Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesli on pyta to znaczy, ze

Polecane posty

Gość gość

Jesli on pyta czy poznalam kogos? W rozmowie tel. Dawno sie nie widzielismy, to co to znaczy??co byscie pomyslaly??

Gość gość
Też bym chciała wiedziec co może znaczyć jak facet się pyta czy mam kogoś?

Gość gość
To zależy jak podbijał do Ciebie a Ty go nie chciałaś, to patrzy jakie ma szanse.

Gość gość
Zaczeło się od gadek co mąż po Ciebie przyjechał no to mu mówiłam że nie mąż. Potem delikatnie dotkniecia starał się być blisko mnie raz jak stalismy blisko siebie to delikatnie palcem po ramieniu mnie muskał (oj przyjemne to było) potem mi się spytał czy może być moim kierowcom no to mu odpowiedziałam że dzis mam transport ale następnym razem chętnie skorzystam. I na następnym zajęciach jak wyszliśmy z szatni ja damskiej on męskiej spotkalismy sie w korytarzu to mi sie spytał co sie tak spieszyć ja mu na to że dziś nie mam transportu i im szybciej wyjde tym szybciej dojde do domu i zaproponował mi że mnie podwiezie. Wtedy żeśmy rozmawiali spytał mi się co mąż nie mógł przyjechać ja mu na to że nie mam męża a potem się go spytałam skąd Ci to przyszło do głowy o mi na to że po każdych zajęciach ktoś po ciebie przyjeżdza. Ja mu dałam do zrozumienia że jestem wolna.

Gość gość
Znajomy z siłowni.

Gość gość
nie z siłowni

Gość gość
Czyżby nie?

Gość gość
z basenu jak koniecznie chcesz wiedziec

Gość gość
up

Gość gość
Up up up

Gość gość
Wydawalo mi sie ze jak sie facet pyta dziewczyny czy ma kogos to jest dziiewczyna zainteresowany

Gość gość
Nic nie znaczy. Ja też pytam bo chcę rozmawiać wreszcie z facetem na poziomie czysto koleżeńskim, ale on nie dorósł do tego, i śmiać mi się chce, kiedy odpowiada wymijająco albo impertynencko. Ja chcę mieć jasną sytuację, i nie ma przy tym mowy o powrotach ani kontynuowaniu tego, co było. Śmieszne to jeszcze dlatego, że ja mu życzę na nowej drodze życia wszystkiego lepszego ode mnie, ale on ciągle szuka kontaktu ze mną. :D

Gość gość
No wlasnie a u mnie jest odwrotnie nagle zapadl sie pid ziemie

Gość gość
Up up