Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TW globus

Przespałem się z sąsiadką, trochę mnie poniosło bo jest starsza od mojej mamy

Polecane posty

Gość TW globus

Witam! Mam 22 lata, mieszkam w Będzinie (niewielkie miasto woj. Śląskie), nie dawno bo 2 tyg temu, miałem chwilę słabości i przespałem się z moją sąsiadką Uwaga 56 letnią rozwódką. różnica 34 lat jest spora. Nie ma mowy o miłości, Po prostu wiedziałem że się jej podobam, zawsze była dla mnie miła, nie raz żartowaliśmy, twarz ma bardzo przeciętną ale figura naprawdę jak by była te 15 lat młodsza. Piersi jeszcze jędrne. Zachodziłem do niej a to porzyczyć coś, a to w sprawach lokatorskich, aż wkońcu stało się w sobotę wieczorem zaprosiła mnie do siebie, żebym pomógł jej w przemeblowaniu, skończyliśmy w łóżku. Do dzisiaj mam wyrzuty sumienia, bo seks z kobietą która jest strasza od mojej mamy trochę sprowadza mnie do niskiego poziomu. Dziwnie się z tym czuje, Ona rozumie że to jest tylko chwilowa znajomość i nie naciska, zdaje sobie sprawy że nie ma szans na nic więcej, aczkolwiek mam propozycje żeby do niej wpadać No coż można powiedzieć darmowy seks, ale z drugiej strony czy to nie jest wsty?

Gość gość
heh no jesteś w takim wieku że myślisz chujem. Ale chłopie to nie jest dobre, spać z kim popadnie, to niszczy nas od środka. Seks ma być formą miłości wyrażeniem jej a sorry co ty możesz wyrazić w miłości babce podchodzącej pod 60 tke?

Gość gość
a może tak znajdź se dziewczyne w twoim wieku i ożeń się nie miałbyś takich dylematów. ale pewnie żadna cie nie chce...

Gość gość
kurwa słyszałem o romansach 20 laków z 40 tkami, ale no 56 lat. jesteś gigant. z drugiej strony po tej histori można ocenić twój poziom umysłowy

Gość TW globus
gość dziś Kto powiedział że nie mam dziewczyn w swoim wieku? Uwierz mi mam, i to nie jedną. Lubie seks i nie marnuje okazji jak się nadarza a nie moja wina że nadarzyła się z babką 56 letnią. Poniosło mnie i trochę mnie to gryzie

Gość gość
Chłopie, no przesadziłeś szanuj się troszkę 56 lat? przecież nawet mój wujek a to stary lowelas by się brzydził. On ma 59 lat na karku, a gustuje w 40 stkach i powyżej 48 nie wchodzi.

Gość gość
na starej piczy mlody czficzy,kozystaj dalej dopuki sie da potem zona cie niezdradzi mowiac ze po 2 min sie zlewasz;-)

Gość gość
AUTOR TEGO WĄTKU MUSI BYĆ NIEZŁYM IDIOTĄ ALBO DESPERADO NIE Z TEJ ZIEMI. 56 letnia dziennikarka może wzbudzać jeszcze zainteresowanie, albo aktorka Ale 56 letnia sąsiadka to uwierzcie mi nie wzbudza zainteresowania nikogo. No ja sobie wyobrażam jak ona musi wyglądać Człowieku czy ty się szanujesz? Ja mam babcię 84 lata nie skusiłbyś się? Byłaby zadowolona że ma chłopaka młodszego niż jej wnuczek ja mam 30 lat .

Gość gość
dajcie spokoj,przeciez napisal,ze zgrabna i jedrne piersi miala.niejedna po 30 wyglada jak locha nieraz.

Gość gość
NO PIersi piersiami, ale jej picza. No k***a w wieku 56 lat jest tak rozjechana jak wrota od stodoły. nie no ble