Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie znaleźć takiego faceta?

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym poznać mężczyznę. Pełnosprawnego fizycznie i umysłowo. Zaradnego. Opiekuńczego. Szanującego kobiety. Wiernego. W wieku 25-35 lat. Albo i ciut więcej. Pracującego. Nie musi zarabiać kokosów, wystarczy żebyśmy wspólnymi siłami byli w stanie zapewnić sobie w miarę bezstresowy byt. Wysokiego. Albo najlepiej bardzo wysokiego. O zdrowej sylwetce. Najchętniej rasy białej. Ale poza tym nie mam jakichś skrystalizowanych wymagań co do wyglądu. Potrafiącego zmyć po sobie naczynia czy odgrzać obiad, wrzucić swoje gacie do pralki. Nie ćpającego. Nie nadużywającego alkoholu. Inteligentnego. Z poczuciem humoru. Wolnego. Tyle. Istnieją jeszcze tacy?

Gość gość84
Niestety nie jestem zbyt wysoki :P Oraz... Takie rzeczy to tylko w erze...

Gość gość
Ostatnio w plusie tez tak maja:D

Gość gość
Wysoki i pełnosprawny fizycznie się wykluczają no chyba ,że masz na myśli takiego z 185 cm.

Gość gość
Odpadam bo - mam 24 lata - nie jestem wysoki mam tylko 180 cm - aktualnie nie zarabiam bo nie pracuje czyli mam za mało lat za mało wzrostu i za mało kasy

Gość gość
Ja mam takiego ,tylko jest niski. I nie jestem.pewna czy wierny;) ale reszta dokladnie jak z Twojego opisu , nawet lepiej bo obiad sam.porrafi dla nas ugotowac , zarabia duzo i jest swietnym ojcem. Ma 25 lat

Gość gość
Autorka szuka ideału a gość dziś zaakceptowała to, że jej chłopak, z którym ma dziecko jest normalny i ma wady

Gość gość
Do 8:28, oczywiscie za akceptuje wady. Za stara jestem na czekanie na ksiecia z bajki , skupiam sie bardziej na tym zeby dawac cos od siebie ;) poxa tym jestem.po przejsciach i wiem.zetrafic na takiego faceta jest ciezko. Pozdrawiam serdecznie

Gość gość
Ja taki jestem, na prawdę i nie sądzę abyś miała wygórowane wymagania. Mam 25 lat...

Gość gość
gość dziś Jesteś taki a pewnie nawet nie miałeś dziewczyny wiesz dlaczego? Bo nie jesteś idealny.

Gość gość
Jeżeli jesteś ładną, wysoką (powyżej 180 cm wzrostu) naturalną blondynką, zgrabną, z dużym biustem, zaradną, inteligentną, potrafiącą gotować, dobrą w łóżku, w wieku 20-26 lat - to zgłaszam się, spełniam twoje wymagania.

Gość gość
Mam 175. Chyba na wysoką kobietę jeszcze ciężej trafić... gość dziś a co to za bzdurka? :)

Gość gość
gość 8:28 nie szukam ideału, szukam normalnego faceta. Który nie będzie na mnie próbował podnieść ręki i któremu nie trzeba pieluch zmieniać. Dorosłego, dojrzałego, samodzielnego. Który będzie dawał mi poczucie bezpieczeństwa. Gdybym szukała ideału, to zrobiłabym jedną listę cech wyglądu, a drugą tego, co ma robić żebym ja już nic nie musiała. Chcę być z kimś, kto będzie miał też swoje życie poza mną i sama to życie chcę mieć.

Gość gość
Niestety jestem za stary. No i żonaty :)

Gość gość
takich jest pełno ale ty szukasz ideału i nie wypisałaś wszystkiego czego oczekujesz. Gdybyś oczekiwała tylko tego co napisałaś to już byś przebierała w takich mężczyznach jak we wszach we włosach

Gość gość
Nie chcę nic ponad to o czym napisałam. Nie interesuje mnie jaki ma rozmiar stopy czy fiuta, jaki ma kolor oczu, czy ma sześciopak i z czego tam jeszcze baby robią problemy. Nie obchodzi mnie jego wykształcenie, zawód ani hobby. Nie musi umieć gotować jak szef kuchni, umieć naprawić radia ani wieszać równo zasłon. Może mieć dzieci, może ich nie mieć. Czego więcej miałabym wymagać?

Gość gość
A z jakich okolic jesteś Autorko?

Gość gość
Z dalekich. O, właśnie. Narodowość też się nie liczy, może być Polakiem, może nie być. Byleby mówił po polsku albo po angielsku.

Gość gość
Na kafe takiego nie znajdę, to oczywiste :D Ale skoro wszędzie ich tak pełno , to gdzie oni są? Może mają jakieś zebrania o których nie wiem?

Gość gość
Prawdopodobnie Twój problem jest taki, że szukasz kogoś, kto nie istnieje, albo w jakimś sensie sama się oszukujesz. Zauważyłem, że bardzo dużo ludzi tak ma. Człowiek może być albo taki, albo taki. Szukanie kogoś, kto łączy w sobie cechy, które po prostu nie mają szans współistnieć, jest jedną z największych głupot ludzkości. Musisz się zastanowić nad tym, czego tak naprawdę szukasz w mężczyźnie, co jest dla Ciebie najważniejsze, a wtedy pewnie uda Ci się kogoś poznać.

Gość gość
Niby kto to nie istnieje? Napisała że ma mieś 25-35lat, ma być wysoki i biały. Żeby pracował, nie ćpał i potrafił zrobić podstawowe rzeczy typu zmyś gary. Uważasz że tacy nie istnieją? Moim zdaniem to wcale nie są kosmiczne wymagania:P

Gość gość
No ale skoro nie może takiego znaleźć, to chyba coś jest nie tak, nie uważasz?

Gość gość
ona napisała znacznie więcej i znacznie więcej wymaga niż napisała i nie uznaje bycia innym choćby w jednej rzeczy. Ona szuka czegoś a nie kogoś. Szuka ideału w 100% i nie uznaje, że człowiek ma wady. Pytanie też co ona sobą reprezentuje bo podejrzewam, że nic a wymagania ma spore.

Gość smokopies
Na takich facetów jak w opisie polskie kobiety maja wy...ne. Zwłaszcza fragment o szacunku do kobiet mnie rozwala. Wiadomo że wolicie chamów, buraków, ćwierć-inteligentów i półgłówków. Znam to z autopsji, wielu kolegów i znajomych również. W moim wieku już wiem że wasze wybory nie pokrywają się z waszymi deklaracjami.