Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić? Kogo wybrać?

Polecane posty

Gość gość

Cześć, 3lata poznałam chłopaka w internecie, od Początku mi się podobał, ale nigdy się nie spotkaliśmy mimo uczucia, rozstawalismy się i wracaliśmy do siebie, później jednak rozstalismy się a ja wciąż go kochałam. Podczas wakacji poznałam chłopaka, świetny charakter, dobrze wychowany, po prostu -ideał. W poprzednich związkach faceci trzymali mnie na dystans, nie byłam dla nich najważniejsza. Natomiast z tym chłopakiem było inaczej, starał się o mnie, potrafił że mna się spotkać w każdej chwili, w końcu stało się zaczęliśmy że soba być. Ja nieestety przez doświadczenia z poprzednich związków nie umiałam się w pełni zaangażowac i pokazać że kocham. On zaczął czuć się źle i zerwalismy z tego powodu. Ale chwilę po zerwaniu, zaczęłam żałować, zaczęłam czuć że to może jednak on jest tym z którym chce być. Przekonałam go ze kocham i wróciliśmy do siebie. Niedawno znowu sytuacji się powtórzyla i zerwalismy, tzn on zerwał twierdząc że go nie wspieram i krytykuje jego pasję(owszem nie popieram jego pasji, ponieważ boję się o niego, nie raz coś sobie zrobił przez to), bardzo żaluje że jestem taka oschla. W dodatku parę dni przed zerwaniem znowu napisał do mnie chłopak poznany w internecie, jak się okazało oboje wciąż coś do siebie czujemy. Ja czuję że obu ich kocham, obu potrzebuje. Co mam zrobić?

Gość gość
Co zrobić ... Cholibka, ciężkie pytanie, ale rozwiązanie pewnie jeszcze cięższe ... A mianowicie - dorośnij dziecko. Dorośnij do cholery. Jak nie potrafisz wytrzymać w żadnym związku to po kiego wała się w nie pchasz. Zostaw ich i niech sobie ułożą życie z normalnymi, dojrzałymi dziewczynami.