Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet. Szukam porady.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Przedstawię Wam pokrótce moją szybka historię.. W weekend odbyła się impreza biznesowa, na której miałam okazję pracować. Poznałam tam faceta - ale co to był za facet! Ideał! Niestety, przez natłok obowiązków tamtego wieczoru, tylko się zapoznaliśmy, kiedy podszedł wyjaśnić mi pewne kwestie dotyczące mojej pracy. Skończył swoje obowiązki dużo wcześniej ode mnie, akurat się przypadkiem minęliśmy kiedy wychodził; pożegnał się, życzył powodzenia i wyszedł. Namieszał mi w głowie.. Postanowiłam napisać do niego na słynnym fb.. Może to dziecinne, ale innego wyjścia nie było. Okazało się, że jest starszy o 7 lat. Oboje jesteśmy po 20stce, więc aż tak nie było tego widać, choć zdziwiła mnie aż taka różnica wieku. Zapytałam o samopoczucie, odpisał, rozmowa nam się trochę rozwinęła, ale tylko na ten jeden dzień. On pracuje i studiuje w innym mieście, a ja mam pracę w jego mieście rodzinnym. Nie chciałabym się narzucać, ani wyjść na "desperatkę" jak to można śmiało stwierdzić.. Myślałam nad niezobowiązującą propozycją spotkania się na kawę, gdyby wpadł do nas do miasta.. Tylko czy wypada kobiecie? Tym bardziej, że się kompletnie nie znamy. Nie wiem co zrobić, mam mętlik w głowie. Jak postąpilibyście na moim miejscu?

Gość gość
nie wypada

Gość gość
Wypada!! To znaczy twoją pewność siebie!!!

Gość gość
Sama zadecyduj :)

Gość gość
Twój wybór :-D

Gość gość145
Myślę że możesz spróbować. Ja do swojego aktualnego faceta tez napisałam na fb, później wspólnie postanowiliśmy ze może jednak warto się poznać, a dziś jesteśmy razem :) raz się żyje, wiec działaj!

Gość gość
Ale jak to zrobic w najlepszy sposob? Jakich słów użyć, zeby nie było ze sie narzucam, bo tego najbardziej sie obawiam..