Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

meski charakter u kobiety

Polecane posty

Gość gość

przyciaga tylko facetow w typie nadwrazliwego ciamciaka oczekujacego opieki. mam dosc!!

Gość gość
lubie takie ! podjazd mi wybetonuje , wogóle robotna i traktor w polu zastąpi. i komornika pogoni

Gość gość
zapomniales, ze wp*****l moge dac jak zupa bedzie za slona ;) ale niestety masz szans, bo walnales prostego byka przy tekscie krotszym niz rymowanka przedszkolaka i w dodatku robisz spacje przed znakami interpunkcyjnymi. Next!

Gość gość
Slowo na dzis - staropanienstwo. A tak na marginesie, interpunkcja jest bardzo istotną aby być szczęśliwym w życiu. Wręcz najważniejszą.

Gość gość
Ja tez mam taki aczkolwiek z wyglądu jestem100% kobieta.

Gość gość
charakter nieważny.ważne by była wyluzowana co bym żołedzi nie zatarł.

Gość gość
Mnie pociąga bycie psem, podnóżkiem kobiety. Ale nie lubię typowego męskiego charakteru u kobiet. Musi mieć też sporo z kobiety.

Gość gość
Interpunkcja swiadczy o oczytaniu i inteligencji, wiec tak, dla mnie jest wazna u ewentualnego partnera bysmy zyli w szczesciu i zgodzie. Wole byc stara panna niz meczyc sie z kims kto do mnie nie pasuje ;) Ja tez jestem kobieca z wygladu :)

Gość gość
No wlasnie tacy jak Ty na mnie leca. Boze, dopomoz... Bo mnie podnozki nie jaraja ani generalnie meble czy zwierzeta.

Gość gość
Ale to, ze masz męskie cechy nie świadczy jeszcze, że nadajesz się na Dominę.

Gość gość
no wlasnie o to chodzi, ze sie nie nadaje.

Gość gość
Nie każdy nadwrażliwy chcę być psem czy podnóżkiem kobiety. Ale sporo uległych ponoć ma cechy nadwrażliwego faceta, ale zapewne nie każdy, niektórzy z nich pewnie tak. Kobiety ogólnie powinny cenić wrażliwych facetów, ze względu na to, że jest ich w społeczeństwie zaledwie 15-20 %. Taki mężczyzna zapewne jest bardziej czuły i bardziej wyrozumiały, empatyczny, w stosunku do reszty.

Gość gość
miedzy wrazliwym a nadwrazliwym jest duuza roznica. wrazliwosc cenie, nadwrazliwoscia lekko pogardzam. niestety 90% normalnych, wrazliwych facetow to geje, a reszta zajeta albo nieosiagalna.

Gość gość
Dlaczego akurat geje ? Wrażliwi normalni, geje ? Pierwsze słyszę. Nadwrażliwość, czyli inaczej wysoka wrażliwość, powyżej przeciętnej. ;)

Gość gość
Kobieto, chociaż to za dużo powiedziane. Jesteś wybrykiem natury. Natura już wie że popełniła błąd i robi wszystko żeby nie dopuścić abyś się rozmnozyla. Z tego powodu nie znajdziesz faceta.

Gość gość
tak, wlasnie geje sa czesto mescy, inteligentni i wrazliwi jednoczesnie. potrafia rozmaiwac, a nie tylko puszyc jak pawie na wybiegu albo plakac nad swoim biednym losem na ramieniu kobiet takich jak ja.

Gość gość
Jak cię tacy pociągają, tzw geje wrażliwcy, to zmień orientację. Większość facetów ma przeciętną wrażliwość, więc są tzw wrażliwcami według twojego poglądu. Nie powinnaś mieć problemu z poznaniem takiego gościa. Jest ich aż z 80 % jak nie więcej.

