Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

farba zmywa sie po 3 tyg.

Polecane posty

Gość gość

Witam, Mam problem z trwaloscia koloru. Moj naturalny kolor to ciemny blond\jasny braz cos kolo tego. Moje wlosy sa suche, zawsze takie byly. Zaczelam je farbowac na zimny braz. Na poczatku niestety po pierwszym nalozeniu farby przez fryzjerke kolor bardzo szybko zrudzial. Na kolejnej wizycie u niej, powiedziala ze moje wlosy maja strasznie duzo 'pomaranczowego\rudego pigmentu' sa po prostu cieplego koloru, lecz naturalny kolor wgl nie jest zblizony odcieniem do rudego. Stara sie mi teraz farbowac wlosy najbardzirj zimnymi brazami jakie ma, niestety kolor sie barfzo szybko zmywa i oczywiscie rudzieje. Wlosow nie myje codziennie tylko co 3 dni, oczywiscie farba do wlosow farbowanych+ odzywka rowniez do farbowanych. Od czasu pierwszej koloryzacji wlosy strasznir mi wypadaja, jestem przerazona tym. Nie susze ich, ani nir uzywam lokowki itd. Nie wiem juz co mam z nimi robic. Prosze o szybka odpowiedz!!!! :(

Gość gość
Kazda farba sie zmywa, nie ma rady. Wyjsciem sa pasemka (w podobnych odcieniach), wtedy tak tego nie widac i mozesz isc do fryzjera np co dwa, albo nawet trzy miesiace w zaleznosci od tego jak szybko masz odrosty. A na suche koncowki uzywaj olejku do wlosow.

Możesz tylko zrezygnować z farbowania albo zmienić kolor na cieplejszy, który będzie się lepiej zmywał.

Gość gość
Jak wezme cieplejszy kolor, to zaczna wychodzic rude. Niestety juz to przerabialam. :(

Gość gość
Jak wezme cieplejszy kolor, to zaczna wychodzic rude. Niestety juz to przerabialam. :(

Gość gość
Skoro twoj naturalny kolor to nie rudy, to znaczy ze masz kiepska fryzjerke, ktora farbuje nieumiejetnie.

Gość gość
A co polecicie jesli chodzi o nadmierne wypadanie wlosow?