Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam dość tego bełkotu Wałęsy, ośmiesza się wpisami na blogu

Polecane posty

Gość gość

I na jaka stronę informacyjna nie wejść, to ciągle tylko o tym trabia. Mam dość tego manipulatora

Gość gość
A czytałeś już, że TVP info usunęło nieprawomyślną opinię grafologiczną?

Gość gość
To nie czytaj tego:P Wałęsa nigdy nie był zbyt lotny intelektualnie więc zupełnie mnie nie dziwi że sam się zapętla w tym co gada. Diabli wiedzą jak tam z tym wszystkim było naprawdę:D

Gość gość
To jest nasz bohater narodowy. Nie ważcie się na niego podnośić ręki. On niedlugo będzie wyniesiony na ołtarze i zostanie świętym za to co zrobił dla narodu.

Gość Jakie to żenujące
Pewnie masz mało lat i dlatego piszesz takie brednie.Ja też mam dość gadania o tym .PIS niech zacznie realizować swoje obietnice.Jak dotąd zajmuje się teczkami i straszeniem ludzi. wezmą za obietnice.Mam obawy ze niedługo zabiorą mi emeryturę bo nie chodzę do kościoła( wsciekly)

Gość gość
Nooo pis pewnie byl w zmowie z kiszczakowa ;-)

Gość gość
PiS jest jaki jest, ale nie uważacie że to dobrze że wreszcie wyszło na jaw że to nie demokraci obalili komunę lecz komuchy wbiły się w nowe szaty demokracji by dalej hapać kase i zagarniać narodowy majątek? dobrze że to wyszło.

Gość gość
17:01 dobrze piszesz. komuna nie minela tylko przeobrazila sie w kolejne monstrum. a walesy bronic moga albo skretyniale lemingi albo ubecja czy potomkowie ubecji. domniemam ze tutejsi obroncy zaliczaja sie do ktorejs z tych dwoch grup

Gość gość
To dzięki Walęsie jeden z drugim moze sobie teraz pluć na kafeterii. Choc pewnie do czasu, bo PISiory cenzurują.Ale gówniateria nie pamieta, jak było...

Gość gość
heiterzy musza z czegoś żyć