Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak uratować nasze małżeństwo? Wszystko się sypie...

Polecane posty

Gość gość

Darujcie sobie krytykę, proszę, czasu już i tak nie cofnę. W liceum zaszlam w ciążę, urodziłam blizniaki. Zamieszkalismy razem z chlopakiem w niedlugim czasie. Teraz studiujemy, rodzicow stać, zeby nas utrzymać. Wyjechaliamy do miasta 50km, bo w naszym nie ma uczelni. Dzieci maja 4 lata, chodzą do przedszkola i na szczęście udaje nam się kończyć zajecia przed zamknięciem placowki. Mamy dosyć trudne kierunki i malo czasu dla siebie... Do tej pory jakoś leciało, ale od jakiegos czasu jest kryzys. Rozmawiamy ze sobą tylko o tym, co zrobić, kupic, o dzieciach itp. Domem w całości zajmuje się ja. Sprzatam, gotuje obiad codziennie wieczorem na następny dzień, robię zakupy. On jedynie wykapie i położy dzieci, czy się nimi zajmie, ale to nie zawsze. Jak powie, że musi się uczyć, to ją choć też muszę, zawsze zajmuje się dziećmi. O 5 wstaje, żeby ogarnąć dzieci i siebie, więc jak o 22 klade się spać, to chyba nie jest to dziwne. A on by chciał o północy się seksic. Nosz kurfa. Najlepsze jest to, że prawie codziennie o 20 jak dzieci pójdą spać, to się kochamy. A on mówi, że tak to rutyna i chce w innej porze... No i się poklocilismy o to. Później on poszedł sobie z kolegami do klubu, wrócił o 4. Nie byłam zachwycona, ale nie zabroniła mu. Potem ja wyszłam, to nie podobało mu się to. Chciał, żebym ubrala spodnie, płaskie buty i bluzkę pod szyję. Ha ha co on myśli, że będę wygladac jak 5 koło u wozu? To ja mu kazalam ubrać wtedy sweter w rąby. No mniejsza z tym, źle jest... Nie chce, żeby tak było, kocham go i nie chce żebyśmy się rozstali... Poradzcie proszę :((( Teraz od jutra mam wolne, to może się coś poprawi. Co mam zrobić żeby było lepiej?

Gość gość
Rozmawiajcie. Nie ròbcie sobie na złość, to do niczego nie doprowadzi. Rozumiem potrzebę seksu o ròznych porach, ale by tak było, musisz być wypoczèta. Niech mąż więcej się udziela w domu, to ty będziesz chętniejsza . Przyczyna i skutek. To dla niego za trudne do zrozumienia?? Moze załozyc sweter w ROMBY, a ty cos spokojniejszego. Jesteś w związku i masz dzieci, robienie z siebie wyluzowanej laski nie uchodzi.

Gość gość
on już dyma inne, na 100%, bez jaj i bez gumy