Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany111

twierdzi, ze zabralem jej kawalek serca...

Polecane posty

Gość zakochany111

Poznalem ja w sieci miesiąc pisaliśmy godzinami codzien rozmawialiśmy przez Tel. Po miesiącu spotkanie.. U mnie potwierdzili sie to wszystko co myslalem.. Poczulem cos.. U niej tez... powiedziala mi ze bylo swietnie i ze boi sie bo uradlem jej serce jak wyjezdzala do domu po spotkaniu plakala powiedziala mi to widzielismy sie w niedziele wczoraj zaczela sie zachowywać dziwnie czuje ze tęskni za mna powiedziala ze ukradlem jej kawalek serca. Ale nie mogę tego zrozumieć dlaczego placze i mówi, ze sie boi zachowuje sie zupelnie inaczej niż podczas naszych rozmów przed ta niedziela nie ze gorzej ale inaczej. Mówi, ze tęskni ale tak jakby tego nie okazuje i ten placz.. I te slowa ze boi sie bo ukradlem jej serce o co tu chodzi nie zrozumiem Kobiet nigdy..

Gość zakochany111
Dodam, ze powiedziala iż jestem kochany.. Placzac.. Nie wiem jak zrozumieć to zachowanie.. Ale jakby delikatnie sie zdystansowala.. Mimo, iż wiem, ze jej zależy pomozcie Panie.

Gość gość
Ruszy ten temat?

Gość gość
Olać ja!

Gość gość
kvtassie ruszy predzej niz ten temat

Gość gość
Gdzie ją poznałes na internecie?

Gość gość
Proste: gdzieś Cię okłamała. Ma kogoś, jest mężata, ma dziecko, cokolwiek. Teraz jest w okropnej rozterce, stąd ta zmiana. Bo skradłeś jej serce i dopiero teraz wie, co narobiła.