Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy! Jak możecie zabijać swoje dzieci?

Polecane posty

Gość gość

To pytanie do kobiet, na tym forum zazwyczaj już matek, które mają założone spirale. Przecież co miesiąc zabijacie swoje dziecko! Tak ładnie nazwane przez koncerny- wkładki domaciczne- to środki wczesnoporonne. Każda kobieta wie, jak jest zbudowana, że do zapłodnienia dochodzi w jajowodzie, skąd zapłodniony już ludzki zarodek wędruje do macicy aby tam się zagnieździć. No i tam napotyka ten przyrząd, który go uśmierca! No i zarodek, a raczej jego szczątki zostaje wydalony wraz z krwią miesiączkową. Kobiety nie mają sumienia. Dlaczego Wasze np.pierwsze dziecko miało szansę się urodzić a kolejne zabijacie? W czym te zabijane są gorsze od tego żyjącego? Jak możecie? Wiolka.

Gość gość
zarodek w jajowodzie mowisz?

Gość gość
Dziwnie rozumujesz. Niepojęte. Czyli preferujesz gumki czy wstrzemięźliwość?

Gość gość
Nie zapobiega ona zapłodnieniu ani implantacji zygoty. Natomiast uniemożliwia ona rozwój zarodka, który w konsekwencji obumiera i zostaje wydalony. W ciągu tych około 5 lat swojego działania, spirala powoduje dziesiątki sztucznych poronień. Wiolka.

Gość gość
Ja mam spirale juz druga. Jedna byla przez 5 lat teraz druga juz 2 lata. Odpowiadając na twoje pytanie autorki nie mam wyrzutów a niby dlaczego mam miec. Mam dwoje dzieci i wystarczy musze ich wychować zapewnić godziwe życie. Po co mi dziesiątki dzieci o których niby mówisz ktos mi da na ich utrzymanie? Nie. Wiec nie chce więcej dzieci a spirala mi nie straszna i nie traktuje jej tak jak ty. Nikt tobie nie karze zakladac spirali możesz stosować inna forme antykoncepcji albo nawet rodzic co roku dziecko. ja do ciebie nic nie mam wiec co ty masz do mnie

Gość gość
Zlepek komorek to jeszcze nie dziecko.

Gość gość
Hahah dobry temat!!! No i gdzie te obrończynie zycia od pierwszej minuty zapłodnienia??? Frajerki

Gość gość
a ty katolu nie masz co robić tylko obce kobiety rozliczać? wyjmij pysk z cudzej macicy i idź spać!

Gość gość
ZAPRAWDE POWIADAM WAM ze prezerwatywa to zlooooooooo! prezerwatywa zapobiega zaplodnieniu czyli powstaniu zycia to tak jak byscie zabijaly dusze swoich dzieci , zabijacie dzieci niepoczete DLACZEGO ZABIJACIE TE DUSZYCZKI , DLACZEGO ZABIJACIE MALE ANIOLKI ssssssssuki wredne

Gość gość
Blastocysta to nie dziecko -,- Wklep sobie w wyszukiwarkę i powiedz, która to ludzka, a która to np. kocia? Zaraz się dowiemy, że miesiączkując też mordujemy "dzieci" :D

Gość gość
gość dziś Ta może od razu dzieci napoczęte?

Gość gość
fascynujący temat

Gość gość
Zaraz się dowiemy, że miesiączkując też mordujemy "dzieci" xxx ależ oczywiście!!! dlatego kobiety powinny być w ciąży cały czas!!! żeby nie dopuścić do miesiączki i nie zmarnować zadnego jajeczka!!!

Gość gość
A mnie wkurza, jak ktoś pisze, że tabletki antykoncepcyjne działają poronnie :-| może kiedyś jakieś stare. Ale te nowej generacji to całkiem co innego. Ja np przyjmuję takie, które nie dopuszczają do owulacji (brak jajeczka = brak zaplodnienia) bo jakby "udają" dla organizmu ciąże. Jeśli jakimś cudem doszłoby do owulacji i ciąży to te tabletki, przyjmowane nieświadomie będąc w ciąży te ciąże podtrzymaja. Dziękuję za uwagę.

Gość gość
gość dziś Zgadzam się! Oczywiście zaczynamy od 11-letnich dzieci, które są po pierwszej miesiączce, by nie zamordowały za dużo jajeczek :D

Gość gość
a faceci trzepia wacka i nikt ich o nic nie posadza :O

Gość gość
gość dziś Bo to nie oni zachodzą w ciążę? :D Powinni zachodzić w sumie, oko za oko!

Gość gość
Niestety autorka ma rację. Mieć spirale to tak jakby kobieta co miesiąc robiła sobie skrobankę :O A te co sie oburzają że ktoś zwraca im uwagę to sorry inny człowiek ma właśnie prawo powiedzieć co o tym myśli czy wam sie to podoba czy nie. I nawet powinien

Gość gość
gość dziś Poważnie porównujesz skrobankę i blastocystę, która nawet się nie zagnieździła w macicy (wtedy mówimy o ciąży)? W takim razie miesiączka też jest mordowaniem potencjalnych dzieci. A jeśli już mówisz, że autorka ma prawo się wypowiedzieć, to działa to w 2 strony - my również mamy takie prawo.

Gość gość
22:38 No popatrz. Ja mam prawo mieć spirale czy ci się to podoba czy nie. Juz wiem, juz wiem. Ta spirala raz w miesiącu przemieszcza się i dokonuje aborcji drutem po czym wraca na swoje miejsce i odczekujac kolejny miesiąc powtarza czynność. Ah ta aborcyjna spirala trzeba ja zgłosić na policje i postawić przed sądem hahaha

Gość gość
gość dziś W tym kraju za aborcję nie idzie się do więzienia (jeszcze), więc ta niemoralna spirala nie pójdzie siedzieć, możesz spać spokojnie :D

Gość gość
23:13 Ufff ulzylo mi i mojej spirali hehe. Czyli nadal bezkarnie możemy uskuteczniac comiesięczny proceder aborcyjny za pomocą miedzi huraaaaa. ;)

Gość gość
23:13 Ale jednak nie mogę spać spokojnie ;) Bo moja macica nie pójdzie siedzieć ale spirala juz może bo to ona abortuje te plodki z macicy ;) Oj trzeba się ukryć. Zabieram spirale i uciekam ;)

Gość gość
23;16, 23;20 haha :D