Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy pomozcie, czy od ząbkowania dziecko moze sie mocno pocic?

Polecane posty

Gość gość

Corka ma 15 miesiecy. Dzisiaj podczas popoludniowej drzemki tak spocila sie na glowie, ze krople jej splywaly, a piduszka mokra tak, ze w pierwszej chwili myslalam, ze pielucha przeciekla. Tylko na glowie byla mokra. Przed chwila zaczela plakac, poszlam do niej i taka sama sytuacja. Temp w pokoju odpowiednia, corka nie ma goraczki. Ubrana jedt tylko w jedna warstwe. Zmartwilo mnie to, ale ... corce wychodza obie gorne czworki i jeszcze dzisiaj zauwazylam, ze dolna trojka sie pcha do wyjscia, dziaslo opuchniete. Myslicie, ze to moze byc przyczyna?

Gość gość
Moja druga córka tak się poci, starsza tak nie miała.. myślę że to może być od ząbków, może ją przykrylas za bardzo?

Gość gość
Jest lekko przykryta i tylko do brzuszka, a poci sie na glowie tylko. Nigdy wczesniej nie bylo sytuacji, zeby az tak sie spocila.

Gość gość
Mój się tak poci w trakcie snu. Idą mu 4 sztuki. Same " czwórki". Na pewno nie jest za ciepło okryty ani ubrany. Też ma 15 miesięcy

Gość gość
A dajesz witvD? Moje dziecko tez tak sie pocilo glownie glowa, dr zlecila podawac wit d.