to i tamto poprawić no i kasa z pewnością poprawia im samopoczucie

Gość gość
07:27- no niestety to prawda, u nas jest inna mentalność, bardziej wschodnia

Gość gość
Niemki generalnie nie mają jakichś specjalnych kompleków. Aborcja na życzenie jest w Niemczech dostępna i refundowana przez NFZ. Prostytucja jest zalegalizowana i prawnie uregulowana. Wiele młodych Niemek chodzi z wytatuowanym np. całym ramieniem, i nikt nie przywiązuje do tego uwagi. O czym myśli przeciętna, 30-letnia Niemka ? Sądząc po wpisach na FB, to głównie o serialach telewizyjnych, najczęściej z brutalną przemocą.

Gość gość
to ja z 7. 27 właśnie. Mnie w Amsterdamie podrywały takie towary, na jakie w Polsce nawet bym się nie odważyła oczu podnieść.

Gość gość
W Polsce to nawet zwykły pasztet podlaski na ciebie nie spojrzy. Bo tu jest Polska właśnie. Chory kraj.

Gość gość
No właśnie bo tam jest inna kultura, a w Polsce nawet ci faceci co urodą nie grzeszą mają wymagania bo tutaj facet myśli, ze jak jest FACETEM to wystarczy, nie musi byc przystojny, ale kobieta to musi być jak modelka bez skazy, a na zachodzie faceci może zdali sobie sprawę ,ze też muszą cos sobą reprezentować

Gość gość
Zresztą nieraz się spotkałam w Polsce z tym, ze faceci nieatrakcyjni czy niscy mieli o sobie wielkie mniemanie tylko dlatego, ze mieli trochę wiecej kasy i mysleli, ze żadna laska im się nie oprze i to powinien być wielki zaszczyt dla mnie, ze oni w ogóle do mnie zagadali :D Powinnam być dumna, ze wybrali wlasnie mnie, a oni mogą mieć wielki brzuch czy być brzydcy i zaniedbani, za to ja to jestem kobieta no to ode mnie się musi wymagac

Gość gość
Gdyby nie ci Polacy co patrzą na wygląd to Polki wyglądałyby jak zachodnie pasztety. Dzięki wybrednym Polakom jakoś wyglądacie

Gość gość
No właśnie niedługo Polki to będą takie pasztety, że my, Polscy mężczyźni będziemy musieli żon szukać wśród Ukrainek bo przy żadnej Polce nie stanie nam