Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana żona

rozczarowana małżeństwem

Polecane posty

Gość gość
No fakt,tak sie napierdzielicie robotą w domu że szok. Dwoje ludzi bez dzieci to robota nie do przerobienia .Chłopa nazywasz leniem ale dwa kociska ktore sr..ja do kuwety i często poza nią(miałam kota) więc wiem co to znaczy,jakoś nie narzekasz że one po sobie nie ogarną i same sobie nie podadza pod nos. Nie przesadzaj bo dzisiaj ludzie mają WC,wode w domu,pralke automat .Kobiety chciałyby leżec****achnieć.Masz hobby,nie rezygnuj z nich a małzeństwo sobie odpuśc bo sie do niego nie nadajesz. Narzekasz na męża? a ty potrafisz uszyć garnitur,zrobić riszelie,więc nie miej pretensji że czegoś nie potrafi.Nie każdy musi umieć wszystko bo tak się tobie podoba.Mogłas wziąc sobie za męza hydraulika,malarza,może dekarza albo kucharza,albo tzw.złotą rączkę.Robiłby to czego zapragniesz badz sama nie potrafisz. Mówisz że nie jesteś domatorką,tym bardziej powinnas być singielką z wibratorem.

Gość gość
Jeśli dla Ciebie takie sprawy jak opisałaś stanowią problem, to chyba nie nadajesz się do małżeństwa.

Gość gość
Całkowicie sie zgadzam z przedmówczynią,śmierdzace kuwety to jest ok,natomiast wrzucenie chłopu prania do pralki to wykorzystywanie jej ciężkiej pracy hi hi hi. Oby Bóg nie dał ci dzieci,bo to będzie katastrofa.Matka wychowała cie na księzniczkę to mogla ci poszukac męża księcia ze służba jak u królowej Elżbiety. Oj życie ci jeszcze da w d....pę,będziesz płakać rzewnymi łzami.

Gość gość
Bidulka,taka zaharowana pracą,góra sprzatania,mycia naczyń,pranie po sufit oj oj,nawet nie wiesz ja mi cie żal:) Każ może mężowi płacić sobie za seks,wyrównacie rachunki:):):) przeciez to też twój wysiłek:)

Gość gość
tak się niestety czasem zdarza, ale szkoda, że tak szybko się rozczarowałaś. Pytanie, jak bardzo Ci na mężu zależy? Może dobrym rozwiązaniem byłoby pójście na terapię dla par? W Ośrodku Harmonia są bardzo ciekawe warszataty myślę, że mogą ci pomóc.

Gość gość
uwielbiam te laseczki z tego seks telefonu rozpalają mnie do granic możliwości uwielbiam je posłuchać robią naprawdę wszystko by było mi dobrze Nawet jak wszystkie są zajęte rozmową to można posłuchać ich cudne odgłosy podczas sexu jakie to jest mega podniecające 708770461 wew 153

Gość Karolina

Ja też jestem rozczarowana małżeństwem z osobą niepełnosprawną. Od początku wiedziałam co mnie czeka. Królewicz myśli że znalazł kobietę która będzie koło niego robić. On chyba jest chory. Od początku leżeć chciał w łóżku. Gdybym miała rozum to bym powiedziała że nie ma leżenia jak przyjeżdżał nie będzie robił z domu rodziców szpital. Nie dba o siebie więcej je niż może. Nie będę rezygnować z wszystkiego co lubię robić. On może iść z powrotem gdzie mieszkał.