Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci z tego forum

Polecane posty

Gość gość

Przyszlam na forum "kobiece" i co widze? Pelno facetow!!! Dobra, mysle sobie... moze kogos ciekawego poznam :) I co moje piekne oczy widza?! Jakiegos niezlego nawet z wygladu typa, co to ma nierowno pod deklem, ciagle pisze "wy k***y" albo "chcialbym miec laske", wkleja zdjecie swej doopy i kupy. Jakichs idiotow z problemami, wypisujacych, ze laski leca na urode. Kupe dziwnych osobnikow, przeklinajacych w kazdym zdaniu, nie potrafiacych sie nawet wyslowic. No i kilku naprawde fajnych facetow, gdyby sadzic po tym, co pisza... i co?! A nic :o Jeden jest zonaty, drugi po 50-tce i chyba tez zonaty, a trzeci jest pedalem :o Ot, Kafeteria... :(

Gość gość
zapomniałaś o gołodupcach i maminsynkach takich jak ja :) pozdrawiam

Gość Taki_jeden_964
Myślałem że coś się dowiem nowego o sobie a tu nic, znowu wyzywanie. Faceci wyzywają ty dodasz parę wyzwisk i robi się jeszcze gorzej, zamiast napisać coś miłego. :)

Gość gość
spodziewałeś się miłych słów od kobiety w stronę faceta ? w jakim ty świecie żyjesz to tylko działa w jedną stronę

Gość gość
Bo tu siedza mamisynki na bezrobociu, zyjacy na czyjms garnuszku:O, bez ambicji, bez godnosci, bez honoru:(

Gość Taki_jeden_964
Ja się spodziewałem "choć raz"miłych słów. jakoś tak wyczuwałem w autorce dobrą kobietę. Miłe słowa zaczną się jak muzułmanie przyjdą. Wtedy nas kobiety docenią. :)

Gość gość
ano takie życie co na to poradzić :)

Gość gość
Bo z babami trzeba krótko wtedy są miłe i szczęśliwe.

Gość gość
Taki_jeden_964 - przeciez nie wyzywam ogolu facetow :( A o Tobie nic napisac nie moge, bo malo sie udzielasz.

Gość Taki_jeden_964
Bo tu siedza mamisynki na bezrobociu xxxx Wlaśnie sobie przyp[omnialem że muszę się wziac za robote. Ps. maminsynki nie utrzymujacy nas - napisz

Gość Taki_jeden_964
Taki_jeden_964 - przeciez nie wyzywam ogolu facetow smutas.gif A o Tobie nic napisac nie moge, bo malo sie udzielasz. xxxxxx Może poznamy się troszkę ? Kilka słów o sobie: - nieudacznik - przydupas - kretyn - nierób - frajer - d**ek - jełop.

Gość gość
I zdradzacz

Gość gość
To ja też dodam od siebie 2 grosze - flejtuch - leń - fetyszysta - maruda - zwykły szarak - gołod***ec

Tendencyjny temat o tym jak sugerując się kilkoma osobami można wszystkim przypiąć łatkę, bo tak przecież łatwiej :)

Gość gość
Zapomniałem dodać mam 30 lat i jestem prawiczkiem . 178 cm wzrostu i 59 kg wagi.

Gość mialam wiele nickow
Ja poczytuje kafeterie od wielu, wielu lat i widzialam tu juz roznych facetow, ale obecnie moge stwierdzic jedno: najfajnieszy jest Inaccessible89, no ale dla kobiet taki, jak mowi jego nick ;) Pozdrowienie In 🌻

Gość gość
Ja tez podczytuje Kafe od lat i powiem Ci tak: bo aktualnie nie ma Ina z kim porownywac... wszyscy zwiali :D Ale kiedys byli tu fajni faceci...

Gość gość
A, tak, zapomnialam o Pavlo1985 - zdradzacz, frustrat, osobnik wypowiadajacy sie z reguly malo kulturalnie.

A, tak, zapomnialam o Pavlo1985 - zdradzacz, frustrat, osobnik wypowiadajacy sie z reguly malo kulturalnie. X Zapomniałaś dodać - mitoman, wiejski mędrzec, ćpun ;)

Gość gość
Ja pracuje uczę się, jestem wierzący, młody i bardzo przystojny a jednak siedzę a raczej wpadam tu.