Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powinnam nosić staniki 60tki czy 65tki?

Polecane posty

Gość gość

mierzac luźno mam 66cm pod biustem, a ciasno to mam 62cm, jakie wiec powinnam nosić? 60 czy 65?

Gość gość
mierzy się ciasno i na wydechu (różnica między klatką piersiową na wdechu i wydechu może osiągac nawet 3cm!) Ale sporo zależy też od fasonu stanika..

Gość gryfny
i w jakim celu chcesz oszukiwać facetów , po cholerę ? poza tym teraz jest moda na bieliznę naked i nie zasłaniaj tych tzytzków

Gość gość
no u mnie jest wieksza roznica na wdechu 70 normalnie luźno 67cm na wydechu ciasno 63cm ps. przez przypadek zle mi sie kliknelo zle liczby powinne byc te co teraz napisalam

Gość gość
no tak jak napisałam wyżej - ciasno i na wydechu :) ale "ciasno" to też tak rozsądnie :)

Gość gość
owszem było rozsądnie bo mogę się ścisnąć jeszcze mocniej :P ale chyba bardziej bedzie pasować 65, co? czy jednak spróbować z 60? x jak niby chce oszukiwać mężczyzn?

Gość gość
idź do sklepu i mierz te staniki z obwodem 60 i 65. Może być np. 65 ale mało elastyczny i będzie pasować...może być też 60 za to bardziej elastyczna...sama mam z tym często problem :) no trzeba próbować, mierzyć :)

Gość gość
65 nos

Oczywiście, że 60. Nigdy nie nosisz stanika z obwodem większym niż Twój obwód klatki.

Gość gość ewelina
a jak ktoś ma 70cm pod biustem to ma nosic 70, czy jednak 65?

Gość gość
obwód pod biustem - 5cm, dla 70 proponuję 65 ;)

Gość gość
22;28 popieram. Przy uzytkowaniu stanik moze sie rozciagnac wiec powinno sie odejmowac od wyniku 5cm. Najlepiej mierzyc,bo kazda firma i model moze roznic sie znacznie rozmiarem.ja kupuje pod biustem 70(mam 73) ale zdarza mi sie wziasc wiekszy obwod.