Gość gośćAlinaaaa
mam to samo :( jestem typowo meskiego umyslu siłownia sport,, duzo czytam, jestem agresywna nie interesują mnie pierdoły typu tipsy kosmetyki przedłużanie włosów.. tematy moich koleżanek zawsze mnie bawiły ciężko od dziecka było mi się odnaleźć w gronie dziewczyn Zawsze nosze spodnie i to dosłownie niestety tak jak w temacie przyczepiają się do mnie same chłopskie pi*dy a mescy faceci raczej uwazaja za konturenta lub sie mnie obawiaja

Gość gość
u mnie ze sportem srednio, za to lubie historie, polityke, strategie, militaria, strzelectwo itd czyli typowo meskie zajecia, a agresywna bywam tylko w dyskusji, ale reszta sie zgadza. juz w szkole trzymalam z chlopakami, a wytrzymanie 15 min w damskiej szatni to byla tragikomedia z naciskiem na TRAGI. kosmetykow uzywam, dobrze ubrac tez sie lubie, ale po cholere rozprawiac o tym pol zycia? i z facetami to samo, boja sie lub probuja rywalizowac, bo cipci do tego szanownego grona nawet nie zaliczam.

Gość gość
ciekawy temat

Gość gość
Tragikomedia to kobieta posiadająca męskie cechy. Sory ale nie wychodzi wam to. Gryzie się mocno i wybija z rytmu. Kobieca kobieta to jest to. W punkt i nic więcej nie chcesz. Te z męskim pierwiastkiem zazwyczaj są same. Dlaczego? One o niczym innym nie myślą jak tylko o tym co by zrobiły gdyby były facetem. Nie przyjmują naturalnych męskich zachowań bo one już wcześniej opracowany sobie plan jak to powinno wyglądać. Bzykać tak zaproś tu bo ja tak bym zrobiła itd. Nie mają w sobie radości z obcowania z facetem tak jak prawdziwe kobiety. Sprawdzone i potwierdzone w życiu. Nie dziękuję. To jest trochę taki wybryk natury. Męki facet zawsze będzie szukał jak najbardziej kobiecej kobiety.

Gość gość
gość dziś guzik prawda oni szukaja mamusi anie kobiety.. takiej tiu tiu tiu tiu a jak ktoras będzie chciala byc sobą przy takim to taki sie zmyje - to jest dopiero tragikomedia... bo jak sie okazuje ze to ona ma silniejszy charakter to chlop robi focha i sprdala LOL takie chłopay teraz są :d

Gość gość
up

Gość gość
Niestety tylko tacy lecą na ciebie. Każdy normalny facet szuka kobiety. Może trochę popracuj nad sobą. Albo czekaj aż kogoś odpowiedniego znajdziesz.

Gość gość
wole poczekac jak mam wiecznie udawac przy jakiś pedauach -nie facetach hehe

Gość gość
dziś Powtarzasz sie kolego, twoj ostatni post zignorowalam nieprzypadkowo - po prostu nie mam zwyczaju odnosic sie do glupiego p********ia. Mnie supermeski facet w typie maczo NIE interesuje, do osoby takiej jak ja z w miare zrownowazonymi cechami bedzie pasowala podobna osoba.

Gość gość
ja jestem męska z charakteru a mam fajnego faceta, nie piissde, który umie mnie troszkę utemperować, jest dość luzacki i nie ma kija w doopie zeby rywalizowac z własną kobietą. bierzemy ślub w tym roku :-)

Gość gość
dziś Ja jestem kobieta. Nad czym mam pracoeac? Mam zaczac obgadywac kolezanki przy robieniu szpon u kosmetyczki, zaprenumerowac pania domu i panikowac przy byle okazji drzac jape w nieboglosy? wtedy bede prawdziwa kobieta, a nie takim podrabiancem jak teraz? :)

Gość gość
dziś oo, o takie cos wlasnie chodzi. gratuluje i zycze szczescia :) mnie z podobnym chlopakiem niestety nie wyszlo, a teraz napotykam same te pissdy i zaczynam sie w*****ac :)

Gość gość
Faceci raczej nie szukają kumpla w postaci kobiety. To już mają.