Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nasladujcie jana 3 sobieskiego i inych królów Polskich

Polecane posty

Gość gość

i dmawiajcie rózaniec przypominam zeZygmunt Stary, Władysław IV, Jan Kazimierz, Jan III Sobieski. należeli do kółka różańcowego W muzeum Czartoryskich w Krakowie jest różaniec Chodkiewicza i Jana Sobieskiego, Do bractwa różańcowego byli wpisani również królowie: Zygmunt Stary(+ 1548), Zygmunt II August (+ 1572), Zygmunt III Waza (+ 1632), Władysław IV(+ 1648), z małżonką Cecylią Renatą, Jan III Sobieski (+ 1696) i Michał Korybut Wiśniowiecki (+ 1673). W sanktuarium maryjnym w Pieraniu, jest również wpis do bractwa króla Stanisława Leszczyńskiego (+ 1766) należeli hetmani polscy, jak np.: Stefan Czarniecki, Stanisław Żółkiewski, Karol Chodkiewicz

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Zanim zaczniesz się modlić. Uświadom sobie obecność Boga w twoim wnętrzu, bo ty jesteś Jego świątynią. Zobacz Jego radość z tego, że ty się z Nim spotkasz, że pragniesz, aby to On cię zmieniał. Poczuj Jego ogromną miłość do siebie bez względu na to, w jakim jesteś stanie duchowym, moralnym, psychicznym, fizycznym, materialnym... Wzbudź wiarę w sercu w moc Jezusa obecnego w twoim wnętrzu, który chce cię uzdrowić, uwolnić, przyjść z pomocą twoim bliskim poprzez uzdrowienie, uwolnienie... Jeśli masz dar języków, módl się często tym darem, a zwłaszcza po każdej z poniższych modlitw Dziękuj dobremu Bogu za wszystko, co masz i co posiadasz. Przeproś za wszystkie swoje grzechy i zaniedbania. módlcie sie z pokora bo Bóg sprzeciwia sie pysznym jk4,6 z silna ufnością jk1,6 z wytrwałością łk18,1 proście a Bedzie wam dane szukajcie a znajdziecie każdy kto prosi otrzymuje mt7,7-8 otrzymacie wszystko o co na modlitwie z wiara prosić będziecie mt 21,22 jeżeli we mnie trwać będziecie a słowa moje w was poproście o cokolwiek chcecie , a to wam sie spełni j 15,7 o cokolwiek byście prosili ojca da wam w imię moje do tej pory o nic nie prosiliście w imię moje proście a otrzymacie aby radość wasza była pełna j16,23-24 Panie Jezu przyjdź bądź członkiem mojej rodziny Usiądź z nami do kolacji, bądź z nami obecny w naszych sprawach Panie Jezu rozgość się w naszym domu , proszę cie bądź przy nas cały czas zapraszam cie i chce żebyś był w domu codziennie modlitwa ta pochodzi z ADORACJA NAJŚWIĘTSZEGO SAKRAMENTU + KONFERENCJA - KS. JACEK SKOWROŃSKI Po tej modlitwie cała rodzina się nawróciła dzieci i mąż

Gość gość
Polska pod rządami PiS nie odżegnuje się od członkostwa w Unii Europejskiej, ale chce być silnym i wyrazistym uczestnikiem Wspólnoty. Przy tym, jak zauważa "Rossijskaja Gazieta", Polacy zachowali swoje narodowe wartości, które odróżniają ich od sąsiadów z Zachodu i Wschodu. Dziennik wskazuje przy tym na silne przywiązanie mieszkańców kraju nad Wisłą do tradycji chrześcijańskich, a także na obecność Kościoła katolickiego w życiu społecznym i politycznym. Dodaje też, że w ostatnich latach, w Polsce znacząco wzrosło poczucie patriotyzmu, a rządząca partia Prawo i Sprawiedliwość zamierza działać na rzecz podnoszenia historycznej świadomości rodaków.